Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#801885
bill33 έγραψε:
Geralt έγραψε:δεν νοιωθει ο κοσμος
αναστροφη μεσα στην κινηση, με τοση μπατσαρια γυρω γυρω:(

στην αρχη λεω σιγουρα συνουσιαστης αμνοεριφιων απο το μεγαλυτερο νησι της Ελλαδας, αλλα τελικα το ΤΡΖ της πινακιδας εδειξε καραβλαχο με εσανς θεσσαλικης τυριλας

https://youtu.be/33Yc37FQvkE


ΤΡΖ δεν είναι Τρίπολη ;


Στεκομαι διορθωμενος :(
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
#801901
saxon_747 έγραψε:Kάμερες σε δημόσια οχήματα για να εντοπίζονται παραβάσεις του ΚΟΚ:


Εδω το ανθρωπινο ματι ''δεν βλεπει'' και περιμενουν να βγαλουν ακρη απο τις καμερες;
Πηγαιντε Πατησιων 11 το πρωϊ σε φαναρι και μετρηστε στα 10 δικυκλα ποσοι φορανε κρανος-εχουν κανονικη πινακιδα-σταματανε στην γραμμη.
Χαμος, οι πιο πολλοι χωρις κρανος-πινακιδες με φιμε τζαμακι,κομμενες,στραβωμενες,κρυμμενες ή και χωρις ακομη-ξετρυπημα του κοκκινου και παμε παρακατω.
Τροχαιος ουτε για δειγμα,οι δικυκλιστες της Τροχαιας ειναι για συνοδεια μπρος-πισω πολιτικους στο Συνταγμα.

Νυχτα απο κατω απο την Αχαρνων, οτι πιο πανω συν μερικοι και με σβηστα φαναρια (!) ακομη και αμαξια
Οι ΔΙΑΣ που κοβουν βολτες δεν μπορουν να κοψουν κληση και γινεται της τρελης αφου ο καθε τενεκες ξερει πως ολα ειναι χυμα.
Τετοια μονο σε κατι επαρχιακα μερη του Μεξικο βλεπεις απο ατομα σε καρτελ.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#802122
Dimitris_P έγραψε:Καλή φάση φαίνεται. Δε νομίζω ότι θα γίνεται live. Θα εξετάζει κάποιος τα βίντεο και θα ελέγχει αν έγιναν παρανομίες


Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#802334 Πρέπει να μπουν κάμερες και στους μικρούς δρόμους ΧΘΕΣ, δεν γίνεται ο άλλος να πηγαίνει στα στενάκια με 50.
Και δε μιλάμε για 20ρηδες που πολλοί δεν έχουν ακόμα το μυαλό στη θέση τους, αλλά μεγαλύτερους που περιμένεις μια ενσυναίσθηση.

Επίσης τελευταία σχεδόν καθημερινά βλέπω τουλάχιστον έναν χωρίς φώτα

Αν δεν πέφτουν όμως κεφάλια, όλοι στ'@@ τους
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#802378 Υπάρχουν κάμερες που μπορούν αυτή τη στιγμή να ελέγξουν μέχρι 6 λωρίδες ταυτόχρονα. Εκτός από τα κόκκινα και την άμεση καταγραφή πινακίδας, μετράνε όγκο οχημάτων και με μία καλή διαχείριση των δεδομένων μπορούν να προσδιοριστούν αυτόματα, οι χρόνοι των φαναριών.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#802395 6 λωρίδες ταυτόχρονα; Είσαι βέβαιος; Η πιο καλή που ξέρω, υπόσχεται 2 λωρίδες μόνον. Ποια λες;
https://adaptiverecognition.com/product ... pr-camera/
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#802468
Anonymous Founder έγραψε:6 λωρίδες ταυτόχρονα; Είσαι βέβαιος; Η πιο καλή που ξέρω, υπόσχεται 2 λωρίδες μόνον. Ποια λες;
https://adaptiverecognition.com/product ... pr-camera/

