Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#860637 George_prix ματαια προσπαθεις να βγαλεις ακρη. Εδω διαβασαμε οτι για το brake test στον Coulthard πριν 21 χρονια εφταιγε… ο Σουμαχερ!!!

Μιλαμε για συμβαν για το οποιο ο Σκωτζεζος αλλαξε μεχρι κ την αποψη του για το Βελγιο του 1998, ετσι;

Αλλα εμεις εδω, σταθερα, ειμαστε της αποψης οτι το brake test στη Τζεντα του 2021, δεν ηταν brake test και δεν ηταν κινηση τυπου Χερεθ 1997 που θα εξασφαλιζε τιτλο. Οχι. Ηταν παιχνιδακια για το drs. Παιχνιδιαρηδες οδηγοι βρε παιδι μου.
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#860640 Μην γινεσαι ερριστικος.
Δεν ειπα πουθενα οτι φταιει ο Σουμαχερ για το Νιρμπ 2003.

Αλλα το να ενοχλειται ενας υποστηρικτης του αλητη εντος πιστας Σουμαχερ και να κουναει το δαχτυλο παει πολυ νομιζω...

Μαθαμε τωρα το brake test και το κοτσαρουμε σε καθε ποστ. Α ας βαλουμε και τη Τζεντα του 2021 να το κανουμε πιο πικαντικο (που μετα απο αυτο βεβαια αλλαξε το detection point ) αλλα σιγα μωρε
Βλεπουμε διαφορετικα τα πραγματα παμε παρακατω
Άβαταρ μέλους
By g8777
#860641 Πρέπει να φτιάξουμε ένα τοπικό μόνο για Γκεακο. Αεροστεγώς κλειστό. Να μπαίνεις μέσα να σπέρνεις κόμπλεξ ρε παιδί μου.

Θα δείξουμε κατανόηση.
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#860642 Σιγα ρε ανωτεροτητα εσυ που θα μιλησεις και για κομπλεξ. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#860643 Επίσης, έχω δύο στα δύο ως υποστηρικτής του Σουμάχερ :dizzy:

Αναρωτιέμαι αυτές οι λίστες με τους υποστηρικτές οδηγών, ακόμα και αυτή της ντροπής (του Σουμάχερ δηλαδή), πότε συντάχτηκαν;

Επίσης, έχω την αίσθηση ότι η αλητεία στις πίστες έγινε της μόδας πριν τον Σουμάχερ, αλλά ας μιλήσουν άλλοι μεγαλύτεροι από εμένα για αυτό. Το να κάνουμε βέβαια ότι δεν βλέπουμε πως η ίδια αλητεία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα από κάποιους οδηγούς και ομάδες είναι τουλάχιστον υποκριτικό.

Επειδή όμως η κουβέντα ξεκίνησε για τον Alonso -και για να είμαι δίκαιος- πιστεύω ότι ο Ισπανός εντός πίστας ήταν και είναι από τους πιο καθαρούς και προσεκτικούς οδηγούς και είναι πταίσματα αυτά τα περιστατικά. Το εκτός πίστας ήταν λίγο προβληματικό για αυτόν :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By g8777
#860819 Προς το παρόν τα γεννητουρια είναι αλλού Γκεακο.

Dur, dur d' être bébé :(
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#861343

Εχουν βγει νουμερα απο κινητηρες προδιαγραφων του 26? Η παπατζα το τουι?
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#861356 χαΛΛΛαρά
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#861357
Yugo_para_siempre έγραψε:Γιώργη Πριξ.

Αν ο Μαξ πάει στο Λύκο.
Θα καθαρίσει το Φονέα σαν αυγό;
Τι λένε τα μερομήνια;


Το Φονεα τον εχω για πολυ καλο χερι στο μυαλο μου. Το Μαξ τον εχω για ενα κλικ καλυτερο αλλα αποκλειω να δουμε τσοντες σε στυλ Περεζ. Πιστευω οτι σε καμποσους αγωνες θα παιζουν οριακα σε κουαλι και αγωνα.

Παντως ο Μαξ δειχνει να ειναι ηδη κοντα στο οδηγικο του πικ, ενω ο Γεωργιος ακομα μαθαινει μπαλιτσα.

Ολα αυτα βεβαια ειναι υποθεσεις, μεχρι να γινει (ΑΝ γινει ποτε) αυτο το σεναριο και να δουμε τι ψαρια θα πιασει ο καθενας!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#861410 Ενω στην προηγουμενη ερωτηση δεν ημουν καθετος στην απαντηση μου, στο ενδεχομενο να παει ο Σεμπ στη Μερσεντες διπλα στο Ρασσελ, θα ειμαι πιο σαφης... Θα γελασει και το παρδαλο κατσικι με τον 4ακις :s_yes

Hamilton hails four-time champion Vettel as ‘an amazing option’ for Mercedes in 2025

https://www.formula1.com/en/latest/arti ... Npbl2uIwzy

Κατα τα αλλα, μεγαλη γατα ο Λουης. Ξερει κι αυτος για το γελιο που θα πεσει και θα ειναι καλο να δει ολος ο κοσμος οτι ο Ρασσελ που τον ζορισε (οσο τον ζορισε τεσπα, για να μην αρχισουμε ολοι τις τρολλιες παλι) ειναι πραγματι πολυ καλος οδηγος :s_wink
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#861629 Max Verstappen on the possibility of having Alonso as a teammate


"It doesn’t matter to me who’s next to me, I also told that to the team. I will always believe in myself and in my opinion I am the best out of everyone."

"But if you ask me, I would find it odd to hire a driver that’s 42 years old. Red Bull have always had the tradition of training young drivers themselves. The signing of Sergio Perez already differentiates from that tradition, and especially now with a driver that’s 42."

"I can get along with Fernando very well, that’s not the issue, but I am also looking at the future of the team. Ultimately, it is up to them (Red Bull) to determine who drives where."


Μαξ καλα το ξεκινησες...δε θελω ΚΟΤΙΕΣ...εκτος αν δε θελεις το καμαρι διπλα σου. Που σε νοιαζει και το μελλον της rbr :shifty: :shifty: