Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By JASON21_90
#789852 Γειά και πάλι!

Έχω δει κάμποσα μοντέλα και αυτά που με έχουν κερδίσει είναι τα :

Seat arona όπως είπα και στην αρχή του thread (ομορφιά και χώροι)
Dacia sandero stepway LPG (θα το έπαιρνα καθαρά λόγω εξοικονόμισης καυσίμου και χώρων)

Kia Stonic για τον ακριβώς ίδιο λόγο που είπατε και πιο πάνω (7 χρόνια εγγύηση ).


Για την Dacia μου έκανε εντύπωση ότι κυκλοφορούν πολλά Duster και stepway στο εξωτερικό, οπότε θεωρώ πως αρχίζει και παίρνει τα πάνω της!

Για το Arona, έχω διαβάσει ότι πονάει πολύ σε ανταλλακτικά και service γενικότερα και αν το έπαιρνα τελικά μόνο σε 6αρι tsi 110 ps.

Το Stonic θα με ενδιέφερε ή η έκδοση optimum στα 100ps ή η έκδοση hybrid 48v ( δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να επενδύσω στην δεύτερη)

Σε κάθε περίπτωση θα ήθελα την γνώμη σας όσον αφορά τα παραπάνω μοντέλα, η αγορά θα γίνει σύντομα.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#789868 Το ρωτάω γιατί υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Η δική μου επιλογή θα ήταν το ΚΙΑ, αλλά δεν γνωρίζω σε τι τιμές τα βρίσκεις και πόσο θα χρειαστεί να περιμένεις. Κάποια έχουν παράδοση μετά από πολλούς μήνες και δεν έχουν καν εγγυημένη τιμή.
Σημαντικό επίσης είναι και το επίπεδο του εξοπλισμού που έχουν.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#789877 Αν πήγαινα για το ΚΙΑ θα έδινα τα 700 παραπάνω για το αυτόματο ΚΙΑ 1.0T 100ps 7DCT GL Optimum, το κέρδος στην ευκολία χρήσης είναι πολύ μεγαλύτερο από το κέρδος του 48V.
Διαφορετικά στο 1.2 84ps GLS Platinum AW16" να γλιτώσεις σε χρήματα και να κερδίσεις σε εξοπλισμό εφόσον οι επιδόσεις δεν έχουν τόσο σημασία.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#789880 Το ΚΙΑ θα το έπαιρνα σίγουρα με τα 100 άλογα και όχι με τα 84. Ούτε που θ'ασχολιόμουν για τα 48V, η οικονομία είναι ελάχιστη και δεν βλέπω τον λόγο.
Το Dacia είναι λίγο ειδική επιλογή, ή σου αρέσει, ή δεν θέλεις να το βλέπεις. Το LPG για παράδειγμα, έχει ένα κουμπάκι στο εσωτερικό που δείχνει λες και έχει μπει aftermarket!
To Arona θα το είχα στην τρίτη θέση, απλώς δεν με έπεισε ποτέ σαν αυτοκίνητο. Σίγουρα το Stonic το θεωρώ καλύτερο, όπως και την ΚΙΑ πιο αξιόπιστη μάρκα.