Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#835699 200+ τεύχη 4Τροχών
200+ τεύχη F1Racing, Formula 1, Rally XS, Οδηγώντας..
(+ άλλα πόσα ελληνικά και ξένα ποικίλης ύλης)

Συνεχόμενα συλλεκτικά τεύχη, τακτοποιημένα επιμελώς στα κάτω ράφια βιβλιοθηκών του υπογείου.

Πλημμύρισαν. Φούσκωσαν. Κόλλησαν μεταξύ τους σε μεγάλα μπλοκ. Βγήκαν με δυσκολία, γέμισαν 5 καρότσια, μισό κάδο σκουπιδιών.

Μαζί με αμέτρητα πράγματα, αναμνήσεις μισής ζωής να σαπίζουν σ' ένα πλημμυρισμένο υπόγειο. Κι εγώ με τα μούτρα μέσα σαν τυμβωρυχος να ξεθάβω τα λάφυρα της νιότης.
Δε λέω, από τη μια χαίρομαι που τα πετάω χωρίς να φταίω, δε θα έβρισκα ποτέ το κουράγιο μόνος μου. Από την άλλη, κάτι μου λέει ότι θα τα κλάψω ετεροχρονισμένα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#835701 Ανατριχιαστικό. :( Ούτε στον εχθρό μου
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#835704 Ενω σεβομαι την "τρελα" των συλλεκτων και σε καταλαβαινω Γιαρνο μου, εγω δε δενομαι καθολου συναισθηματικα με αψυχα πραγματα. Σε καποια φαση ειχα παει για ανακυκλωση καμποσες κουτες 4Τ χωρις δευτερη σκεψη. Απλα αισθανθηκα οτι μου δωσαν αυτα που ειχαν να μου δωσουν και πλεον μου πιανανε χωρο. Ειχα κρατησει μονο ενα συγκεκριμενο τευχος με μια δοκιμη του Μ3 σε πιστα με τον επισημο δοκιμαστη της Μπεμβε, απλα γιατι ηταν το αγαπημενο μου τευχος απο τις 100αδες που ειχα αγορασει. Τελικα σε καποια φαση ειχα δωσει σε ενα φιλο να διαβασει το συγκεκριμενο τευχος και μετα εφυγε για Γερμανια και ξεχαστηκε...

Μπαιδεγουει εδω και 25 χρονια αυτος ο φιλος δουλευει στο εργοστασιο της Μπεμβε και εκανε οικογενεια εκει. Τυχαιο? Δε νομιζω :shifty:
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#835710 Άδοξο τέλος ρε γμτ!

Είχα κι εγώ σε υπόγειο 300+ 4Τ και άλλα 200 διάφορα...πήρα την απόφαση πριν 3 χρόνια και τα χάρισα στη λέσχη κλασικού αυτοκινήτου της πόλης. "Έκλαψα" για κανένα μήνα, αλλά τώρα έχω ήσυχη τη συνείδηση μου. Κι αν έχω κάτι στο μυαλό μου που θέλω να ξαναδιαβάσω, πηγαίνω από εκεί που τα έχουν όμορφα τακτοποιημένα στα ράφια.

.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#835717 Εγώ πάλι που τα μαζεύω από το '94, δεν σκέφτομαι καν να τα αποχωριστώ :inlove:
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#835718 Και ήταν όλα τους διαβασμένα σελίδα-σελίδα. Περιοδικό που κατέληγα να μη διαβάζω, το διέκοπτα.
Σώθηκαν μόνο τα R&D του Χοϊδά που φυλάω ακόμα στο δωμάτιο, δεν κατέβηκαν ποτέ στο υπόγειο.
Anyway. Θα ήθελα κι εγώ, GP, να κρατούσα τα αγαπημένα μου τεύχη, το εξώφυλλο με τον Senna, τις στρογγυλές εκατοντάδες 200-300-400, αυτό με το μπλε Rallye, με τη barchetta, θα μαζευόντουσαν καμιά ..50αρια :innocent:
Κάποτε θα τα μετέφερα στο μόνιμο σπίτι, αλλά τελικά πιο μόνιμο από το πατρικό δεν υπήρξε, για αυτά, ποτέ.
Αλλά είναι και τόσα άλλα πράγματα που αχρηστεύτηκαν και έχουν πεταχτεί αυτές τις μέρες, που δεν προλαβαίνω -ακόμα- να στενοχωρηθώ για τους Τροχούς.
Άβαταρ μέλους
By glf
#835726 Και γω μόνο 1 τεύχος κράτησα από 4Τ, αυτο που με έχει μέσα.
Για να με πιστέψουν οι κόρες
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#835804 Προλαβαν να σε δουν να τρεχεις....?
Εμενα με ειδαν μονο σε HTTC, δεν με ειδαν ποτε σε ταχυτητα, κι αυτο ειναι ενα λογος να μην ειμαι και τοσο σιγουρος οτι θελω να το πουλησω... αλλα δεν βλεπω και σοβαρη πιθανοτητα να με δουν στο μελλον....
Άβαταρ μέλους
By glf
#835808 Μπα έκανα 2 - 3 αγώνες πάνω που μεγάλωναν και σταμάτησα.
Καστανιά το 18 που λέγαμε να έρθουν να δουν την Κυριακή τη μέρα του αγώνα, ακυρώθηκε η Κυριακή λόγω ομίχλης..
Δλδ πόση γκαντεμια
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
timkoul έγραψε:Προλαβαν να σε δουν να τρεχεις....?
Εμενα με ειδαν μονο σε HTTC, δεν με ειδαν ποτε σε ταχυτητα, κι αυτο ειναι ενα λογος να μην ειμαι και τοσο σιγουρος οτι θελω να το πουλησω... αλλα δεν βλεπω και σοβαρη πιθανοτητα να με δουν στο μελλον....

