Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#844842 Κατά τα άλλα είσαι και άντμιν πανάθεμά σε , και 50 χρόνια στα φορα. :s_hang

Θες να ξελυσσαξεις με Άννα Διαμαντοπούλου, Κουλη και το κακό συναπάντημα, το καταλαβαίνω. :metalo:

Και τι πας και μου επιλέγεις ; Την πιο μαλακή Ζ μένει αποστροφή της ομιλίας της :s_coffee

Εύλογα ο Χρήστος Λάππας αναρωτιέται μήπως τα έβγαλες από το μυαλό σου. :s_dunno

Θες να ποστάρεις κάτι από την ομιλία της;

Μακάρι οι σημερινοί 20ρηδες, 30ρηδες να μπορούσαν με πάθος να πουν το σύνθημα που εμείς με πάθος φωνάζαμε «σεισμός – σεισμός εκσυγχρονισμός».



Ορίστε.

Θες να ποστάρεις κάτι από την προετοιμασία και τις πρόβες;

Η εικόνα του πρ. Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ενός από τους σημαντικότερους Έλληνες Πρωθυπουργούς και μια από τις πλέον σεβαστές ευρωπαϊκές προσωπικότητες να κάθεται σε μια καρεκλίτσα στο διάδρομο του νοσοκομείου περιμένοντας την σειρά του για να εμβολιαστεί, έκανε μεγάλη εντύπωση την περίοδο του covid, κυρίως γιατί είναι σε αντίθεση με την εικόνα στην οποία έχουν συνηθίσει την ελληνική κοινωνία οι πολιτικοί.

Σ’ αυτή την εικόνα ορίζεται το μεγαλείο της ταπεινότητας. Αυτό που έδωσε ως παράδειγμα ο Κώστας Σημίτης και η οικογένεια του. Ο Πρωθυπουργός που πήγαινε με τα πόδια στο γραφείο του, που υποχρέωνε το υπουργικό συμβούλιο να ταξιδεύει με λεωφορείο και όχι με στόλο αυτοκινήτων, που πήγαινε διακοπές με το πλοίο της γραμμής, που επιβεβαίωσε ότι το «Προσωπικό είναι Πολιτικό»! Και όταν σ’ αυτά τα δύο ταυτίζονται οι αξίες και οι αρχές, τότε δημιουργούνται και εθνικά πρότυπα.


Τα τραγούδια της Λυκομιφων

Θες να εκνευρισουμε τα ομοφυλοζελια;

Εικόνα

:s_howdy

Θες στην τελική να σχολιάσεις κάτι από Κούλη;

Εικόνα


Εικόνα

Απ όλα έχει ο μπαχτσιες.


Τώρα θα μου πεις,
Και σενα ρε G τί σ έχουμε εδώ πέρα;

Κοντραry σε οσα γραφει ο Μαηστερ Ναςς εμένα μ' έχετε για τους πραγματικούς hall of famers :iconcool:

( Στην πολιτική μόνο χάνεις λεφτά, αν θες να βγάλεις δεν μπαίνεις στην πολιτική)

:s_roses


Γκαρλαντ περιμενω notworthy.gif ειδαλλως σε βλεπω να κουβαλας το μπακπακ με τις Μαλαματινες του Τσακαλι-οτου. :x
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#844844 Ο Μητσοτάκης χρωστάει μεγάλη ευγνωμοσύνη στον Σημίτη. Χωρίς αυτόν, δεν θα είχε υπουργούς. Σκέψου υπουργοποίησε ακόμη και τον Φλωρίδη, τι άλλο να πω;
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ:
Καρέ εκσυγχρονισμού: Οι άγνωστες «συναντήσεις» Μητσοτάκη - Σημίτη - Παπαντωνίου και Στουρνάρα
Οι «άγνωστες» πολιτικές συναντήσεις που προφανώς δεν ποινικοποιούνται, αλλά έχουν την ιδιαίτερη πολιτική τους σημασία, αυτού του κουαρτέτου είναι αρκετές και σηματοδοτούν έναν ευρύτερο σχεδιασμό που έχει χαραχθεί σε κεντρικά συστήματα εξουσίας, πολιτικά και οικονομικά με φόντο το μέλλον.

https://www.ieidiseis.gr/politiki/339/k ... -stournara
Σε μυστικό ραντεβού που είχαν ο πρόεδρος της ΝΔ πρότεινε στον Γ. Στουρνάρα το υπουργείο Οικονομικών με τον εκσυγχρονιστή τραπεζίτη να του λέει ότι ενδιαφέρεται να εξασφαλίσει μία δεύτερη πενταετία στο τιμόνι της Τράπεζας της Ελλάδος, καθώς η θητεία του λήγει το 2020. Εξάλλου, ο ίδιος που γευματίζει συχνά με τον Κυρ. Μητσοτάκη, κατά βάθος, συζητώντας και με τον Κ. Σημίτη, προτιμά κάποια στιγμή μια κυβέρνηση τεχνοκρατών με Πρωθυπουργό τον ίδιο. Η αγάπη των «εκσυγχρονιστών» για τον Κυρ. Μητσοτάκη είναι γνωστή σε πολλούς και δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και ο προφυλακισθείς Παπαντωνίου έχει αναφέρει παλαιότερα σε κύκλο συζητητών του ότι έχει όλα τα εχέγγυα να γίνει Πρωθυπουργός και υπερθεμάτιζε για την στρατηγική που ακολουθεί. Εάν στο παζλ αυτό προσθέσει κανείς δηλώσεις, όπως του Θόδωρου Πάγκαλου ότι ο Μητσοτάκης είναι για τη ΝΔ ό,τι ο Σημίτης για το ΠΑΣΟΚ –φράση που ειπώθηκε μετά την εκλογή Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ- κατανοεί πλήρως την άποψη των εκσυγχρονιστών για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.Η καλή σχέση Κυρ. Μητσοτάκη και εκσυγχρονιστών πηγαίνει πολύ πίσω, το 1999, όταν επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ με Πρωθυπουργό τον Κώστα Σημίτη και υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών τον Παπαντωνίου, ο νυν πρόεδρος της ΝΔ διορίστηκε στην Εθνική Τράπεζα. Είχε προηγηθεί συνεννόηση του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τον Κ. Σημίτη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε -«αξιοκρατικά» με συστατική επιστολή- διευθύνων σύμβουλος της θυγατρικής της Εθνικής Τράπεζας, NBG VENTURE CAPITAL, η οποία είχε ως αντικείμενο την εξαγορά μειοψηφικών πακέτων εταιρειών που είχαν κάποια προοπτική.

Τότε Διοικητής της Εθνικής ήταν ο Θόδωρος Καρατζάς, επιστήθιος φίλος και στενός συνεργάτης του Κ. Σημίτη και ο Κυρ. Μητσοτάκης παρέμεινε με πολύ υψηλό μισθό για την εποχή, επί τρία χρόνια –έως το 2004- στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της «Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών» για να συνεχίσει στη συνέχεια πολιτική καριέρα, θέτοντας υποψηφιότητα για βουλευτής το 2004. Οι δεσμοί της οικογένειας Μητσοτάκη με τους εκσυγχρονιστές ήταν ιδιαίτεροι. Πολλοί ενθυμούνται ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πάντα υπερθεμάτιζε ότι ο Κ. Σημίτης ήταν ο καλύτερος Πρωθυπουργός (εκτός από τον ίδιο). Επίσης, από την εποχή του διορισμού του στην ΕΤΕ, ο Κυρ. Μητσοτάκης ανέπτυξε μια καλή σχέση με τον Βασίλη Καρατζά, γιο του Θόδωρου και σε αυτό συνέβαλαν και άλλα πρόσωπα, όπως ο Γ. Στουρνάρας.


Σε ποιανού βίλα έμεινε ο Κυριάκος στη Σίφνο- Η συνάντηση με τον Σημίτη
https://www.anatropinews.gr/2017/08/23/ ... B7-%CF%83/
να τριήμερο μακριά από τις πολιτικές έγνοιες πέρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σίφνο, στις αρχές του Αυγούστου, στη βίλα της οικογένειας Καρατζά. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν φιλοξενούμενος του Βασίλη Καρατζά, γιου του εκλιπόντος Θόδωρου Καρατζά. Στο συγκρότημα πέτρινων πολυτελών κατοικιών στον Αρτεμώνα ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφέλιμου: αφενός ξεκουράστηκε αφετέρου είχε σειρά επαφών με παράγοντες που βρίσκονταν στο νησί την ίδια περίοδο με τον ίδιο, ανάμεσα τους, σύμφωνα με πληροφορίες, και με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.
Στη Σίφνο το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη είχε δυο πλευρές. Από τη μία τη δημόσια, η οποία καλύφθηκε από τα ΜΜΕ όπου ο πρόεδρος της Ν.Δ. συναντήθηκε με τοπικά στελέχη στις Καμάρες, συνομίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους του νησιού και προέβη και σε δηλώσεις μαζί με το δήμαρχος Σίφνου. Από την άλλη την ιδιωτική, στο ησυχαστήριο του Αρτεμώνα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εκεί όπου ανάμεσα στις χαλαρές στιγμές μίλησε και για τα πολιτικά τεκταινόμενα με ανθρώπους που εκτιμά τη γνώμη τους.

Οι σχέσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με την οικογένεια Καρατζά είναι στενές και παλιές. Επί διοίκησης Καρατζά στην Εθνική και κυβέρνησης Σημίτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διορίστηκε διευθύνων σύμβουλος της NBG Venture Capital, θυγατρικής εταιρείας της Εθνικής με αντικείμενο την αγορά μετοχών σε εταιρείες που είχαν κάποια προοπτική (πόσες από αυτές τις εταιρείες που συμμετείχε μετοχικά η Εθνική υφίστανται σήμερα είναι ένα ερώτημα).

Η φιλία με την οικογένεια συνεχίστηκε και μετά τον θάνατο του πατριάρχη, καθώς Κυριάκος Μητσοτάκης και Βασίλης Καρατζάς συναντώνται συχνά και στην Αθήνα. Ο Βασίλης Καρατζάς είναι οικονομολόγος και διευθύνων σύμβουλος της Levant Partners ενώ δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής ότι το δικηγορικό γραφείο Καρατζά, ένα από τα μεγαλύτερα των Αθηνών του οποίου το τιμόνι κρατά η κ. Όλγα Καρατζά, κλείνονται τα σοβαρότερα deals σε επιχειρηματικό επίπεδο.

‘Αλλωστε, ο Θόδωρος Καρατζάς ήταν εκείνος που διόρισε τον σημερινό πρόεδρο της Ν.Δ σε διεύθυνση της Εθνικής Τράπεζας, όταν επέστρεψε από τις σπουδές του στις ΗΠΑ και την εργασία του στο εξωτερικό, λόγω και της φιλίας του με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Η Levant Partners (LEVANT PARTNERS Α.Ε.Δ.Ο.Ε.Ε.), πάντως είναι ένα ανερχόμενο επενδυτικό κεφάλαιο και συνάπτει συμφωνίες consulting με ξένες και ελληνικές επιχειρήσεις. Διαθέτει γραφεία στην οδό Αλωπεκής στο Κολωνάκι και σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζει συνεργασίες με ξένα funds που σχεδιάζουν να επενδύσουν στην Ελλάδα.

Ο Βασίλης Καρατζάς δραστηριοποιείται έντονα το τελευταίο διάστημα. Εμφανίστηκε ως ομιλητής ακόμα και σε παρουσιάσεις βιβλίων (φωτογραφία) μαζί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις. Οι φήμες τον θέλουν να σκέπτεται να πολιτευθεί με τη Ν.Δ. Μέχρι πρότινος αρθρογραφούσε, μάλιστα, και στις εφημερίδες του πρώην ΔΟΛ.


Έχουμε ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ αριστεία© και αξιοκρατία. ΦΤΑΝΕΙ, δεν αντέχουμε άλλο, ας αφήσουμε και λίγο νεποτισμό. :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#844950 "Αφότου ανέλαβε την προεδρία των ΗΠΑ ο Τζο Μπάιντεν, οι αμερικανικές αρχές έχουν προχωρήσει σε περίπου έξι εκατομμύρια επαναπροωθήσεις στα νότια σύνορα με το Μεξικό" , wow .
https://www.msn.com/el-gr/news/world/%C ... fb10&ei=22
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#845234
Anonymous Founder έγραψε:Ό,τι εκλεκτότερο σας έχω. Την creme de la creme της εγχώριας πολιτικής σκηνής, μια πολιτικό που είναι απορίας άξιο πώς δεν έχει υπουργοποιηθεί ακόμη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μια γυναίκα σύμβολο της μάχης ενάντια στο λαϊκισμό.
Διαμαντοπούλου: «Να μην γίνει δια της βίας η Ευρώπη σκουρόχρωμη»
https://www.efsyn.gr/politiki/410667_ra ... koyrohromi
Αδιανόητο σχόλιο από την Ευρωπαία πρώην επίτροπο Άννα Διαμαντοπούλου στο ετήσιο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών με τίτλο «Η Ελλάδα Μετά» που διοργανώθηκε στην Αθήνα, σε συνεργασία με το Delphi Economic Forum. Το σχόλιο της Α. Διαμαντοπούλου προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις με τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Χαρίτση να κατηγορεί ευθέως την πρώην υπουργό Παιδείας πως μιλάει «σαν εκπρόσωπος της αποικιοκρατίας και του φυλετισμού του 19ου αιώνα».

«Αυτό που θα εύχομαι σε 100 χρόνια είναι να μην γίνει δια της βίας η Ευρώπη σκουρόχρωμη». Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έκανε τη ρατσιστική αυτή δήλωση κατά τη διάρκεια συζήτησης σε πάνελ.

