Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#846424 Ωπ, τώρα το είδα, κι εμείς την ίδια tefal πήραμε πριν από 2-3 εβδομάδες. Μια χαρά ό,τι έχουμε φτιάξει μέχρι στιγμής (σνίτσελ με λαχανικά, muffins, πατάτες, ψάρι, κλπ).
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
#846510 Μεταξύ της παραπάνω Tefal (easy fry & grill xxl) και της Philips HD9270/70 ποια θα προτείνατε; Τη θέλω για τους γονείς. Χωρητικότητα 6,5 lt vs 6,2 lt, watt 1830 vs 2000, τιμή παρόμοια, κριτικές καλές και για τις δύο στο skroutz αλλά για τη Philips περισσότερες. Η Tefal έχει επιπλέον το grill και ένα πλαστικό που χωρίζει τον κάδο στα δύο, δεν ξέρω πόσο χρήσιμο είναι βέβαια.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#846538 αυτό το διαχωριστικό πλάκα πλάκα βολεύει πχ βάζεις πατάτες στο ένα μισό και στο άλλο ένα στηθος κοτοπουλο
Βάζεις και το sync και σου λέει ποτέ βάζεις το εν ποτέ το άλλο , μπορείς να κανείς και ένα ανακάτεμα τις πατάτες στο ενδιάμεσο χώρος να μπλεχτούνε όλα μαζι
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#846539 Κορυφή στον χώρο θεωρείται η Philips, η οποία μάλιστα ήταν και αυτή που εφηύρε τα airfryers.
Στην αγορά υπάρχουν πάρα πολλά αξεσουάρ για Philips airfryers, είτε της ίδιας της Philips, είτε από άλλους κατασκευαστές.

Εικόνα

Έχω μια Silvercrest εδώ και χρόνια και αν βρω καλή προσφορά στην φετινή Black Friday, το βλέπω να αναβαθμίζω σε Philips.
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
#846623 Για τους παραπάνω λόγους επέλεξα κι εγώ τη Philips τελικά.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#846685 Εγώ σαν την καλή μάρκα του χώρου πιο πολύ έχω ακούσει την Ninja (που δεν είχα ξανακούσει για τίποτα πιο πριν).
Άβαταρ μέλους
By bill33
sknipper έγραψε:Εγώ σαν την καλή μάρκα του χώρου πιο πολύ έχω ακούσει την Ninja (που δεν είχα ξανακούσει για τίποτα πιο πριν).

Κοιτα το https://www.netmums.com/reviews/best-bu ... k-in-stock
Άβαταρ μέλους
By bill33
Chris έγραψε:
bill33 έγραψε:https://www.netmums.com/

:sorry:

Δεν έχουμε τετοια κολλήματα εμείς.

Είναι το πιο πρόσφατο απο τα αποτελέσματα απο το https://www.google.com/search?q=aldi+ni ... e&ie=UTF-8
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#846717 Δεν καταλαβαίνω τι θέλετε να πείτε. Κατάλαβα ότι η Ninja είναι καλή και έχουν βγει φτηνές απομιμήσεις.
Άβαταρ μέλους
By glf
axel12p έγραψε:Κορυφή στον χώρο θεωρείται η Philips, η οποία μάλιστα ήταν και αυτή που εφηύρε τα airfryers.
Στην αγορά υπάρχουν πάρα πολλά αξεσουάρ για Philips airfryers, είτε της ίδιας της Philips, είτε από άλλους κατασκευαστές.

Πήρα την 6λιτρη τη philips από τον τοπικό euronics στα 119 που ήταν και η σωστή τιμή για έκπτωση.

Οπότε μόλις την έκανα ένα πρώτο κάψιμο και το μεσημέρι θα πέσει πρώτη μερίδα πατάτες για δοκιμή.

Αξεσουάρ χαρτάκια κτλ για πείτε κανα link ή axel εδώ Κοζάνη τι έχεις βρει ως τώρα.

ΥΓ. Φαίνεται καλή και ασφαλής για να κάνουν και τα κορίτσια δικά τους γεύματα ε; αφού δεν έχει το λάδι από ένα τηγάνι.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#847070 Με γεια .

Άλλαξα τη χύτρα ταχύτητας με μια νέα, η οποία είχε μέσα και ένα καλαθάκι για να φτιάχνεις πράγματα στον ατμό
Την είδα σούπερ υγιεινή διατροφή , πήρα καρότα μπρόκολακια και στο τσακίρ κέφι λαχανάκια Βρυξελλών ….
Καλά έγιναν αλλά το τελευταίο δεν τρώγεται με τίποτα , τι λάδια λεμόνια αλάτια … Μιεχ
Άβαταρ μέλους
By dimik
#847074 Λαχανάκι Βρυξέλλων κάνει μόνο για τις τσουρες.

Μπρόκολο κουνουπίδι καρότο με λίγο σόγια σως όμως και λεμόνι τα σπάει.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
glf έγραψε:
axel12p έγραψε:Κορυφή στον χώρο θεωρείται η Philips, η οποία μάλιστα ήταν και αυτή που εφηύρε τα airfryers.

Πήρα την 6λιτρη τη philips από τον τοπικό euronics στα 119 που ήταν και η σωστή τιμή για έκπτωση.

Οπότε μόλις την έκανα ένα πρώτο κάψιμο και το μεσημέρι θα πέσει πρώτη μερίδα πατάτες για δοκιμή.

Αξεσουάρ χαρτάκια κτλ για πείτε κανα link ή axel εδώ Κοζάνη τι έχεις βρει ως τώρα.

ΥΓ. Φαίνεται καλή και ασφαλής για να κάνουν και τα κορίτσια δικά τους γεύματα ε; αφού δεν έχει το λάδι από ένα τηγάνι.

Αξεσουάρ αμαζον και ότι βρεις στο skroutz που πολλές φορές έχει ίδιες τιμές.

Χαρτάκια κλπ βρίσκεις και σε κινεζομαγαζα τύπου temu.

< >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
dimik έγραψε:Λαχανάκι Βρυξέλλων κάνει μόνο για τις τσουρες.

Μπρόκολο κουνουπίδι καρότο με λίγο σόγια σως όμως και λεμόνι τα σπάει.

< >

Δεν ξέρω τι είναι οι τσουρες αλλά αμφιβάλλω ότι κάνει γι οτιδήποτε

Τα υπόλοιπα είναι πολύ ωραία όντως