Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
axel12p έγραψε:Οι τιμές είναι τελικές Πέτρο. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, θα κοιτάξω και την Formal.
Το εργοστάσιο είναι στη Θέρμη κοντά, αλλά προσφορά μπορείς να πάρεις σε ένα μικρό μαγαζάκι που έχουν στη Β. Όλγας. Έχω πάει και στο εργοστάσιο, αλλά δε χρειάζεται.

Εγώ κατάφερα το εξής:

Πέτρος λέγεται αυτός που πουλάει τα κουφώματα, αυτός που πήρα την εξώπορτα, ο μηχανικός μου και εγώ! 4 με τη μία!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#835142 Πηρα αποφαση να αλλαξω τον ηλιακο συλλεκτη και να κρατησω το μποιλερ κανοντας του απλα μια μικρη συντηρηση...

Διαβασα στο νετ οτι θελει διαφορετικες μοιρες τοποθετηση για να αποδιδει καλυτερα το χειμωνα και αλλες για το καλοκαιρι. Δεν ξερω αν ειναι σωστο το σκεπτικο μου, αλλα νομιζω οτι καλυτερα ειναι να προσανατολισω το συλλεκτη πιο πολυ στις μοιρες που θα αποδιδει καλυτερα το χειμωνα που ειναι δυσκολοτερο το εργο του λογω του περιορισμενου ηλιου. Σκεφτομαι οτι το καλοκαιρι θα βραζει το νερο ακομα και τον τελειο προσανατολισμο να μην εχει ο συλλεκτης. Δηλαδη να το πω καπως μπακαλιστικα 60% χειμερινο σεταπ και 40% καλοκαιρινο. Να ειναι πιο κοντα στις σωστες χειμερινες μοιρες δηλαδη παρα στις σωστες καλοκαιρινες.

Καμια ιδεα/προταση? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By otso
#835151 dimviii , αν θυμαμαι καλα ειχες καταληξει καπου σχετικα με κατασκευαστη ηλιακου
το ειχες γραψει ,ειχα κοιταξει και οντως φαινονταν καλοι . Θυμισε μου σε παρακαλω τον κατασκευαστη .
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#835153 https://www.sol-violaris.com/?gad=1&gcl ... YMQAvD_BwE
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#835197 Πάω σήμερα στον δήμο για να κάνω αίτηση για σύνδεση της οικοδομής με την αποχέτευση και μου λένε το αμίμητο: "Τώρα αρχίσαμε να δεχόμαστε πάλι αιτήσεις. Υπήρχε πρόβλημα με τον εργολάβο και δεν είχε προχωρήσει τίποτα για ένα χρόνο ( :dizzy: ).

Δηλαδή, να έχεις επενδύσει εκατομμύρια στην κατασκευή, να καίγεσαι να παραδώσεις ή να νοικιάσεις διαμερίσματα και ο δήμος να σου λέει ότι δεν μπορεί να σε συνδέσει, όχι για μια βδομάδα, αλλά για ένα χρόνο :s_hang , διάστημα στο οποίο το κράτος φυσικά θα θέλει και τον ΕΝΦΙΑ. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#835205 Καταψηφιση του δημάρχου και ίσως μήνυση για κακοδιαχείριση της εργολαβίας, υπάρχουν εγγυητικές να καταπεσουν και να ανατεθεί σε άλλον χωρίς καθυστερήσεις.

.
Άβαταρ μέλους
By HighFidelity
#835207 Αν μιλάμε για τον φαφλατά δήμαρχο Ελληνικού, δεν θα ιδρώσει το αυτί του καθόλου. Πάντα είχα την απορία γιατί τον ψηφίζουν με τέτοια ποσοστά. Σε αντίθεση με τους διπλανούς της Γλυφάδας και των 3Β, ήταν (και φαντάζομαι είναι...) τραγικός.
Άβαταρ μέλους
By fokion
224v έγραψε:Καταψηφιση του δημάρχου και ίσως μήνυση για κακοδιαχείριση της εργολαβίας, υπάρχουν εγγυητικές να καταπεσουν και να ανατεθεί σε άλλον χωρίς καθυστερήσεις.

.

To ιδιο εργο στο Γερακα (αγωγοι αποχετευσης και εξωτερικές συνδεσεις) ειναι ευθυνη της ΕΥΔΑΠ κι οχι του τοπικου Δημου που απλά κανει επιβλεψη
Άβαταρ μέλους
By 224v
#835622 Μήνυση στην ευδαπ τότε για καθυστέρηση και διαφυγόντα κέρδη εάν η εργολαβία της καθυστέρησε για όποιονδηποτε λόγο έστω από τον Δήμο...

.