Τι πληγές είναι ετούτες που ανοίγεις;
Και επειδή το χτεσινό μιμάκι δεν άρεσε - ένα για σινεφίλ αυστηρά

"Μου ζητήθηκε από την εκπομπή να θέσω κάποια ερωτήματα προς τον πρωθυπουργό. Αφιέρωσα περίπου 1,5 μέρα από τη ζωή μου, για να βρω κάποια που αντιπροσωπεύουν εμένα και τη νεολαία της χώρας μας. Έστειλα περίπου 16 ερωτήματα και είδα ότι απαντήθηκε ένα το οποίο δεν έχει τεθεί καθόλου. Σαν να ρώτησε κάποιος τον εαυτό του", ανέφερε χαρακτηριστικά ο επιβάτης, εξηγώντας πως το ερώτημα που διαβάστηκε και που του αποδόθηκε, δεν είχε τεθεί από τον ίδιο.
"Όχι, δεν ήταν δικό μου. Επικοινώνησα με την παραγωγή μετά και τους είπα, μου απάντησα "τι να κάνουμε τώρα, δεν μπορεί να διορθωθεί κάτι". Δεν ενοχλήθηκα μόνο για το ότι δεν τέθηκε η δική μου ερώτηση, αλλά και από το ύφος της εκπομπής. Δηλαδή είναι πράγματα που δεν νομίζω ότι είναι ωραίο να τα πούμε στον αέρα", είπε ο Στέργιος Μιναέμης.
Αξίζει να σημειωθεί, πως το ερώτημα που του αποδόθηκε από τον Σταύρο Θεοδωράκη ήταν το εξής:
"Στέργιος Μιναέμης, προγραμματιστής. Γιατί η Πολιτεία δεν βοήθησε κανέναν από του πληγέντες τις πρώτες κρίσιμες ώρες; Από ρούχα μέχρι εισιτήρια για να επιστρέψουμε στα σπίτια μας. Και το λέει και ο Άγγελος αυτό, ότι στις πιο δύσκολες στιγμές η Πολιτεία τους άφησε στο έλεος της καταστροφής. Δεν υπήρχε σχέδιο αντίδρασης στη Λάρισα".
Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 66χρονο έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (26/03), στο 38,5 χιλιόμετρο της παραλιακής Αθηνών- Σουνίου στο Λαγονήσι.
Θύμα είναι ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης, Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος της κυκλοφορίας συνολικά όλου του σιδηροδρόμου.
Σύμφωνα με την Τροχαία, το δυστύχημα έγινε στις 13.55, όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 66χρονος, με κατεύθυνση προς Σούνιο, κατά την διάρκεια προσπέρασης προπορευόμενου βαν, χτύπησε στο πίσω μέρος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.
Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά και οι οδηγοί των δύο άλλων οχημάτων και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Γεννηματά. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.
Αξίζει να σημειωθεί πως έγγραφα που είχε υπογράψει ο ίδιος ως Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, περιλαμβάνονται στη δικογραφία για το δυστύχημα των Τεμπών.
JarnoT έγραψε:Αυτοκτονία;
Λέω εγώ τώρα..
HighFidelity έγραψε:Είπα, μπορεί να είναι όντως τυχαία, μπορεί και όχι. Υποθέτω, πως αν υπάρξει και δεύτερο τροχαίο, μπορούμε ν'αναρωτηθούμε για το τυχαίο ή όχι. Προς το παρόν, μάλλον δεν σημαίνει τίποτε.Στις 24 Μαρτίου σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Βόλο και ένας συνταξιούχος σταθμάρχης του ΟΣΕ...
Μα ναι ήταν για έρευνα όχι για πυρηνικά όπλα, οι Α[…]
Με αυτές τις βλακείες που έκανε η ledger να δούμε […]
α) αυτό , όποιος είναι μάγκας ας το πει στην επό[…]
Δώσε λινκ για της πλαφονιερας γιατί ο,τι έχω πάρε[…]
Fact check: How can I spot AI-generated images? ht[…]