Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
saxon_747 έγραψε:Δεν χρειάζεται άλλο υπολογιστή. Εγώ είχα χρησιμοποιήσει το utility της Samsung

Κατι τετοιο θυμαμαι να εχω κανει κι εγω, με καποιο generic utility ομως, μαλλον αυτο το macrium. Τον ανοιξα, προσθεσα το δισκο μεσα, μπηκα windows, τον ειδε, πηρε image του παλιου, το μετεφερα στον καινουριο, εκλεισα το pc, ανοιξα το καπακι, ξηλωσα τον παλιο, εφτιαξα το boot sequence και πηρε.

Παρολ'αυτα ομως, θα συμβουλεψω για win 10 ltsc, καθαρη εγκατασταση απο bootable στικακι. Καμια ωρα θελει πλεον. Σχεδον τα παντα παιζουν κατευθειαν, drivers κατασκευαστη θα χρειαστεις μονο για κατι πολυ ειδικο, πχ δυνατη καρτα γραφικων. Περνας internet browser, κανει το sync του, και τα υπολοιπα οταν τα χρειαστεις, αν δεν εχεις αρκετο χρονο εκεινη τη μερα.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#846445 Γιατί όχι clone και μετά windows reset στον νέο δίσκο? Αντί για νέα εγκατάσταση.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#846452 Μια χαρά θα είναι και με σκέτο clone. Όταν το κάνεις, κλείνεις υπολογιστή, αφαιρείς παλιό σκληρό και βάζεις το νέο στη θέση του παλιού. Αν δεν μπουτάρει, τσέκαρε τα UEFI settings στο BIOS.
Άβαταρ μέλους
By Chris
kostis20 έγραψε:
Chris έγραψε:https://linuxhint.com/download-and-install-windows-10-ltsc/
Δωρεάν είναι αυτό?

Ναι, εχεις δικιο, την ξεχασα αυτη την επιπλοκη. Αν ακολουθησεις αυτες τις οδηγιες θα καταληξεις με ενα evaluation version. Μετα θα πρεπει ειτε να τα αγορασεις ωστε να τα ενεργοποιησεις, ειτε να κανεις κατι παρανομο. Οποτε ισως να βολευει να μεινεις στο cloning σε αυτη την περιπτωση. Ας πουμε πως ηταν μια γενικοτερη συμβουλη
Άβαταρ μέλους
By Chris
#846663 Ενας ακομα που ο μπαμπας του καλυτερα να ειχε παει για ψαρεμα..

Εάν υπάρξει προσπάθεια fishing
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#846666 Δεν είναι κάτι καινούργιο, υπάρχει χρόνια αυτή η μέθοδος που χρησιμοποιείται σε custom εφαρμογές.

Δεν χρησιμοποιείται κατά κόρον επειδή απαιτεί παραπάνω μανούρα ενώ ένα σύστημα username/password είναι πιο απλό στην υλοποίηση.

Και το passkey σπάει, με τεράστια δυσκολία ακόμα μεν.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#847032 Κανονικά ρωτάμε πριν αγοράσουμε, αλλά:
α) Η τιμή "Black Friday" ήταν 90 Ευρώ κάτω (από 270 --> 180)
β) Μου αρέσει πολύ το MUI των XIAOMI
γ) AMOLED και 8/256 μου φάνηκαν λογικά σε αυτήν την τιμή
κι έτσι αγόρασα 2 τέτοια: https://www.germanos.gr/product/telepho ... 8045856366
Ακούω... (Τζιάκο γμσε μας ρε μλκ :whistlink: !!!)
Άβαταρ μέλους
By mousatos
REALZEUS έγραψε:Ακούω...

όλα τα contacts σου θα μεταφέρονται αυτόματα-άκοπα-αβάδιστα στην Κινεζική πρεσβεία .