- 23 Φεβ 2023, 10:39
BARHonda έγραψε:
Προφανώς εκνευρίζομαι, τον ρωτάω το πολύ απλό "Που πας γαμώ το κέρατο μου, δεν βλέπεις ότι περιμένω?" και μου λέει τι να κάνω? Του λέω περίμενε από πίσω. "Με το ποδήλατο?"
Ε ΝΑΙ ΡΕ ΤΡΙΜΑΚΑΚΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ
Καλά, αυτή η νοοτροπία που έχουν πολλοί ποδηλάτες, που δεν σταματάνε σε φανάρια, δεν κοιτάνε πίσω τους, γενικά δεν τους ενδιαφέρει τίποτα στον δρόμο, εκτός από τον εαυτούλη τους, ειλικρινά δεν ξέρω από που πηγάζει. Είναι μακράν οι πιο εκτεθειμένοι χρήστες του δρόμου και όμως, συμπεριφέρονται λες και είναι άτρωτοι...

Απλούστατα τραγικοί και αυτοκτονικοί...
Εγώ σήμερα, ερχόμενος στη δουλειά, πετυχαίνω το γνωστό καραβάνι... Μπροστά μία μπετονιέρα που πήγαινε με καμια 70χαω (οκ, λογικό) και από πίσω 3 κολλημένοι...

Και κανένας να μην περνάει... Το όριο 90 στον δρόμο, σε αρκετές φάσεις υπήρχε άφθονος χώρος να περάσουν, αλλά κανείς... Δεν τους πέρασα και τους 4 με τη μία (πολύ ώρα εκτεθειμένος στο αντίθετο ρεύμα), απλά άφησα μεγάλη απόσταση από τον τελευταίο και άκουγα ραδιόφωνο... Πήγα 1 λεπτό πιο μετά στη δουλειά... Ένα Megane βέβαια, ήταν ασυγκράτητο και μας πέρασε και τους 5... Και μάλιστα, παρόλο που είχε άφθονο χώρο μπροστά μου, απλά βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και πήγαινε...
Εντωμεταξύ και οι 3 που ήταν κολλημένοι πίσω από την μπετονιέρα, όταν σε κάποια φάση αυτή έστριψε και βγήκε από τον δρόμο πήγαιναν κανονικά με καμιά 90... αλλά έπρεπε για 3-4χλμ να μείνουν κολλημένοι πίσω από το θηρίο...
ΓΜΤΧΜ πρωινιάτικα...
Peugeot 206 1.6 110ps => not any more... bye bye...

Citroen C4 Picasso 1,8 => Η (Γουρου)Νίτσα => Πωλήθηκε!
MWB 320i Ε90 => Η μπεμπέκα