Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#808684 Δε νομίζω οτι Τσούμπερ,Άμραμπατ, Λιβάι,Αραούχο,Ρότα, Αραούχο,Χατζησαφί, Μάνταλος δεν είναι παίκτες κορμού :lol:

Μέσο όρο ηλικίας 30 ετών σχεδόν βέβαια , όπως αποτυπώθηκε με Ολυμπιακό :iconcool:

Πήρες ενδιαφέρον ρίσκο φέτος με τη διακοπή του Μουντιάλ , βασίστηκες για ξεκούραση και ανέβασες ρυθμούς πριν και μετά.
Καλούτσικα έχει πάει μέχρι τώρα :iconcool:

ΥΓ για το γήπεδο τι να πούμε, τα λένε και συμφωνούν :lol:
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#810497 Χαχ, δεν υπάρχουνε ρε οι ογκόλιθοι.
Απόπατος.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#810569 Ειναι αλλιώς να είσαι αεκ. :metalo:


https://www.facebook.com/dverveles/post ... UjdLz2AeUl
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#811296 Τέλος ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό :s_whiteflag

Καμία λογική φέτος






ΥΓ: Ο Ζοζέ Ανιγκό λέει στον πάγκο μέχρι το τέλος της χρονιάς
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#811636 15 γκολ ο Σέντρικ, έχει συμβόλαιο μέχρι το '25 ΙΙRC.

Προλαβαίνουμε να το πάρουμε κι αυτό το σκουντέτο. Να 'ρθουν γρηγορότερα τα 50 :inlove:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#812131

Αυτό.

Και αυτοί.



A.


Και αυτό.

Ο Βασίλης Βέργης γράφει για τα «κομπιούτερς» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη μεγάλη βραδιά ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ του αυθεντικού κόντρα στις αντι-ποδοσφαιρικές αποφάσεις-πρακτικές.
Καταρχάς ως ελληνικό ποδόσφαιρο οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Ισπανό Ντελ Θέρο Γκράντε. Ο «Elite» ρέφερι με μία απολαυστική διαιτησία μας πρόσφερε τη δυνατότητα να ασχοληθούμε πλέον –ΟΛΟΙ!- ΜΟΝΟ με το ποδόσφαιρο. Επειτα από ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός αυτό όχι μόνο δεν είναι σύνηθες, αλλά το χαρακτηρίζεις ΕΥΛΟΓΙΑ.

Τούτες οι λίγες αράδες και πολλές είναι για τη διαιτησία. Διότι αυτό που κυριαρχεί απόψε είναι ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ με την αυθεντική του δομή και έννοια, το οποίο ΤΙΜΩΡΗΣΕ κάθε αντι-ποδοσφαιρική απόφαση, πράξη, τακτική.

Το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ που αυθεντικά εκφράζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο προπονητής-αναμορφωτής του Παναθηναϊκού, πρόσφερε μία… Elite ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ στην κακοποίηση που έχει επιφυλάξει στο σπορ από την αρχή της σεζόν ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη με τους 4 προπονητές, τις άπειρες μεταγραφές, τους… 45 παίκτες που έχουν χρησιμοποιηθεί και πάει λέγοντας.

Το βράδυ της 9ης Απριλίου 2023 στη Λεωφόρο ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ η σοβαρότητα, η δουλειά, οι αρχές, ο προπονητής! Ο άνθρωπος που όχι μόνο παραμένει αήττητος κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά κάνει συλλογή… ταυτοτήτων!

«Ηταν ένα παιχνίδι καθαρά των ποδοσφαιριστών» είπε ο πάντα σεμνός Σέρβος κόουτς του θριαμβευτή Παναθηναϊκού. Λάθος, αγαπητέ. Ηταν ένα παιχνίδι σχεδιασμένο στο δικό σου μυαλό και άριστα εκτελεσμένο από τους «ταλιμπάν» και «κομπιούτερς» ταυτόχρονα που ΕΣΥ παρέταξες στο χορτάρι.

