Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#802253 Επι ποίων συνόρων βρίσκεται ο Λευκός Οίκος και με ποια μεγάλη δύναμη πολεμάει; Γιατί η Ρωσία τώρα πολεμάει με όλο το ΝΑΤO, όταν δεν έχει μείνει Javelin στις ΗΠΑ... :roll: Οι Αμερικανοί δεν θα έχουν οι ίδιοι: https://news.am/eng/news/696649.html. Ούτε οι Γάλλοι φυσικά Ceasar: https://www.defenceview.in/the-french-a ... y-systems/ Πλάκα τους κάνουν οι Ρώσοι! Το υλικό που έχουν οι Ρώσοι, δεν το φαντάζεται καν το ΝΑΤΟ ολόκληρο. :rtfm:

Πλάκα έχετε. Βάζουν οι Αμερικανοί Α/Α συστήματα στον Λευκό Οίκο και λέτε ότι καλά κάνουν. Μαζί σας, καλά κάνουν, κι εγώ θα έβαζα παντού Α/Α. Βάζουν οι Ρώσοι Α/Α στο Κρεμλίνο και άρα είναι άχρηστοι. :s_rofl Οι Ρώσοι πολεμάνε με όλο το ΝΑΤΟ εν τω μεταξύ 1000 χλμ από την Μόσχα, ενώ οι Αμερικανοί με κάτι Ταλιμπάν και ίσως και Φρουρούς Επανάστασης (στο Ιράκ όμως, όχι την DC), στην άλλη άκρη του κόσμου. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#802339
Άβαταρ μέλους
By glf
#802343 Ένα ενδιαφέρον άρθρο για τη.. μειούμενη χρήση αρμάτων στον πόλεμο φθοράς που βλέπουμε. Και που επιβεβαιώνεται από τα πλάνα που έρχονται από τα μέτωπα.

https://www.proelasi.com/to-arma-machis ... -pyrovolo/

"Το άρμα μάχης δεν είναι αυτοκινούμενο πυροβόλο. Τι συνέβη στους στόλους αρμάτων μάχης της Ρωσίας; "
Άβαταρ μέλους
By markvag
#802645
Άβαταρ μέλους
By drdino
#802678 https://theaviationgeekclub.com/the-sag ... -fulcrums/

και

https://www.thedrive.com/the-war-zone/3 ... 29-fulcrum

Κρίνει ο καθένας μόνος του τι ισχύει τελικά.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#802691 Ετσι οπως παει, το καλοκαιρι δε θα πεταει ουτε Ουκρανικο κουνουπι στον Ουκρανικο ουρανο.

Και μια απορια που εχω εδω και καιρο... 8 στα 10 ποστακια εδω μεσα μιλανε για τις νικες των Ουκρανων, για τον ακομα πιο προηγμενο εξοπλισμο που θα παρουν, για την αμπαλιαση των Ρωσων στρατηγων και στρατιωτων, για τα οπλα χρεπια που εχουν οι Ρωσοι σε σχεση με τους Αμερικανους και διαφορα τετοια...

Ολα αυτα πηγαζουν απο τη συμπαθεια προς την αμυνομενη Ουκρανια? Αν αυτος ειναι ο λογος, απολυτα σεβαστος και απολυτα λογικο να κερδιζουν οι Ουκρανοι τη συμπαθεια μας.

Ή μηπως οι 8 στους 10 εδω μεσα πιστευουν οτι οι Ουκρανοι θα κερδισουν τον πολεμο? :hmmm:

Γιατι αλλο να υποστηριζες Ναντο τοσα χρονια και αλλο να πιστευες οτι θα παρει τιτλο με τη ΜακΛαρεν και την Αλπιν ο Ναντο :rtfm: