Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Chris
#846032 ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΧΣΧΑ

Εικόνα

Υ.Γ. απο κοντα ειναι πολυ πιο ασκημο. Η φωτο δε μπορει να αποτυπωσει σωστα τη γραμμη και τις αναλογιες, ειναι απλα αστειο
Άβαταρ μέλους
By dimik
#846048 Του είπα να πάμε μια κόντρα αλλά με αγριοκοιταξε ένας φουσκωτός με τσαντάκι στην μέση ΕικόναΕικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dimik έγραψε:με τσαντάκι στην μέση

Τις σερβιέτες του είχε... :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Scotch
dimik έγραψε:Του είπα να πάμε μια κόντρα αλλά με αγριοκοιταξε ένας φουσκωτός με τσαντάκι στην μέση

Ποιος Έλληνας αγόρασε τη μία και μοναδική Rolls Royce Cullinan (συγγνώμη για το νιουζότο link)
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#846595 Πήγε να με τρακάρει αυτό το γομάρι χτες. Έστριψε σε αριστερή (για αυτόν), δεξιά (για μένα) τυφλή στροφή κι ήταν όλος στο δικό μου ρεύμα. Ευτυχώς μιλάμε για στροφή που πας με 20, οπότε θα είχαμε άλλα. Πίσω συνοδεία ένα Tiguan.
Γενικώς, πολλοί φραγκάτοι της περιοχής επιλέγουν ηλεκτρικά για συνοδεία. Enyaq, Leaf, όχι όμως Tesla.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#846601 Cullinan κυκλοφορεί και μια με ελβετικές πινακίδες στα ΝΠ.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Scotch έγραψε:
dimik έγραψε:Του είπα να πάμε μια κόντρα αλλά με αγριοκοιταξε ένας φουσκωτός με τσαντάκι στην μέση

Ποιος Έλληνας αγόρασε τη μία και μοναδική Rolls Royce Cullinan (συγγνώμη για το νιουζότο link)
Γατάκι ο Μήτσος.
Ο δικός μου είχε μογγολικα χαρακτηριστικά και πρέπει να έχει καμία 50ρια εργοστάσια-ορυχεία-διυλιστήρια στην Ρωσία.
Έχει προσλάβει έναν bodybuilder για personal trainer και σκάει μύτη στο γυμναστήριο με γυαλί ηλίου και φουσκωτό να τον προσέχει.

Έχω πετύχει κι έναν συρολιβανεζο εργοστασιαρχη που έρχεται με το G63 AMG αυτός και την S500 η σύζυγος αλλά αυτά είναι πολύ καθημερινά για φώτο

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
kostis20 έγραψε:Cullinan κυκλοφορεί και μια με ελβετικές πινακίδες στα ΝΠ.

Μπορεί να ήταν αυτή. Δεν πρόλαβα να δω πινακίδα, όπως πήγε να με τρακάρει. Αν και το άρθρο λέει για Μελισσανίδη, ο οποίος είναι γειτονάκι.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#846656 Αυτή ήταν;

viewtopic.php?f=8&t=101&p=724380&hilit=carspotting#p724380
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#846658 Δεν ξέρω, φαίνεται; Όταν το είχα φωτογραφήσει δεν είχα προσέξει.