«Μόνο η Νιγηρία το 2045 θα έχει 400 εκατ., δηλαδή περισσότερους από την Ευρώπη» και συνέχισε μιλώντας για χώρες που δεν έχουν καμία προοπτική ανάπτυξης «γεμάτες με νέους που δεν έχουν τι να κάνουν και δεν έχουν τι να φάνε».

Δεν νομίζω πως έχουμε να προσθέσουμε πολλά, μόνον μπράβο να πούμε. Α, και μια ιστορία από το παρελθόν. :s_dance

Δια της βίας θα ΓΤΜΚΤΣΠΣΠΜΚΠΑΞΤΓΤΧΚΤΠΣ...
Έχετε γαμhσει με την απληστία σας το σύμπαν, έχετε ξεφτυλίσει την κοινωνία και τη νεολαία και σας φταίνε οι σκουρόχρωμοι, ΓΤΧΤΑΤΜΤΠΚΤΣΣΜΠ...
Άβαταρ μέλους
By bebes
#854103 Χαμός στο Αμέρικα, κανονικό σχίσμα διαφαίνεται εν όψη των εκλογών :lipsealed:
25 πολιτείες με Ρεπουμπλικάνους κυβερνήτες υποστηρίζουν το Τέξας στον αγώνα για τον έλεγχο των συνόρων – Στέλνουν την εθνοφυλακή τους
...
Την ίδια ώρα, σχεδόν όλοι οι Ρεπουμπλικάνοι κυβερνήτες των ΗΠΑ υπέγραψαν δήλωση που υποστηρίζει τον κυβερνήτη του Τέξας, Γκρεγκ Άμποτ, στον αγώνα του εναντίον της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για τον έλεγχο των συνόρων

https://www.sportime.gr/extratime/kosmo ... -tous/amp/

ΗΠΑ - Τέξας: Ο «στρατός του Θεού» στα σύνορα με το Μεξικό για να σταματήσει τους μετανάστες
...
«Ετσι δρουν οι πρασινοσκούφηδες. Ο μη συμβατικός πόλεμος είναι το ψωμί και το βούτυρο μας. Τώρα κάνουμε εσωτερική άμυνα στο εσωτερικό της χώρας», δήλωσε ο Τσέιμπερς.

https://www.inewsgr.com/305/ipa---texas ... nastes.htm

και όλα σούμα απο το Κυριακάτικο Θεμα.
https://www.protothema.gr/world/article ... n-sunoron/
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#855899 Aριστεια και στο μεταναστευτικο :thumbsup: (τα τριμπουρδελα τους ψηφιζουν για να μην Ισλαμοποιηθει η Ελλαδα)
Σε οτι μετριεται τα εχουν κανει ΣΚΑΤΑ παντου.

Οι αριθμοί είναι αποκαλυπτικοί: 170% αύξηση ροών το 2023 σε σχέση με το 2022. Από 17.122 το 2022, μπήκαν 46.095 το 2023, εκ των οποίων πάνω από 82% έχουν μπει επί ημερών Καιρίδη.

Αντίστοιχα, από 15.785 διαμένοντες στις 31/12/2022, τέλη του 2023 οι διαμένοντες ανήλθαν σε 32.900, αύξηση 108%. Ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου η αύξηση των διαμενόντων έφτασε στο 241%!!!

Αντίστοιχα, οι εκκρεμότητες της υπηρεσίας Ασύλου από 22.316 τέλη του 2022 ανήλθαν στις 32.730 στο τέλος του 2023, μία ακόμη αύξηση της τάξης του 47%!

https://radar.gr/article/i-pragmatikoti ... 1707480559
Άβαταρ μέλους
By markvag
#860626
g8777 έγραψε:
Asimov έγραψε: Τα ύστερα του κόσμου






:superman:


Όταν βλέπω έναν άνθρωπο που πέρασε από χίλια μύρια για να έρθει σε έναν τόπο που δεν τον ήθελαν και να λέει τέτοια πράγματα όταν έφτασε σε σημείο να έχει "πιάσει την καλή", ένα μόνο πράγμα μου έρχεται στο μυαλό

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#860627
g8777 έγραψε:Μεγάλος αθλητής, σκουπίδι ως άνθρωπος.


Ως προς το μεγάλος, ας μην πιάσουμε τα της ΕΟ άρσης βαρών καλύτερα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#860638
Asimov έγραψε:
g8777 έγραψε:Μεγάλος αθλητής, σκουπίδι ως άνθρωπος.


Ως προς το μεγάλος, ας μην πιάσουμε τα της ΕΟ άρσης βαρών καλύτερα


Ναι. Όχι.

4 σερί μετάλλια σε ολυμπιακούς. 3 χρυσά.

Ούτε ο Τζιοβάνι.

:roll: