Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#832747 Ανατολικά πάρα πολλή δουλειά (μάλλον με τους άλλους μισούς ταξιτζήδες) έχει και το συνεργείο Θανέλλος - Κωστηκεχαγιάς (Θερμοπυλών 55). Δεν έχω προσωπική άποψη αλλά περνάω συχνά και είναι πάντα γεμάτος.

Για τις αντιπροσωπείες μας (ή μάλλον για αυτήν που μας έμεινε) δεν έχω να πω τα καλύτερα, σε αντίθεση με αυτήν των Νέων Μουδανιών όπου γίνεται εξαιρετική δουλειά. Επίσης στα Μουδανιά υπάρχει και ένα πολύ καλό εξειδικευμένο συνεργείο VW (δεν θυμάμαι όνομα). Αλλά δεν τρέχεις εκεί για το παραμικρό...
Άβαταρ μέλους
By alexm
#832748 Εμείς πάντως πηγαίναμε στη δέλτα, όταν ακόμη βέβαια ήταν επίσημη αντιπροσωπεία skoda και δεν είχαμε κανένα παράπονο.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#832783 Σιφναίο πήγαινα αρκετά χρόνια, αλλά σε κάποια φάση μου άλλαζε πράγματα που δεν έπρεπε να αλλαχθούν προσπαθώντας να εντοπίσει βλάβη και χρέωνε κανονικά, χωρίς να παραδεχθεί το λάθος του. Από τότε έφαγε άκυρο από εμένα, γιατί λεφτά για πέταμα δεν έχω... :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By egobrain
Αποτελειώνοντας τα πετσοκομμένα δέντρα της πόλης
Μια καταγγελία πολίτη για ένα περιστατικό που προκαλεί οργή στην Μπότσαρη
https://parallaximag.gr/thessaloniki-ne ... -tis-polis

Σε καταγγελία για ένα περιστατικό που σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Μπότσαρη στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε αναγνώστης της parallaxi. Σύμφωνα με την καταγγελία, άνθρωποι επιχείρησης που δραστηριοποιείται στην περιοχή, προσπαθούν τις τελευταίες ημέρες να ξεράνουν ένα από τα δέντρα που έχουν το προηγούμενο διάστημα κλαδευτεί με αποτέλεσμα να έχει απομείνει μόνο ένα τμήμα του κορμού τους. Η επιχείρηση κάλυψε το κομμένο μέρος του δέντρου με σακούλα και αλάτι, με ανθρώπους της γειτονιάς να ζητούν τον λόγο για τη συγκεκριμένη κίνηση. Ωστόσο, βλέποντας ότι δεν αλλάζει κάτι, προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία για φθορά δημόσιας περιουσίας, χωρίς ωστόσο και από εκεί να βρεθεί λύση. Μάλιστα, οι καταγγέλλοντες σημειώνουν ότι προσπάθησαν να μιλήσουν με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, αλλά είχε μια απαράδεκτη στάση απέναντι τους..

Εστία, εσύ θεά του εμπορίου? :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#834258 Μια vintage ας το πούμε θαλαμηγός που είναι δεμένη εδώ και τέσσερις μέρες στο μέσο του λιμανιού της Θεσσαλονίκης περίπου στην ευθεία από τις ομπρέλες ξέρουμε τι ρόλο βαράει;
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#835572 Αυτό το Fly Over στο λαιμό μου έχει κάτσει :s_mad
Ευτυχώς δεν χρειάζομαι το συγκεκριμένο τμήμα του περιφερειακού σε καθημερινή βάση.
Άβαταρ μέλους
By HighFidelity
#835573 Υπομονή, πόσο θα κάνει μωρέ; 5-6 χρόνια το πολύ (μαζί με τις καθυστερήσεις και τα claims).

ΥΓ: Στην καλύτερη των περιπτώσεων θέλω να πω... :s_blush
Άβαταρ μέλους
By markvag
HighFidelity έγραψε:Υπομονή, πόσο θα κάνει μωρέ; 5-6 χρόνια το πολύ (μαζί με τις καθυστερήσεις και τα claims).

Και για το μετρό κάτι τέτοιο λέγανε...

Το 1987 :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#835803 νομίζω ότι το επίσημο πλάνο για το Flyover είναι παράδοση το 2033. Οπότε καταλαβαίνετε ποια θα είναι η πραγματικότητα...
Άβαταρ μέλους
By HighFidelity
ArrowsFA1 έγραψε:νομίζω ότι το επίσημο πλάνο για το Flyover είναι παράδοση το 2033. Οπότε καταλαβαίνετε ποια θα είναι η πραγματικότητα...

O πθ λέει πως θα είναι έτοιμο το 2026.
Την πεποίθηση ότι θα είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αυτή που θα παραδώσει το έργο του fly over στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε μια τετραετία από σήμερα (σ.σ. στο τέλος του 2026), εξέφρασε το μεσημέρι, από τη Θεσσαλονίκη, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την τελετή υπογραφής της σύμβασης για το οδικό πρότζεκτ, προϋπολογισμού 373,2 εκατ. ευρώ.

«Το έργο αυτό σχεδιάστηκε, μελετήθηκε, συμβασιοποιήθηκε και θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται από την κυβέρνηση της ΝΔ. Και πιστεύω ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι και αυτή η οποία θα παραδώσει το έργο στους Θεσσαλονικείς όταν αυτό ολοκληρωθεί σε μια τετραετία από τώρα. Νομίζω ότι γνωρίζουν σήμερα οι πολίτες, ειδικά οι Θεσσαλονικείς και οι πολίτες της Βορείου Ελλάδος συνολικά, ότι η κυβέρνηση αυτή ανακοινώνει έργα μόνο εφόσον τα έχει μελετήσει και μόνο εφόσον έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση.

https://www.kathimerini.gr/politics/562 ... rnisi-n-d/
Μόνον αν γίνει κάποιο θαύμα.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
Ποδηλατόδρομο, περισσότερο πράσινο και φωτισμό σε Εγνατία και πλατεία Δημοκρατίας προτείνει ο Αγγελούδης
https://www.makthes.gr/podilatodromo-pe ... dis-666114
Εικόνα

ωραία πρόταση απ' τον καλό αρχιτέκτονα Νικηφορίδη.
ειδικά η πλατεία στο Βαρδάρι που, όπως οι Ιππόδρομίου, Κολόμβου, Συντριβανίου και άλλες "πλατείες", είναι απλά πεζοδρόμια.
και φυσικά για την ίδια την Εγνατία που είναι ρημάδι δρόμος εδώ και πολλά χρόνια.