Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Chris
#846344 Βασικα δε θελω. Αλλα σκεφτομουν καιρο για κατι πιο βολικο και σημερα ενημερωθηκα για μια γρατζουνια (να ηταν μονο μια :sorry: ), οποτε το αποφασισα. Ειναι η δευτερη σε 2 χρονια, δεν αντεχω αλλες μαχαιριες. Η διαφορα ειναι πως οταν το σκεφτομουν ειχα στο μυαλο μου κατι μεχρι 25-30k, ενω τωρα αποφασισα να παω για scratch friendly. Δεν ειμαι για αλλες συγκινησεις. Οποτε τα εξης:

• Μεχρι 10k
  • Αυτοματο
  • Βενζινη
  • Απο το 2010 και δωθε

Με μια γρηγορη βρισκω αυτα:

• renault captur
  • renault scenic
  • mercedes b-class
  • mazda cx5
  • citroen c4 picasso
  • citroen c4 cactus
  • vw golf plus
  • vw tiguan
  • peugeot 2008
  • peugeot 3008
  • ford c-max

Opel, Nissan αποκλειονται γιατι ετσι
Άβαταρ μέλους
By g8777
#846347 Θέλω ψηλό λέει.

Βρες έναν πολίστα.

Και βαλτον μέσα :shifty: στο cx 5 που θα αγοράσεις.

ΚΙΧ.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#846351 Μπα τωρα τα κοιταω λιγο πιο λεπτομερως, ενα μονο cx5 υπαρχει με 200κ χλμ. Και ειναι και απο μαντρά. Αν εμφανιστει κατι στις επομενες μερες καλως
Άβαταρ μέλους
By dimik
#846363 CX5 είναι η λογική επιλογή αλλά με αυτό το budget χλωμό και δεν θα είναι σίγουρα scratch friendly.
Απο τα υπολοιπα C-Max θα έλεγα για workhorse με ερωτηματικό για το αυτόματο.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#846365 Τι εννοεις δεν θα ειναι scratch friendly? Το scratch friendliness το καθοριζει το μπατζετ. Αυτοκινητο των 10k δε με νοιαζει να γραντζουνιεται, με αυτη την εννοια το λεω. Με το τωρινο σφιγγεται η καρδια μου
Άβαταρ μέλους
By dimik
Chris έγραψε:Τι εννοεις δεν θα ειναι scratch friendly? Το scratch friendliness το καθοριζει το μπατζετ. Αυτοκινητο των 10k δε με νοιαζει να γραντζουνιεται, με αυτη την εννοια το λεω. Με το τωρινο σφιγγεται η καρδια μου
Για καλό CX5 πιστεύω θα πρέπει να ανέβεις κανένα ταληρο το οποίο δεν το θεωρώ scratch friendly.

Επίσης αν πάρεις ένα ωραίο κόκκινο mazda σου πάει η καρδιά να αδιάφορεις για γρατζουνιές όσο παλιό και να ειναι.

< >
Άβαταρ μέλους
By otso
#846433 Αλλο ενα Chris νομιζω ζητησες βενζινη , αλλιως πετρελαιο υπαρχουν απεριοριστα.
Που στο γραντζουνισανε Αιγινα ; η κανας παλιοπουστας ολλανδος;
https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... san-pickup
Άβαταρ μέλους
By Chris
#846435 Κολωνα απο υπογειο παρκινκ υποψιαζομαι. Δεν αντεξα να ρωτησω λεπτομερειες
Άβαταρ μέλους
By otso
#846449 Ωραιος εγω την τριτη φορα εχασα τον αυτοελεγχο μου , και επεσαν χριστοπαναγιες .
Κατηγορηθηκα για ενδοοικογενειακη βια και πατριαρχισμο .
Αν δεις οτι δεν το αντεχεις καλυτερα τα χαπια του μουσατου .