Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#802476 Έχω ένα επαγγελματικό ταξίδι τον Φεβρουάριο στην Ιταλία. Θα είμαι 3 μέρες Μιλάνο, οπότε παρότι έχω υπόψη πως τα τρένα τους είναι πολύ γρήγορα και συχνά, έλεγα να νοικιάσω αυτοκίνητο για να δω και λίγο πιο έξω τα μέρη από το καθαρά τουριστικό φάσμα. Θα το προτείνατε? Ως προς την ενοικίαση υπάρχει κάποια εταιρεία που θα προτείνατε και κάτι που θα πρέπει να προσέχω ? (π.χ. τυχόν υποχρεωτικές αλυσίδες κατά την ενοικίαση or something?)

Επίσης υπάρχει κάτι σαν δακτύλιος στο ΜΙλάνο ή Κυκλοφορώ ελεύθερα? Γενικά νοικιάζω πρώτη φορά στο εξωτερικό, οπότε μου φαίνονται όλα αγχωτικά :lol:
Άβαταρ μέλους
By HighFidelity
#802481 Αυτό που έχει το Μιλάνο επίσης, είναι τηλεδιόδια χωρίς πομποδέκτη μόνον με ANPR κάμερες. Οπότε προσοχή στις πινακίδες, αν περάσεις από εκεί, πρέπει μετά να μπεις στην σελίδα online και να πληρώσεις με κάρτα, και πρέπει να το κάνεις εντός 2 ημερών από την διέλευση. Αν δεν το κάνεις, είναι διπλό το πρόστιμο. Αν το αφήσεις να το κάνει το γραφείο ενοικίασης, θα πληρώσεις και διπλή τιμή και κάποιο fee για την διεκπεραίωση.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#802489 Στο κέντρο του Μιλάνου υπάρχουν περιοχές οπου η διέλευση επιτρέπεται μόνο για οσους εχουν άδεια (μονιμοι κατοικοι, ταξί, οχηματα τροφοδοσίας κλπ). Εχε το νου σου γιατι ελέγχονται απο κάμερες και σου ερχεται το πρόστιμο σπίτι. Υπάρχει σήμανση βέβαια, αλλά δεν ειναι σιγουρο οτι θα την προσέξεις μεσα στο χαμο, επίσης τα "λογάκια" ειναι μονο στα Ιταλικά. Νομίζω ειναι κυκλικη με κόκκινο στεφάνι και μεσα λευκη.

Επίσης να υπολογίζεις οτι το Μιλάνο εχει τρομερή κίνηση γυρω γυρω απο την πόλη κατά τις εργάσιμες μερες
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#802502 Αν δεν έχεις κατάλυμα με εξασφαλισμένη θέση στάθμευσης που να σε δηλώσουν οτι θα μπεις στο δαχτύλιο, μην διανοηθεις να μπεις, ειδικά αν εχεις ενοικιαζόμενο. Θα σου ρθει η λυπητερή και θα κλαις.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#802561 Αντε ρε υπερβολες. Ουτε εγω ξερω, κι εχω κινηθει με ενοικιαζομενο σε ολη την ιταλια χωρις να φαω κληση. Παρε κει περα ενα 500αρακι το οριτζιναλε να ανεμιζει το μαντηλι