Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#845657 Χθες είχα την πρώτη μου εμπειρία από το flyover. Επτά το απόγευμα και μποτιλιάρισμα από πριν το Παπαγεωργίου μέχρι την Τούμπα σχεδόν. :x
Και η φάση είναι πως το google maps δεν μου έβγαζε το κέντρο καν ως επιλογή... Που σημαίνει ότι είχε ακόμη μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα.
Μου έκανε εντύπωση ότι έχουν κλείσει το δεξί ρεύμα από την Ευκαρπία μέχρι την Τούμπα. Σε τόσο μεγάλο μήκος θα δουλεύουν ταυτόχρονα; Περίμενα ότι θα έκλειναν κομμάτι κομμάτι σταδιακά.

Ειλικρινά λυπάμαι αυτούς που χρειάζεται να χρησιμοποιούν καθημερινά τον Περιφερειακό και δεν έχουν εξασφαλισμένη θέση στάθμευσης στο σπίτι τους. Φοβερή ποιότητα ζωής... :(
Άβαταρ μέλους
By Morx
#845673 Εγω σημερα το πρωι στη δουλεια πετυχα κινηση λογω εργων απο εξοδο Επταπυργιου μεχρι Τουμπα... μετα αραιωναν αρκετα.
Στο σημειο που το μπουκαλι τελειωνε, οταν ανοιγε ξανα σε 3 λωριδες.... ψωλαρμενιζαν με 50 στη μεσαια και αριστερη ενω η δεξια απ'οπου εφτασα μεχρι Ν. Ελβετια ηταν αδεια!!!

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ !!!!! Γιατι γκρινιαζουν γαμω το σπιτακι τους???
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#845707 Σήμερα ώρα 14:00 Εγνατία από Πανεπιστήμια μέχρι φανάρι Κολόμβου, μια απέραντη θάλασσα ακινητοποιημένων αυτοκινήτων.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#845724 Εγώ είχα σήμερα στο Düsseldorf 10 χιλιόμετρα μποντιλιάρισμα... :metalo:

Η Θεσσαλονίκη μοιάζει παράδεισος :lol:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
PeterPan έγραψε:Εγώ είχα σήμερα στο Düsseldorf 10 χιλιόμετρα μποντιλιάρισμα... :metalo:

Όσα χιλιόμετρα δηλαδή είναι και το flyover! Τόσο είναι πλέον και το μποτιλιάρισμα εδώ, από το Παπαγεωργίου, μέχρι το τούνελ!

Τι έγινε, με το που επέστρεψες μας έφερες και τα Γερμανικά μποτιλιαρίσματα; :lol:
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#845747 Αύριο έχουν και απεργία τα taxi :metalo:
Και Παρασκευή το κέντρο θα είναι κλειστό λογικά για τις πορείες :superman:
Άβαταρ μέλους
By HighFidelity
#845752 Για να παρηγορηθείτε, και η ΑΟ κάθε πρωί ειδικά στην σύγκλιση με Περ. Υμηττού είναι ένα τεράστιο πάρκινγκ. Υπομονή, μουσικούλα, και όλα θα πάνε καλά. Εξάλλου, από μέρα σε μέρα ξεκινάει και το μετρό, σωστά;
:s_blush
Άβαταρ μέλους
By markvag
#845787 Όντως, ευτυχώς που υπάρχει και το μετρό. Αλλιώς ποιος ξέρει πόσο χάλια θα ήταν η Θεσσαλονίκη! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
PeterPan έγραψε:Εγώ είχα σήμερα στο Düsseldorf 10 χιλιόμετρα μποντιλιάρισμα... :metalo:

Κι εδώ τα ίδια είναι Πέτρο μου. Ξεκίνησα από Περαία για να πάω Άγιο Παύλο και να δώσω αίμα και μετά Βενιζέλου στον οδοντίατρο και πίσω. 4 ώρες συνολικά, ενώ μόνον 2 στα ιατρεία μέσα! :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#846208 Πολύ αέρα σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Μόλις προσγειώθηκα.

Μεγάλος μάγκας ο πιλότος που το κατέβασε…

Τα τελευταία 10 δεύτερα πήγε λίγο το σκατό στην κάλτσα γιατί παλάτζαρε πολύ… μόλις κατέβηκε η μπροστινή ρόδα νόμιζα ότι θα έσπαγε…
Άβαταρ μέλους
By Manos
#846497 Εγώ στην καθημερινότητα μου χρησιμοποιώ μηχανάκι, τις λιγοστές μέρες που χρειάζεται να πάρω αυτοκίνητο η κατάσταση είναι απελπιστική !

Πρέπει να συνηθίσουμε, ότι τις ώρες αιχμής θα έχει τρελή κίνηση, τόσο εντός, όσο και εκτός πόλης.
Θα προσαρμόσουμε τους χρόνους μας, αφού τα θέλει, ή μάλλον καλύτερα τα ανέχεται ο κώλος μας !
Άβαταρ μέλους
By HighFidelity
#847110 Δεν είναι καινούρια είδηση, αλλά σήμερα έπεσα πάνω της.
Μα κι αυτοί, είχαν την απαίτηση να ανοίξουν επιχείρηση; Αφού ως γνωστόν δεν κάνουν για τέτοιες δουλειές, μόνον για να κλέβουν είναι.
Πολεμώντας την ΚΟΙΝΣΕΠ των νεαρών Τσιγγάνων στο Κορδελιό H προσπάθεια να κλείσει μια επιχείρηση που άνοιξαν νέοι τσιγγάνοι. Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://parallaximag.gr/thessaloniki-ne ... o-kordelio
https://parallaximag.gr/thessaloniki-ne ... o-kordelio
Σύμφωνα με δηλώσεις των μελών της ΚΟΙΝΣΕΠ «Kherel» καθημερινά καλούνται να αντιμετωπίζουν τις τρικλοποδιές που τους βάζουν οι κάτοικοι, ο εμπορικός Σύλλογος, οι δημοτικές αρχές. Ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, ήταν από τους πρώτους που διοργάνωσε με ολόκληρο το Δημοτικό του Συμβούλιο και τον Εμπορικό σύλλογο άτυπη συνάντηση για την αντιμετώπιση του «προβλήματος» των τσιγγάνων στην περιοχή καλώντας τον πατέρα Αθηναγόρα να παραστεί και να απολογηθεί για τα ίδια του τα παιδιά..

Τελικά κατάφεραν και την έκλεισαν, αφού τους έκαναν σαμποτάζ μην δίνοντας άδειες και στέλνοντας την αστυνομία κάθε μέρα.
Μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#847281 "Μα, αφού θα μπορούσαν να ενταχθούν, αλλά επιλέγουν να μην το κάνουν", θα πουν κάποιοι.

Ε, να που όταν το κάνουν καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να τους ξαναβάλουμε στο περιθώριο.