Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#851144
g8777 έγραψε:
Η πρώτη ενέργεια του Δημάρχου της Αθήνας ήταν να καπελώσει την ελληνική Πρωτοχρονιά με τις παλαιστινιακές σημαίες να ανεμίζουν. Το μήνυμα εκτός από την αλληλεγγύη στους τρομοκράτες της Χαμάς (που ξεκοίλιασαν 1200 ανθρώπους, βίασαν γυναίκες, μωρά, ηλικιωμένες, ακρωτηρίασαν τα γεννητικά τους όργανα, βεβήλωσαν σορούς περιφέροντας γυμνά νεκρά κορίτσια σα λυσσασμένα κτήνη) ήταν σαφές.

Θα είναι δέσμιος των ακροαριστερών παραφρόνων φανατικών της τρομοκρατίας και των υπολειμμάτων του συριζαϊκού ασκεριού που τον στήριξαν με την ευλογία του ΠΑΣΟΚ που φέρει βαρύτατη ευθύνη σ’ αυτήν την περίπτωση.

Να θυμίσουμε στο ΠΑΣΟΚ ότι όπως ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε μια χαρά και ευδοκίμως με τους χρυσαυγίτες, έτσι τώρα και το ΠΑΣΟΚ συνεργάστηκε με τους «χρυσαυγίτες» της απέναντι όχθης, που υποστηρίζουν τρομοκράτες, τον Πούτιν, το Ιράν, τη Χαμάς, τον Ερντογάν, και όλο το …ευωδιαστό μπουκέτο του κόσμου.

Σε κάθε του απόφαση θα έχει μπροστά του τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ και όλο αυτό τον φανατικό συρφετό των σκοταδιστών που θεωρούν τους εαυτούς τους απόστολους της σωτηρίας του κόσμου. Και πες -που δεν λέω- ότι θέλει να στείλει ένα μήνυμα ειρήνης. Δεν έβρισκε και ένα κοριτσάκι από την Ουκρανία ή καμιά Ουκρανική σημαία; Αυτά είναι κε Δούκα τα ισχυρά μηνύματα ειρήνης; Το ισχυρότερο μήνυμα της ειρήνης θα ήταν να ανέβαζες και ένα κακοποιημένο ισραηλινό κορίτσι από την Συναυλία

Ειρήνης στο Ισραήλ όπου κατακρεουργήθηκαν όλοι όσοι το παρακολούθησαν – για κακή τους τύχη…

Ο Δήμαρχος Αθηναίων είναι το νέο πρόσωπο του λαϊκισμού, είναι η συνέχεια της παρακμιακής ιστορίας που πυροδότησαν τα γεγονότα του 2008 και κορυφώθηκαν το 2015 με δραματικές συνέπειες για την χώρα – την οποία έφεραν στο χείλος της καταστροφής.

Ο Δούκας των Αθηνών -το σημειώνω εμφατικά την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων του- θα είναι το νέο μοιραίο πρόσωπο για την Αθήνα και την χώρα.

Η προσοχή έχει στραφεί στις γελοιότητες του βασικού μετόχου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, αλλά σύντομα θα μετατοπιστεί στο πρόσωπο του νέου ουρανοκατέβατου συντρόφου Δημάρχου που πλέον με την ευγενική στήριξη του ΠΑΣΟΚ (το οποίο αναγνωρίζει ως μοναδικό εχθρό την Δεξιά και τον Μητσοτάκη κυρίως) ξεκινά μια νέα θητεία με στόχο να χρησιμοποιηθεί η Αθήνα ως μέσο και όχι ως σκοπός.

Δεν είμαι σίγουρος αν θα μείνει τελικά ευχαριστημένος ο κύριος Ανδρουλάκης από τις εξελίξεις. Θα το δούμε! Αυτό, ωστόσο, μας ενδιαφέρει λίγο έως ελάχιστα. Καθώς η Αθήνα αναμένεται να γίνει κέντρο δράσης αλληλεγγύης στους μετανάστες, στην Παλαιστίνη, στις πορείες, στις απεργίες. Θα γίνει μια πρωτεύουσα γεμάτη συμβολισμούς για την ειρήνη και τον άνθρωπο, γεμάτη από αγωνιστικό πάθος.

