Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#835467 Και εμένα τα ίδια τις τελευταίες μέρες...
Δε γίνετε να είναι τυχαίο σε τόσους χρήστες.
Άβαταρ μέλους
By bill33
PaNick67 έγραψε:Το Gmail κάνει και σε εμένα τα ίδια. Νόμισα ότι ήταν το κλασικό θέμα με τις ειδοποιήσεις του φόρουμ αλλά είναι γενικό.
Τα μέιλ είναι εκεί μόλις μπω αλλά δεν έρχονται ειδοποιήσεις.

Είναι δε η μόνη εφαρμογή που δεν έχει ρύθμιση για οικονομία μπαταρίας.

Κάτι άλλο είναι και αφού το έχουμε πολλοί ας ελπίσουμε ότι θα διορθωθεί με επόμενη ενημέρωση

.
Δεν έχεις αυτές τις επιλογές;Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bill33
#835490 Δεν είναι εκεί. Ρυθμίσεις, Εφαρμογές,Gmail, πληροφορίες εφαρμογής,χρήση μπαταρίας.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bill33 έγραψε:Δεν είναι εκεί. Ρυθμίσεις, Εφαρμογές,Gmail, πληροφορίες εφαρμογής,χρήση μπαταρίας.
Δεν έχει σε λέω...Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#835558 Εντωμεταξύ και το δικό μου gmail δεν έστελνε ειδοποιήσεις (νομίζω 1-2 μέρες), χωρίς να το καταλάβω. Κάποια στιγμή μπήκα στην εφαρμογή να τσεκάρω αν ήρθε ένα e-mail που περίμενα και από εκείνη τη στιγμή έστρωσε! :lol: :lol: Μάλιστα όταν μπήκα, μου ήρθαν ειδοποιήσεις μαζεμένες! :lol:
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#835570 έχει πέσει μάτι νομίζω...
Ένας λογαριασμός gmail , δεν δέχεται αλλά μπορεί να στείλει !

Επίσης k στο chrome τα ίδια .δεν δέχεται. Μνήμη έχω είναι στο 42%
, ενώ έχω κάνει καθαρισμό πρόσφατης; μνήμης καθώς κ απεγκατασταση κ εγκατάσταση του λογαριασμού.
Επίσης επανεκκίνηση κινητού...
Καμμία ιδέα...?
Άβαταρ μέλους
By markvag
#835645 Μάλλον κάποιο γενικότερο πρόβλημα, πιθανώς με κανένα update κάπου, το οποίο δεν έκατσε καλά... :lol: Εμένα πάντως από τότε που μπήκα να τσεκάρω τα e-mail, μου έρχονται κανονικά... :lol: :lol: Σε Realme και Xiaomi (τον έχω σε 2 συσκευές)
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#835742 Το θέμα είναι ότι κ σε browser δεν παραλαμβάνω, είναι μπλοκαρισμένη η παραλαβή. Λέω μήπως φταίει που ήταν το drive γεμάτο. Το είχα γεμάτο για πολύ καιρό κ έβγαζε ειδοποιήσεις ότι δεν θα μπορώ να στείλω, και το άδειασα πριν 5-6 μέρες. Έχει δύο μέρες που δεν παραλαμβάνει ο λογαριασμός, αλλά μπορεί να στείλει...
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#835763 Ξαναδείτε τις ρυθμίσεις που έχετε κάνει για εξοικονόμηση μπαταρίας και αν παραμένει το bug , σημαίνει οτι
είναι γενικότερο (αν και εγώ δεν έχω κάποιο θέμα , παραλαμβάνω και στέλνω κανονικά) και σύντομα θα βγει update
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#836078 Το πρόβλημα με το Gmail έφτιαξε μόνο του. Άρχισαν να έρχονται ειδοποιήσεις..
Άλλος το είδε;

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
kostis20 έγραψε:Μπα τίποτα .Εβαλα το blue.

Παιζει κανονικα το μπλου ή με βριζεις? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#836311 Εμένα τίποτα ακόμη... γμτκρτμ...