https://www.dw.com/en/greece-to-revive-economy-by-exporting-sun/a-15819322
otso έγραψε:Η ΔΕΗ για αλλαγη ονοματος ζηταει πιστοποιητικο ηλεκτρολογου σωστα; Απ οτι βλεπω με ενα απλο γκουγκλαρισμα 30ε και πανε παντου αττικη .Δεν είναι καθόλου απλή δουλειά το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου και η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη. Επιπλέον πρόκειται για την ασφάλεια του χρήστη της εγκατάστασης.
Στην περιοχη μου ομως πηραν αποφαση ο κατατρεγμενος και αναξιοπαθων κλαδος των ηλεκτρολογων και θελουν 150ε υπερ του συλλογου που εφτιαξαν ( συλλογο οχι σωματειο ) συν οτι
τους κατεβασει η γκλαβα τους εκεινη την στιγμη . Συνηθως 80 με 100 .
Γι αυτο ψηφιζω με χιλια ΗF για την αποψη οτι μονο οι μαλακες μενουν επαρχια , και οτι το κοστος ζωης ειναι πολυ μεγαλυτερο απο Αθηνα .
otso έγραψε:Η ΔΕΗ για αλλαγη ονοματος ζηταει πιστοποιητικο ηλεκτρολογου σωστα;Ναι αλλά νομίζω δεν είναι επείγον, έχεις περιθώριο 3-6 μηνών μέχρι να τους το πας.
otso έγραψε:Η ΔΕΗ για αλλαγη ονοματος ζηταει πιστοποιητικο ηλεκτρολογου σωστα; Απ οτι βλεπω με ενα απλο γκουγκλαρισμα 30ε και πανε παντου αττικη .
Στην περιοχη μου ομως πηραν αποφαση ο κατατρεγμενος και αναξιοπαθων κλαδος των ηλεκτρολογων και θελουν 150ε υπερ του συλλογου που εφτιαξαν ( συλλογο οχι σωματειο ) συν οτι
τους κατεβασει η γκλαβα τους εκεινη την στιγμη . Συνηθως 80 με 100 .
Γι αυτο ψηφιζω με χιλια ΗF για την αποψη οτι μονο οι μαλακες μενουν επαρχια , και οτι το κοστος ζωης ειναι πολυ μεγαλυτερο απο Αθηνα .
sknipper έγραψε:Καινούργια νοικιάρισσα που πήγε να πάρει τη ΔΕΗ στο όνομά της το πήρε αλλά της είπανε να προσκομίσει εντός εξαμήνου τη σχετική βεβαίωση από ηλεκτρολόγο. Ενημερώθηκα γιατί ως ιδιοκτήτης θα πρέπει να το πληρώσω.Νέα σύνδεση ή απλά αλλαγή στο όνομα δηλαδή νέο συμβόλαιο;
Για τι χρήση; Είναι πρώτο αυτοκίνητο, ή θα αντικατ[…]
Ναι, όσοι δεν βρήκαμε έτοιμο σπίτι, δεν έχουμε πο[…]