Δηλαδή, κύριε Δούκα, αυτό έλλειπε από την Αθήνα; Η στήριξή μας στην Παλαιστίνη; Τώρα όλοι μας νιώθουμε πια ασφαλείς και πιο σίγουροι για τις ζωές μας χάρη σε εσάς. Δηλαδή, αυτή είναι η προτεραιότητά μας για την Αθήνα, αυτός ήταν ο βαθύς καημός μας; Να γιορτάσει η Αθήνα σαν Γάζα την Πρωτοχρονιά;

Όλοι αυτοί που βαρέθηκαν να διαθέσουν μιαν ώρα το πολύ για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, θα έχουν μια πενταετία να διαμαρτύρονται με την ησυχία τους για ότι θα επακολουθήσει…

Πέρα από τις πίσω βλέψεις του νέου Δημάρχου που μάλλον δεν αφορούν την Αθήνα και είναι πιο φιλόδοξες από ότι φαίνεται, η αξιοθρήνητη στήριξή του στους τρομοκράτες της Χαμάς (αυτά με τον παλαιστινιακό λαό, αλλού…) υπονομεύει τα θεμέλια της εθνικής εξωτερικής πολιτικής και των στρατηγικών μας συμμαχιών – και παίζει με την ασφάλεια της χώρας.

Να θυμίσουμε στον νέο Δήμαρχο ότι η Παλαιστίνη είναι ο υπ’ αριθμόν 1 σύμμαχος του Ερντογάν, ο οποίος σκοπεύει να την χρησιμοποιήσει εξαργυρώνοντας την στήριξη του «Παλαιστινιακού Λαού» (όπως με τη Λιβύη) με ένα τουρκοπαλαιστινιακό μνημόνιο! Ο διεθνιστής Δήμαρχος των Αθηναίων είναι το πρόσωπο της πίσω πόρτας που θα χρησιμοποιήσουν οι λαϊκιστικές αντάρτικες δυνάμεις του πολιτικού μας συστήματος. Ο νέος Δήμαρχος εκφράζει την επανάληψη του λάθους του 2015. Είναι το νέο μεγάλο λάθος μετά το 2015.


https://www.topontiki.gr/2024/01/01/i-c ... in-athina/


:dizzy: :dizzy: :dizzy:

Ξεφτίλα για την ιστορία που κουβαλαει ο τίτλος ( εχω χασει επεισοδια, τί εχει συμβει?)
Έχει συμβεί ότι μη αναμενόμενα εχασε το πόστο ο ηλίθιος γόνος και το περιβάλλον είναι έκτοτε σε παράκρουση
Άβαταρ μέλους
By g8777
#858918
Υπήρξε μια εποχή που εάν ένας πολίτης καθόταν και διάβαζε μια εφημερίδα σαν την «Ελευθεροτυπία» μπορούσε να έχει μια σφαιρική ενημέρωση, να κατανοήσει τα θέματα, να συμμετέχει στη μάχη των ιδεών, να αποκτήσει επίγνωση των επίδικων σε κάθε συγκυρία, κοντολογίς να έχει μια κανονική πολιτικοποίηση.

Συγκρίνετε αυτή τη μορφωτική εμπειρία με το τι σημαίνει π.χ. ο σημερινός καταιγισμός επιφανειακής και συνάμα τοξικής φωνασκίας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, της άκριτης υπερπληροφόρησης που καταλήγει να είναι παραπληροφόρηση και αποπροσανατολισμός από τα σημαντικά.




Γι’ αυτό και είναι σημαντικό που ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η Alter Ego Media απέκτησαν τους τίτλους της «Ελευθεροτυπίας».


:metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:

Τα εχει παρει ολα σβαρνα ο Βαγγελας, ποιός ξέρει τί αλλο θα αγορασει. :whistlink: :whistlink: :shifty: :shifty:


https://www.in.gr/2024/03/06/editorial/ ... imokratia/


Α, για την Λευθεροτυπια τωρα.

Κατι πούητσηδες την διαβαζαν :s_empathy , τι να λεμε τωρα. Μονο ο Ραφαηλιδης ηταν αξιος να σταθει αναμεσα στους Τιτανες Γιαννη Μαρινο :metalo: Μαριο Πλωριτη vs Λευτερη Μαρωνιτη :metalo: :metalo: :metalo: , Στελλας Λοιζου :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: και Σταυρ(αετου) Ψυχαρη του Βηματος. :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#858942 Έπρεπε να γίνει, για να έχουν οι τρομοκράτες κάπου να στέλνουν τις προκυρήξεις τους. Το ιντιμίντια δεν έχει την ίδια αίγλη. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Serf
#860069 Αυτό! Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Φωτοτυπίστε τον να σωθούμε!!

Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#860561 Προλαβαίνει να καλιμπράρει ο rsf την αποπέτσωση του AlterΜαρινego;

Eddieτ: θέλει μαθηματικά Γκεάκου η φάση τώρα που το σκέφτομαι
Άβαταρ μέλους
By otso
#860814 Δεν ξερω αν γραφουμε και για σοβαρη δημοσιογραφια εδω .
Παντως βαζω σοβαρο αρθρο απο τον ανιψιο μου , λιγο παλιο αλλα προσφατα το ειδα .
https://www.wired.com/story/nso-group-l ... 7Z751J_9eE

Notorious Spyware Maker NSO Group Is Quietly Plotting a Comeback
NSO Group, creator of the infamous Pegasus spyware, is spending millions on lobbying in Washington while taking advantage of the Israel-Hamas war to paint itself as essential for global security.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#862393
kubiak έγραψε:Με την ευκαιρία της έναρξης του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου ΓΤΧΚΤΠΤΣΚΟΣΤΣ ΑΡ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...


Σοβαρά τώρα, περίμενες ψύχραιμη και σοβαρή κάλυψη από το μέσο ελληνικό ΜΜΕ;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#862395
Zorz έγραψε:
kubiak έγραψε:Με την ευκαιρία της έναρξης του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου ΓΤΧΚΤΠΤΣΚΟΣΤΣ ΑΡ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...


Σοβαρά τώρα, περίμενες ψύχραιμη και σοβαρή κάλυψη από το μέσο ελληνικό ΜΜΕ;

Εικόνα
Μακάρι να είχε να κάνει με το τι περιμένω προσωπικά, το θέμα είναι όλοι αυτοί που τρομοκρατούνται και πανικοβάλλονται από τους ΑΡΔ που συνεπάγεται ένα κοινωνικό ραδιενεργό νέφος...

Όχι ότι θα αλλάξει κάτι αλλά μπορούμε να εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας με κόσμιο τρόπο (pun intended)...
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
#862400 Και ακόμα ελέω σουκού δεν έχουμε δει τις αντιδράσεις των χρηματιστηρίων και του Ευαγγελάτου.

Τον περιμένω να ανοίγει εκπομπή καβάλα σε πύραυλο/drone α λα SOS Πεντάγωνο καλεί Μόσχα κάνοντας τη διαδρομή Τεχεράνη - Τελ Αβίβ
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#862407
Lalfamaz έγραψε:Και ακόμα ελέω σουκού δεν έχουμε δει τις αντιδράσεις των χρηματιστηρίων και του Ευαγγελάτου.

Τον περιμένω να ανοίγει εκπομπή καβάλα σε πύραυλο/drone α λα SOS Πεντάγωνο καλεί Μόσχα κάνοντας τη διαδρομή Τεχεράνη - Τελ Αβίβ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