Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#810599
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#810604 Να μου το θυμηθειτε. Σε μερικα χρονια κανεις μη κατοικος δεν θα πηγαινει εκει εκτος απο τα malls, γιατι σιγα μην θελουν οι υπερφραγκατοι που θα μενουν εκει, τους υπολοιπους του Ελληνικου / Αλιμου /Γλυφαδας , μεσα στα ποδια τους.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#810607 Θέλουν δεν θέλουν, θα τους ανεχτούν. Εγώ κάνω την αντίθετη πρόβλεψη: το πάρκο θα είναι φίσκα και γι'αυτό και στο τέλος οι περισσότεροι θα πάνε αλλού. Γιατί όπως φαίνεται, θα βγει αρκετά μικρότερο από αυτό που θα έπρεπε. Δυστυχώς.
Πάρκα κάνεις για να πάει όλος ο κόσμος, όχι μόνον από τους διπλανούς δήμους, αλλά απ' όλη την Αττική ιδανικά. Εγώ δεν βλέπω κάποια ιδιαίτερη διάθεση να γίνει πάρκο, mall θα γίνουν γιατί αυτά θα φέρουν τα λεφτά. Να κατεβεί ο άλλος εκεί και να μην πάει σε mall και να πάει στο πάρκο; Τρελοί είστε, έτσι δεν γίνεται δουλειά!
:lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#810617 H Wikipedia δεν έχει ιδέα προς το παρόν για το πραγματικό πάρκο όμως! :lol:
Εδώ δεν έχει ακόμη ο... Άδωνις, κάτσε να έρθει το επόμενο request από την Λάμδα και βλέπουμε! :s_biggrin

Διαφωνώ για τα έργα, την τελευταία φορά που πέρασα από εκεί, μια χαρά γίνονται έργα, έχουν ξηλώσει σχεδόν όλο τον αεροδιάδρομο, το cut and cover για την υπογειοποίηση της Ποσειδώνος προχωράει, γερανούς βλέπεις, τον ουρανοξύστη στην παραλία τον ξεκίνησαν, δεν βλέπω να μην προχωράει δηλαδή, τι άλλο έπρεπε να κάνουν;
Και πουλάνε διαρκώς επίσης. Φυσικά υπάρχει μια γκρίνια για την αύξηση των υλικών, αλλά σιγά, λεφτά υπάρχουν, θα χρεώσουν παραπάνω και αν κάποιος θέλει να πάρει την προκαταβολή πίσω, θα βρεθεί ο επόμενος.
Για να μην διαφωνούμε όμως: αν όντως το πάρκο γίνει όσο έχουν πει, πάω πάσο. Αλλά σιγά σιγά βλέπω πως αλλάζουν το τι είναι να γίνει. Υπόψιν επίσης, η ελεύθερη παραλία που διαφημίζουν, να είστε βέβαιοι πως θα έχει εισιτήριο και μόνον οι δημότες θα μπαίνουν δωρεάν, οι υπόλοιποι θα πληρώνουν, όπως σήμερα γίνεται στην Βούλα πχ.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#810624 Αυτό με τους δημότες με ξεπερνάει πάντως... Να βάλει και ο Δήμος Αχαρνών εισιτήριο στα Βασιλικά Κτήματα, ο Δήμος Γαλατσίου στο Άλσος Βεΐκου/κτλ για τους μη δημότες...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#810633 Της Βουλιαγμένης ήταν και είναι στην ΕΤΑΔ. Της Α' Βούλας νομίζω είναι στον δήμο. Στην πρώτη πληρώνουν και οι δημότες, στην δεύτερη όχι.
Όσο για την πρόοδο, αν και δεν είμαι φίλος του έργου, δεν θεωρώ πως είναι κακή. Μην ξεχνάτε πως τα ψηλά κτήρια απαιτούν τρελή προετοιμασία σε σχεδιασμό, αλλά και στο έδαφος, ειδικά σε μια σεισμική χώρα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#810653