Γεια σου ρε Τιμο πυραυλε :s_bye

Ακομα και να μη σε εχουν δει σε αγωνες, φανταζομαι ξερουν τι εστι "ο μπαμπας με το τιμονι στο χερι" :s_wink

Ουτε εμενα με εχουν δει σε πιστα και ειναι πλεον απιθανο να με δουνε κιολας. Αλλα λιγο απο τον εξομοιωτη που παω 10/10 και λιγο απο το δρομο που παω 8/10 * το εχουν πιασει το νοημα :s_yes

* Αντε 2-3 φορες να με παρεσυραν μερικοι αλητηριοι στα 9/10 αλλα ΠΟΤΕ παραπανω :shifty:
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#835951 Ε οκ, ηθελα να το δουν κι αυτο.....
Ειχαν ερθει σε ενα HTTC, ξερεις ατομικη χρονομετρηση που μπαινει ενας ενας στην πιστα, και μαλιστα στο πρωτο που ειχα παει. Ηταν στην εξεδρα και μου λεει η γυναικα μου μολις βγηκα αρχισανε να φωναζουν "Ο ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΣ !!!!" ... καταλαβαινεις....
Μετα στους αγωνες που πηγα επρεπε να σηκωθουν πολυ νωρις, ειχαν σχολεια, το αναβαλαμε, στον τελευταιο ηταν και εν μεσω καραντινας και δεν αφηνανε θεατες... το χασανε το εργο. Και τωρα πλεον που η ΟΜΑΕ-ΕΠΑ αποφασισε οτι δεν συμφερει η ενασχοληση με την πιστα, δεν νομιζω να με ξαναδουν γενικως μεσα σε αγωνιστικο....
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
JarnoT έγραψε:Και ήταν όλα τους διαβασμένα σελίδα-σελίδα. Περιοδικό που κατέληγα να μη διαβάζω, το διέκοπτα.
Σώθηκαν μόνο τα R&D του Χοϊδά που φυλάω ακόμα στο δωμάτιο, δεν κατέβηκαν ποτέ στο υπόγειο.
Anyway. Θα ήθελα κι εγώ, GP, να κρατούσα τα αγαπημένα μου τεύχη, το εξώφυλλο με τον Senna, τις στρογγυλές εκατοντάδες 200-300-400, αυτό με το μπλε Rallye, με τη barchetta, θα μαζευόντουσαν καμιά ..50αρια :innocent:
Κάποτε θα τα μετέφερα στο μόνιμο σπίτι, αλλά τελικά πιο μόνιμο από το πατρικό δεν υπήρξε, για αυτά, ποτέ.
Αλλά είναι και τόσα άλλα πράγματα που αχρηστεύτηκαν και έχουν πεταχτεί αυτές τις μέρες, που δεν προλαβαίνω -ακόμα- να στενοχωρηθώ για τους Τροχούς.
JarnoT γιατί πλημμύρισε το υπόγειο αν επιτρέπεται; Από τις βροχές ή από βουλωμένη αποχέτευση;
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
PeterPan έγραψε:
JarnoT έγραψε:Και ήταν όλα τους διαβασμένα σελίδα-σελίδα. Περιοδικό που κατέληγα να μη διαβάζω, το διέκοπτα.
JarnoT γιατί πλημμύρισε το υπόγειο αν επιτρέπεται; Από τις βροχές ή από βουλωμένη αποχέτευση;

Από τις πρόσφατες βροχές/πλημμύρες στη Θεσσαλία. Τα υπόγεια της πόλης βγάζουν νερό, λίγο ή πολύ, όταν ρίχνει καρέκλες και ανεβαίνει η στάθμη του ποταμού, λόγω ανόδου του υδροφόρου, όχι από υπερχείλιση. Τα τελευταία χρόνια είχαμε πάρει τα μέτρα μας, άνοδος δαπέδου 10cm (σταματήσαμε να βλέπουμε πια νερό στο δάπεδο) και γύρω γύρω ράφια με τουλάχιστον 15cm πόδι για κάθε ενδεχόμενο. Φυσικά μοτέρ σε "πηγάδι" για απάντληση όταν και αν.
Ε, η πλημμύρα ανέβασε ~90cm νερό στον χώρο, οπότε όλο το κάτω ράφι ύψους 50-60cm βρέθηκε under water. Λόγω διακοπής για 20 ώρες, το μοτέρ αχρηστεύτηκε.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#836502 Για περίπου 30 ώρες, ναι, μέχρι να ξαναδουλέψει η αντλία.