Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#846425 Της συζύγου τα pro 1 καταφέραμε και τα χάσαμε. Κάπου το έχει καταχωνιάσει το μωρό αλλά η θήκη τους δεν απαντάει στις αναζητήσεις από το iPhone και φοβάμαι ότι θα αναγκαστούμε να πάμε για καινούργια.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#848218 Χαρά και λύπη. Χαρά όταν κατάλαβα ότι η Apple επιτέλους επέτρεψε share ενός airtag σε μέχρι 5 μέλη της οικογένειας. Παιδεύτηκα, παιδεύτηκε η κόρη να μου περάσει το airtag για να το βλέπω κι εγώ, remove airtag, reset airtag.... πάπαλα. Και η μεγαλύτερη λύπη ότσν αφού υποψιάστηκα κι έψαξα καλύτερα βρήκα ότι τελικά τα ανήλικα δεν μπορούν ούτε να κάνουν share ούτε να δεχτούν share airtag. :hmmm:
Δεν το αναφέρει πουθενά η Apple, πρέπει να το ρωτήσεις επακριβώς για να στο πει. Άρα στην υπέρτατη σοφία της η Apple επιτρέπει share ανάμεσα στους γονείς, ενήλικα τέκνα που μπορεί να έχουν φύγει από το σπίτι αλλά όχι στο παιδί που μένει στο σπίτι και που μπορεί να πρέπει να ξέρεις που έχει χάσει το σακίδιο/σκυλί/μπουφάν/μουσικό όργανο/κλειδιά.... :rant:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#848219
HighFidelity έγραψε:Το άσπρο χρώμα είναι ό,τι καλύτερο για ακουστικά για να μην τα χάνεις. Εγώ έχω τα δικά μου σε olive green και έτσι και χαθεί κάπου μέσα στο σπίτι, την έκατσες!
Το τραγικό είναι που δεν μπορείς να ψάξεις την θήκη στα Samsung, αν είχαν αυτό το feature θα ήταν τέλεια. Τα Pro το έχουν νομίζω και αυτό, άρα δεν τα χάνεις.
Συμφωνω Εικόνα


< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#848220
sknipper έγραψε:έχει χάσει το σακίδιο/σκυλί/μπουφάν/μουσικό όργανο :rant: /κλειδιά....

βρέθηκε το βιολί ;
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#848222
mousatos έγραψε:
sknipper έγραψε:έχει χάσει το σακίδιο/σκυλί/μπουφάν/μουσικό όργανο :rant: /κλειδιά....

βρέθηκε το βιολί ;
Χαχα, όχι δεν είχε χαθεί κάτι, κατά λάθος το :rant: είχε μπει στο μουσικό όργανο αντί στο τέλος της πρότασης.
Αλλά μια και εκτός βαλίτσας όταν ταξιδεύουμε το airtag κάθεται είναι καλή ιδέα να το βάλουμε στη θήκη του βιολιού.