axel12p έγραψε:Οι τιμές είναι τελικές Πέτρο. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, θα κοιτάξω και την Formal.Το εργοστάσιο είναι στη Θέρμη κοντά, αλλά προσφορά μπορείς να πάρεις σε ένα μικρό μαγαζάκι που έχουν στη Β. Όλγας. Έχω πάει και στο εργοστάσιο, αλλά δε χρειάζεται.
Εγώ κατάφερα το εξής:
Πέτρος λέγεται αυτός που πουλάει τα κουφώματα, αυτός που πήρα την εξώπορτα, ο μηχανικός μου και εγώ! 4 με τη μία!
When the going gets tough, the tough get going
Διαβασα στο νετ οτι θελει διαφορετικες μοιρες τοποθετηση για να αποδιδει καλυτερα το χειμωνα και αλλες για το καλοκαιρι. Δεν ξερω αν ειναι σωστο το σκεπτικο μου, αλλα νομιζω οτι καλυτερα ειναι να προσανατολισω το συλλεκτη πιο πολυ στις μοιρες που θα αποδιδει καλυτερα το χειμωνα που ειναι δυσκολοτερο το εργο του λογω του περιορισμενου ηλιου. Σκεφτομαι οτι το καλοκαιρι θα βραζει το νερο ακομα και τον τελειο προσανατολισμο να μην εχει ο συλλεκτης. Δηλαδη να το πω καπως μπακαλιστικα 60% χειμερινο σεταπ και 40% καλοκαιρινο. Να ειναι πιο κοντα στις σωστες χειμερινες μοιρες δηλαδη παρα στις σωστες καλοκαιρινες.
Καμια ιδεα/προταση?

το ειχες γραψει ,ειχα κοιταξει και οντως φαινονταν καλοι . Θυμισε μου σε παρακαλω τον κατασκευαστη .
dimviii έγραψε:https://www.sol-violaris.com/?gad=1&gclid=CjwKCAjw3oqoBhAjEiwA_UaLtvPCprWUQgqe6uJFeKBFujvbcFUrsXECIrJFx4TExL0x847cnitKCxoCoYMQAvD_BwE
Ευχαριστω Μητσο

Δηλαδή, να έχεις επενδύσει εκατομμύρια στην κατασκευή, να καίγεσαι να παραδώσεις ή να νοικιάσεις διαμερίσματα και ο δήμος να σου λέει ότι δεν μπορεί να σε συνδέσει, όχι για μια βδομάδα, αλλά για ένα χρόνο

(για τους ανόητους, δάσκαλος δεν είναι η λογική αλλά η συμφορά)
.
224v έγραψε:Καταψηφιση του δημάρχου και ίσως μήνυση για κακοδιαχείριση της εργολαβίας, υπάρχουν εγγυητικές να καταπεσουν και να ανατεθεί σε άλλον χωρίς καθυστερήσεις.
.
To ιδιο εργο στο Γερακα (αγωγοι αποχετευσης και εξωτερικές συνδεσεις) ειναι ευθυνη της ΕΥΔΑΠ κι οχι του τοπικου Δημου που απλά κανει επιβλεψη
.