Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By fokion
#844392 Θα γράψω κατι που το εχουμε δει 150.000 φορές αλλα προσωπικά δε παύει να με εκνευρίζει το ιδιο...

Ειδικά οταν συμβαίνει δις εντος οχι της ιδιας μερας αλλα εντος της ιδιας ωρας.....

1. Παππους πανω σε μηχανακι τυπου παπι εννοειται χωρις κρανος ο ιδιος, με πιτσιρικάκι 3?? 4?? να κάθεται απο μπροστα του... ενοειται κι αυτο χωρις κρανος.......

2. Μπαμπας με μηχανακι τυπου "πολυθρονας", ο ιδιος με κρανος, το κοριτσάκι μεταξυ 12 - 14, πισω του ακρανοτο

Αν τους πεις κατι θα εισπράξεις την γνωστη απαντηση "και τη σε νοιάζει εσενα ρε" στη καλύτερη ή μπινελικια στη χειρότερη....

ειλικρινά δεν μπορω να καταλαβω... παρε εστω ενα γαμημενο κρανος απο το lidl... Εστω........
Άβαταρ μέλους
By HighFidelity
#844394 Σε εμένα σήμερα στην ΑΟ κάποιος μου έκανε brake-test με το BMW scooter του. Και μετά και βραδυπορία. Επειδή μπροστά είχε κίνηση. "Πούυυυ πας, πουυυυ πας, δεν βλέπεις;". Άνοιξα το παράθυρο κι εγώ από τα νεύρα μου, και του είπα "φρέναρα τι θέλεις, προχώρα". Και δεν προχώραγε, και με είπε και μ@λ@κα.
Δηλαδή πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος; Πραγματικά μου ήρθε να τον κοπανήσω τον βλάκα.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
fokion έγραψε:Θα γράψω κατι που το εχουμε δει 150.000 φορές αλλα προσωπικά δε παύει να με εκνευρίζει το ιδιο...

Ειδικά οταν συμβαίνει δις εντος οχι της ιδιας μερας αλλα εντος της ιδιας ωρας.....

1. Παππους πανω σε μηχανακι τυπου παπι εννοειται χωρις κρανος ο ιδιος, με πιτσιρικάκι 3?? 4?? να κάθεται απο μπροστα του... ενοειται κι αυτο χωρις κρανος.......

2. Μπαμπας με μηχανακι τυπου "πολυθρονας", ο ιδιος με κρανος, το κοριτσάκι μεταξυ 12 - 14, πισω του ακρανοτο

Αν τους πεις κατι θα εισπράξεις την γνωστη απαντηση "και τη σε νοιάζει εσενα ρε" στη καλύτερη ή μπινελικια στη χειρότερη....

ειλικρινά δεν μπορω να καταλαβω... παρε εστω ενα γαμημενο κρανος απο το lidl... Εστω........

Κάθε μέρα που παίρνω το παιδί από τον παιδικό βλέπω 1-2 τέτοιες περιπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#844409 Εδω εχουμε αυτο το προσφατο και δεν παιρνουν χαμπαρι, τι να λεμε. Στην Αιγινα με την :inlove: παιζουμε το παιχνιδι "ποιος θα βρει πρωτος μηχανακι ΧΩΡΙΣ πιτσιρικι μπροστα"

https://www.tovima.gr/2023/09/25/societ ... -gynaikes/
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#846416 Πάω να βγω Καλαμακίου και βλέπω σε διερχόμενο σχολικό τον οδηγό να ανάβει τσιγάρο.
Ήταν άδειο ωστόσο μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Συγχύστηκα τόσο που δεν είδα καν ταμπέλα/επωνυμία :x
Είναι αναγκασμένα τα παιδιά να μυρίζουν την μπόχα του παπ@ρα; :x
Άβαταρ μέλους
By HighFidelity
#846418 Χθες είχαμε πάει για καφεδάκι σε ένα πολύ ωραίο μέρος στην Δάφνη, όπου είναι βιβλιοπωλείο καφε:
https://maps.app.goo.gl/jbXAUFGrBpEWcNDE7
Φεύγοντας, πετυχαίνουμε και τον ιδιοκτήτη του "Τσουρέκι", μιλάμε για το καλύτερο τσουρέκι που μπορείτε να βρείτε υπόψιν, αφράτο, όχι πολύ γλυκό, κλάσεις ανώτερο από τα "γνωστά" και με την ευκαιρία μας ανοίγει την πόρτα κι αγοράζουμε.
https://maps.app.goo.gl/jMTcmewfcrPvvhsy7

Λίγα μέτρα πιο κάτω, εδώ συγκεκριμένα, ένας απηυδισμένος πατέρας (γιατί έγραφε πως κοιμάται στο παράθυρο ένα μωράκι), δεν άντεξε άλλο και είχε βάλει πάνω στο φράκτη από το δέντρο ένα μήνυμα για τους "φιλόζωους" που φέρνουν τα σκυλιά τους να χ3σουν το δεντράκι και δεν μαζεύουν τα κόπρανά τους, ΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ.
Μάλλον γιατί είναι λίπασμα.

Λίπασμα είναι και όλα όσα αφήνουν οι ιδιοκτήτες των σκύλων που τα βγάζουν βόλτα στο πάρκο που πάω για τρέξιμο τα βράδια και δεν στέκεσαι από την ΜΠΟΧΑ.
Όλοι αυτοί λοιπόν που δεν αντιλαμβάνονται μια απλή κίνηση, πόσο αντικοινωνική είναι και πόσες συνέπειες έχει... Εδώ πετυχαίνω σκυλόσκ@τα έξω από νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς, μιλάμε ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ που είναι οι Έλληνες.

Επομένως, ο μέσος Έλληνας, θα γράψει στα @@ρια του τα πάντα, προκειμένου να κάνει Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Και αν του πεις κουβέντα, θα σου πει, "ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ, ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ" ή/και "41ΤΑΕΚΑΤΟ".
:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By fokion
#846419 ....... και βριζουν και οσουν περπατουν με σκυλο ΚΑΙ "φορτωμενο" σακουλακι στο χερι προς τον πλησιεστερο ντενεκε..... (δυστυχως παθόν...)
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
HighFidelity έγραψε:Επομένως, ο μέσος Έλληνας, θα γράψει στα @@ρια του τα πάντα, προκειμένου να κάνει Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Και αν του πεις κουβέντα, θα σου πει, "ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ, ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ" ή/και "41ΤΑΕΚΑΤΟ".
:s_biggrin

Cringe ….
Άβαταρ μέλους
By fokion
glf έγραψε:Και πως ξέρουμε αν οι σκατουλες δεν είναι από αδέσποτα; Τα δικά τους ποιος τα μαζεύει;

Πρακτικά στις περιοχες που αναφερονται στους συνδεσμους τα αδεσποτα δεν ειναι τοσα που να προκαλεσουν το αναφερόμενο θεμα...

Τα δεσποζόμενα ειναι με τους "αδεσποτους" ιδιοκτήτες που σιχαίνονται/ντρεπονται να σκυψουν να τα μαζεψουν...