Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#796476 Ντάξει , σ'αυτό πας για τη θέα της θάλασσας από ψηλά και μόνο αν αξίζει το φαγητό κλείνεις τα μάτια στο υπόλοιπο πακέτο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#796479
bibendum έγραψε:Ρε τρώνε οι γλυφαδιωτες σε κοτέτσια;


αυτο μονο ο Οτσο μπορει να το απαντησει.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#796622 Έξω από την Κομοτηνή,υπάρχει μαγαζί με άψογο σερβις και τιμές με θέα τον κάμπο να φας παιδάκι να γλύφεις τα δάχτυλα σου... ναι σε μουσουλμανικο χωριό με τα πάντα δικής του παραγωγής, αλλά ίσως σας χαλάει η θρησκεία του ιδιοκτήτη, ενος αξιαγάπητου ανθρώπου.
Πληροφορίες με πμ.

.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#796636 Επειδή είναι στην περιοχή Κομοτηνής, ίσως δεν ενδιαφέρει πολλούς εδώ μέσα εκτός ίσως από τον mousato...

Asba Restaurant
2531 093159
https://maps.app.goo.gl/Utskh5WaNyJKV1Jg8

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#796638
bibendum έγραψε:Ρε τρώνε οι γλυφαδιωτες σε κοτέτσια;

Εδώ κάποιοι μένουν σε σπίτια κοτέτσια όπως βλέπετε, άρα ελπίζω να λύθηκε άπαξ και δια παντός το ζήτημα, που πολύ πετυχημένα (ΝΟΤ) το είχε αναδείξει ο φίλος μας ο g8777.
Θεωρώ πως τέτοιο χάλι δεν θα βρεις εύκολα πουθενά αλλού, άρα την επόμενη φορά που θα σας πει κάποιος "μένω νότια προάστια", να του δείξετε το Μαντρί και το χώρο γύρω γύρω για να του κοπεί ο βήχας του ταγαρόβλαχου.
:s_biggrin
Ελπίζω τώρα να ηρεμήσει η ψυχούλα του. :s_hang
:s_roses
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#796742 Το Μαντρί ξεκίνησε όντως ως τέτοιο από βοσκούς από το Διχώρι Φωκίδας που καταπάτησαν το βουνό. Κάποτε ήταν όντως παράγκα με δικά του ποιοτικά κρέατα και χαμηλές τιμές. Πλέον έχει αλλάξει τελείως προσανατολισμό, το παίζει γκουρμέ και βαράει και τις αντίστοιχες τιμές. Απορώ πώς μαζεύει ακόμα τόσο κόσμο. Κεκτημένη ταχύτητα;
Άβαταρ μέλους
By danso
#796788
Anonymous Founder έγραψε:Δεν ξέρω, δεν υπάρχει έχει εκεί κάτω κάτι καλύτερο από αυτήν την απάτη;
Έχω πάει μια φορά επειδή μας είχαν καλέσει φίλοι, ήταν και τότε εννοείται χάλια.
Φωτό αρχείου:ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Το "μαντρί" κάποτε ήταν μαντρί -και τίποτα περισσότερο. Εφτιαξε ο τύπος το πρώτο παράπηγμα και άρχισε η χασαποταβερνοκατάσταση. Αλλά σαν κάθε καθως πρέπει αυθαίρετο (και πιο αυθαίρετο από αυτό, παίζει να μην υπάρχει στα περιξ του Υμηττού), άρχισε να επεκτείνεται συστηματικά, να ακριβαίνει και να αρχίσει να σερβίρει υπερτιμημένα υποπροϊόντα. Τελευταία μου εμπειρία από εκει (και είναι στη στη γειτονιά μου) πριν από εικοσι χρόνια: δυο κιλά κακοψημένα και πανάκριβα παϊδάκια.
Το πέτυχα να λειτουργεί κατά τη διάρκεια του αυστηρού λοκνταουν -σιγά που θα κόλωνε.
Και μη σου τύχει να οδηγείς στην περιοχή Κυριακή απόγευμα: δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις μισο-μεθυυσμένους, σαβουροφάηδες που την έχουν τυλώσει και μπαίνουν ανάποδα στους μονοδρομους της Τερψιθέας.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#796790 Ω ναι

Στο μυαλό μου είναι ασύλληπτο που συνεχίζει να λειτουργεί: δεν μπορώ να φανταστώ πόσοι πρέπει να κάνουν τα στραβά μάτια για να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση
Θα μου πεις πήγες.
Ήταν ενημέρωση της τελευταίας στιγμής και μεγάλη η παρέα, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω τύψεις. Δεν επιτρέπεται να επιβραβεύουμε τέτοιες αυθαιρεσίες, βρίσκουν και κάνουν.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#796801 Κάντε του καταγγελίες εσείς που τον ξέρετε.
Πολεοδομία, υγειονομικά ότι βρείτε.
Μεγάλο δόντι ο τύπος...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#796804 Ρε συ, εκεί πάνω είναι τίγκα στα αυθαίρετα. Υπάρχουν 100άδες. Λες να μην ξέρουν τι γίνεται; Προφανώς και ξέρουν και κάνουν τα στραβά μάτια. Άσε που κινδυνεύεις να μπλέξεις και να τρέχεις και να μην φτάνεις.