Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#803084 Νομίζω γενικά το λέει ο Dodger. Αν δηλαδή κάποιος τα περιγράψει σεμνά και ταπεινά, χωρίς να δείξει biased υπέρ των ηλεκτρικών, θα τον λυπηθούμε στην καζούρα.

Αν μάλιστα καταλήξει στο ότι με θερμικό θα ήταν καλύτερα, θα του πούμε και μπράβο :s_biggrin

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#803087 Συνιστω στους συμφορουμητες με συχνοουρια, να γραψουν στα παπακια τους τιποτα κομπλεξικα σχολια (ή τιποτα χιουμοριστικα) και να κανουν οση φιγουρα και οση καζουρα γουσταρουν στους χειτερς.

Ειτε μας αρεσει ειτε οχι, τα ηλεκτρικα ειναι το μελλον της αυτοκινησης, οποτε καλο ειναι να διαβαζουμε για την εμπειρια χρησης τους.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#803817 Δεν πρέπει να έχει ξαναϋπάρξει πιο χάλι-τετραγωνισμένο όχημα στον πλανήτη Γη!
Άβαταρ μέλους
By glf
#803892 Κάθε μαγαζί που πιάνει στραντζα οφείλει να το έχει παρκαρισμένο απ' έξω για διαφήμιση.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#803903 Σε παραδέχομαι, έχεις αγκαλιάσει τους δύο άσπονδους εχθρούς: Tesla και Toyota. Οπότε όποιος κι αν επικρατήσει μελλοντικά, θα είσαι με τον νικητή.
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#803911 Το ιδανικό είναι να μην επικρατήσει κανείς για να έχουμε εναλλακτικές ... αλλα προβλέπω δυστυχώς να έχουμε να διαλέξουμε ηλεκτρικά μόνο απο Αμερική - Κίνα .
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#803920 Πολύ σωστά! Σε πείραζα. Ήδη οι επιλογές μας περιορίζονται όλο και περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#803938 Αναφερόμουν στις εναλλακτικές. Τεράστιοι συνασπισμοί κι όλο και λιγότερες πλατφόρμες.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#804053 Πρώτη* επαφή σήμερα με το service της tesla. Καμία σχέση η εξυπηρέτηση και η γενική αντιμετώπιση σε σχέση με αυτή των παραδοσιακών "αυτοκινηταράδων" (). Το τουπέ και η δήθεν ευγένεια που συναντάς σε άλλους, απλά δεν υπάρχει. Μου το παρέδωσαν και με γεμάτο γεζεγβουάγ, είχαν βάλει και σκούπα που δεν είχα χρόνο να βάλω. Άψογοι. Μακάρι να διατηρηθούν έτσι.

*είχα ξαναπάει για αξεσουάρ

< >