Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
#802963 Στην παλια ελλαδα δεν ξεραμε ουτε ειχαμε δει μπουκοβο . Στο δικο μου χωριο οι πραγματικα φτωχοι την ετρωγαν χωρις λαδι , το προβλημα ηταν ναχουν ψωμι να βουτηξουν , οχι το μπουκοβο .
Άβαταρ μέλους
By dimik
#803113 Συμβουλή για τις μπριζόλες, βάλτες σε κρύο τηγάνι με λίγο νεράκι και αφησε να βράσουν μέχρι να εξατμιστεί το νερό και μετά να πάρουν χρώμα, έτσι προλαβαίνει να λιώσει το λίπος και στην συνέχεια γίνονται τραγανές απ έξω και μαλακές μέσα.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#803114 λες για την τεχνική που τσίμπησε ο Καρούζο στην πρόσφατη συνταγή του για πανσέτα στο τηγάνι?
θυμάμαι πως λέει ότι ταιριάζει σε λιπαρά κομμάτια