μέχρι 3 υπήρχαν. Προχθες μας την παρουσίασαν από την Hikvision για 6!!!!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#802470 Αν θυμηθείς το μοντέλο, πόσταρέ το. Μου κάνει εντύπωση μεγάλη πάντως, είναι πάρα πολλές και δεν ξέρω αν θα μπορεί να βρει τα πάντα σε όλες. Εκτός αν μιλάμε απλώς για counting που είναι απλό. Το πρόβλημα πάντα είναι η επεξεργαστική ισχύς που απαιτείται για κάτι τέτοιο. Έχω σήμερα συνάντηση με κάποιους που ασχολούνται με embedded computer vision, θα τους ρωτήσω!
:lol:
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#802490
Anonymous Founder έγραψε:Αν θυμηθείς το μοντέλο, πόσταρέ το. Μου κάνει εντύπωση μεγάλη πάντως, είναι πάρα πολλές και δεν ξέρω αν θα μπορεί να βρει τα πάντα σε όλες. Εκτός αν μιλάμε απλώς για counting που είναι απλό. Το πρόβλημα πάντα είναι η επεξεργαστική ισχύς που απαιτείται για κάτι τέτοιο. Έχω σήμερα συνάντηση με κάποιους που ασχολούνται με embedded computer vision, θα τους ρωτήσω!
:lol:

δεν την έχω ακόμη την παρουσίαση, αλλά μάλλον είναι αυτή:
https://www.hikvision.com/europe/produc ... tcd403-bi/
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#802492 Ωραία, αλλά λέει για Traffic Flow detection (και μάλιστα bi-directional), άρα παίζει να κάνει μόνον counting και όχι incident detection κλπ, που είναι πολύ πιο απαιτητικά. Η Adaptive Recognition που είναι ο leader πανευρωπαϊκά, υπόσχεται πολλά, αλλά σε λιγότερες λωρίδες (λογικό).
Το ΑΙ της Hikvision το έχουμε δοκιμάσει στα προσιτά μοντέλα της και δεν δούλευε σωστά. Τώρα στα ακριβά σαν αυτό που έβαλες, παίζει να κάνει παπάδες βέβαια...
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#802497
Anonymous Founder έγραψε:Ωραία, αλλά λέει για Traffic Flow detection (και μάλιστα bi-directional), άρα παίζει να κάνει μόνον counting και όχι incident detection κλπ, που είναι πολύ πιο απαιτητικά. Η Adaptive Recognition που είναι ο leader πανευρωπαϊκά, υπόσχεται πολλά, αλλά σε λιγότερες λωρίδες (λογικό).
Το ΑΙ της Hikvision το έχουμε δοκιμάσει στα προσιτά μοντέλα της και δεν δούλευε σωστά. Τώρα στα ακριβά σαν αυτό που έβαλες, παίζει να κάνει παπάδες βέβαια...

Τα ΑΙ της Dahua στα φτηνά μοντέλα λειτουργούν πολύ καλύτερα από της ΗΙΚ. Σε αυτήν την πανάκριβη, έχει αναμιχθεί external partner για την υλοποίηση με ΑΙ software. Λεπτομέρειες δεν ξέρω. Αν χρειάζεσαι να μάθω κάτι στείλε ΠΜ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#802508 Συμφωνώ για Dahua, είναι πολύ καλή επιλογή για εφαρμογές security και intrusion. Προς το παρόν δεν χρειάζομαι κάτι, από... επαγγελματική διαστροφή ρωτάω! :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#802530 Δεύτερη ολλανδικη κλίση σημερα
την πρωτη την ειχα φαει με αυστριακες πινακιδες την πρωτη ωρα που μπηκα στη Χαγη..
58 με οριο τα 50, πληρωθηκε κανονικα

σημερα νεο χαρτακι, 57 με οριο τα 50 χαω
ομως.. και εδω θετω ενα μικρο κουιζ
δεν εχω υποχρεωση να την πληρωσω, πλεον εχω τις διπλωματικες πινακιδες τις ολλανδικες, στην επιστολη (στα αγγλικα αυτη τη φορα) γραφει οτι παρολες τις ασυλιες κτλ το ηθικο ειναι να το πληρωσεις το προστιμο και οτι εκτιμουμε τη συμμορφωση σας
θα το πληρωνατε ; ειναι optional
(δεν ξερω αν το ειχα γραψει αλλα σε ενημερωση που ειχαμε περυσι μας ειχανε πει οτι πρωταθλητες σε τετοια προστιμα διπλωματικα και αγυριστα ειναι οι Ρωσσοι )
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#802532 Εγώ θα το πλήρωνα , και θα κρατούσα τη πληρωμή μαζί με εκτυπωμένη τη κλήση.
Μακάρι να μη χρειαστεί πουθενά μελλοντικά.