Η Λευκοπηγή καλύτερα είναι δηλαδή;
Επίσης ξαναρωτάω μάλλον διέφυγε, μετά τον Πολύμυλο ο Γκούγκλης δίνει δρόμο για Ίμερα. Είναι άσφαλτος; Νομίζω πως όχι.
Corto Maltese έγραψε:Ναι αλλά από ότι καταλαβαίνω δεν έχει γίνει ακόμα. Υφίσταται αυτός ο δρόμος σήμερα;
Επίσης ξαναρωτάω μάλλον διέφυγε, μετά τον Πολύμυλο ο Γκούγκλης δίνει δρόμο για Ίμερα. Είναι άσφαλτος; Νομίζω πως όχι.
Πολύμυλος - Ίμερα ; Για ποιο λόγο να πας κατα κει; 99% χώμα είναι αν και δεν πάει κανείς από εκεί.
Corto Maltese έγραψε:Τον έβγαλε το Γκουγκλ και έλεγα μην έγινε κανένα θαύμα
Αν κρίνω από τη κατάσταση του κομματιού Νεράιδα - φράγμα (άσφαλτος μεν, παρατημένος εδώ και πολλά χρόνια), ο δρόμος που λες πρέπει να είναι τα ίδια (στη καλύτερη περίπτωση) ή χειρότερα. Το google street view δείχνει ότι η άσφαλτος τελειώνει πριν τη Σκάφη. Είναι από το 2011, αλλά σιγά μην έχουν κάνει δουλειά εκεί.
bebes έγραψε:Τη διαδρομή "Φράγμα Ριζώματα Ελατοχώρι" θέλω απο πέρυσι να την κάνω με το μοτοσακό, απλά δεν έκατσαν καλά οι συγκυρίες.
Βέβαια ήθελα να ξεκινήσω με καφέ στη Νεράιδα, αλλά βλέπω οτι με το κλείσιμο της γέφυρας αυξάνεται πολύ ο χρόνος και τα χιλιομετρα αν θελω να περάσω απέναντι...
Να ξέρεις ότι έχει χώμα σε μερικά σημεία (2-3 χιλιόμετρα συνολικά). Με on-off ή street περνάς με προσοχή, αν έχεις ss θα σου γίνουν τα λάστιχα κώλος.
https://www.google.com/maps/d/u/0/edit? ... sp=sharing
224v έγραψε:πολύ μπιμπελό μου μοιάζει, το grader!!!
Το 1ο σημαδι πως πλησιαζουν εκλογες ηταν στα χωρια μας οταν εμφανιζονταν το γκρεϊτερ,αν θυμαμαι καλα το ονομα του οδηγου ηταν Ηλιας.
Μολις το βλεπαμε να πιανει θεση για να αρχισει να ξυνει ττους δρομους τις επομενες ημερες ολοι οι μπαρμπαδες ελεγαν γελωντας στα καφενεια ''φανηκε ο Ηλιας, ερχονται εκλογες και μας καλοπιανουν".
Ασφαλτο πατησαμε περιπου στα μεσα του '80.

Το έβαλε φίλη μου από Αγγλία. Δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο
Μετρημένα, είναι τουλάχιστον 3 φορές πιο γρήγορο, ενώ αν δεν ενδιαφέρει η απόδειξη, ίσως και 10 φορές πιο γρήγορο!
Αντίθετα, για μετρητά, αν έχεις κέρματα, πας πάλι σε μηχάνημα, τα πετάς όλα μαζί μέσα και είναι επίσης πολύ γρήγορο.
Σε χαρτονόμισμα, ο εισπράκτορας είναι σαφώς πολύ πιο γρήγορος.
Εννοείται, ό,τι καλύτερο είναι ο πομποδέκτης.
https://youtu.be/P03aO0bVNvY
Το Πάτρα - Πύργος θα έχει σαν κύρια διαμόρφωση 3 αυτόματα μηχανήματα και δύο λωρίδες πομποδέκτη ανά κατεύθυνση με σκοπό να δουλεύει το περισσότερο δυνατόν χώρις εισπράκτορες.
Το θέμα όπως έχω ξαναπεί είναι καθαρά πολιτικό (αλλά όχι μόνον...), θα μπορούσαν να κάνουν την κατοχή πομποδέκτη υποχρεωτική για κάθε όχημα που φέρει πινακίδες κυκλοφορίας και να λυθεί το πρόβλημα, αλλά έχει πολιτικό και κοινωνικό κόστος να στείλεις ξαφνικά τόσο κόσμο στην ανεργία (και να υποχρεώσεις τις εταιρείες λειτουργίας να γράφουν λιγότερα έξοδα...).
Σημειωτέον ότι δεν ξέρω αν ισχύει παντού αλλά σίγουρα ισχύει στην Εγνατία αν δεν έχεις 2 ευρώ υπόλοιπο δε σε αφήνει να περάσεις. Με 1,90 υπόλοιπο είχα τον σταθμό της Ασπροβάλτας που είναι κάτι σεντς. Δεν ασχολήθηκα να βγάλω γιατί μου έφταναν. Αμ δε. Δε με άφηνε να περάσω.
HF από Σχηματάρι και πάνω εκεί που έχει το μπασκετάκι δεν έχει κάρτα εκτός αν έβαλαν τώρα τελευταία. Ακόμα και στα πλευρικά.