Ο Παναθηναϊκός δε… νίκησε απλά 2-0 τον Ολυμπιακό. Για 45 λεπτά τον έβαλε κάτω και τον χτυπούσε σα χταπόδι! Ένα ημίχρονο βασανιστήριο για τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι δικαίως πήγαν στα αποδυτήρια με δύο γκολ στην πλάτη.

Από την αρχή της σεζόν λέω και γράφω ότι ο Ολυμπιακός έχει άμυνα για τα πανηγύρια. Εκανε άπειρες μεταγραφές και δεν πήρε στόπερ! Οι γηπεδούχοι πίεσαν ακριβώς αυτή την αδυναμία. Πίεζαν και περίμεναν το λάθος. Το έκανε ο Παπασταθόπουλος… άντε γεια. Ανάλογο χάλι τοποθετήσεων και στο υπέροχα εκτελεσμένο κόρνερ του Μπερνάρ. 2-0, καληνύχτα…

Ο Παναθηναϊκός στο β’ ημίχρονο διαχειρίστηκε πανέξυπνα το αποτέλεσμα. Και συνέχιζε να κόβει την αναπνοή του Ολυμπιακού ο οποίος δεν έκανε… ούτε φάση!

Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν πλέον και τον Μίτσελ στον πάγκο για να τον… απολύσουν ξανά. Και ο Ανιγκό που αποθεώθηκε ως μέγας «αναμορφωτής» μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (και τις σωστές επιλογές που είχε), τώρα θα φάει όλο το ανάθεμα. Ξέρετε όλοι γιατί. Για να μη φτάσει η κριτική ΕΚΕΙ που πραγματικά ΠΡΕΠΕΙ… Στη διοίκηση!

Κλείνοντας θέλω να πω ότι η τεράστια μαγκιά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι, εκτός των άλλων, και για περιπτώσεις όπως:

Του Σάντσες που έκανε εμφάνιση στο ντέρμπι λες και ήταν ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Ασύλληπτος!
Του Μάγκνουσον που μπήκε αλλαγή και δεν άφησε να περάσει ούτε ανοιξιάτικο κουνούπι.
Του Μπερνάρ που ήταν πολύ στα κάτω του εσχάτως, τα ρεπορτάζ τον ήθελαν εκτός 11αδας, αλλά στο ντέρμπι έβγαλε τα συκώτια των αντιπάλων του κάνοντας το κορυφαίο παιχνίδι του με τα πράσινα.
Σταματάω εδώ καθώς το θέμα δεν είναι «προσωπικό» αλλά «ομαδικό». Μια ΟΜΑΔΑ θριάμβευσε κόντρα σε… κάτι σαν ομάδα. Την άφησε στο -6 από την κορυφή και συνέχισε το δικό της δρόμο. Εκείνον του αυθεντικού ποδοσφαίρου που εκφράζει ο προπονητής, κόντρα στις αντι-ποδοσφαιρικές αποφάσεις και πρακτικές μιας ολόκληρης σεζόν του αντιπάλου της!


Μεγάλη γραφή ο Βασίλης ο Βεργης.

:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By edmond
#812135 Δηλώσεις χοντρού έχουμε;
Αν ναι, όλα είναι ανοιχτά.
Αν όχι, η νίκη κατοχυρώνεται.
Γιάνικ, λέγε ρε μλκ :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#812195
edmond έγραψε:Δηλώσεις χοντρού έχουμε;
Αν ναι, όλα είναι ανοιχτά.
Αν όχι, η νίκη κατοχυρώνεται.
Γιάνικ, λέγε ρε μλκ :iconcool:


Περιμένω από Ασιμοφ νέα ρε....Εχει πάει στο σύνδεσμο για καφέ να μας πει... :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By gianik
#812203 Θα το πείτε όλο το ποτήρι φέτος.....στάλα στάλα...#mexritelous.... :iconcool: