Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#777019
Dodger έγραψε:80€ στην άυλη της Alpha τελικά. Ενώ είχα μπει χθες στο app, δε τα έβλεπα, τώρα μου λέει ότι μπήκαν προχτές.

Όσον αφορά τα πρατήρια, το ΕΚΟ που αναφέρει παραπάνω ο Νίκος δεν είναι εταιρικό, αλλά ήταν από τα πρατήρια, που όσο δουλεύω στην ΕΚΟ, δεν είχαμε "ακούσει" κάτι άσχημο. Ισα ίσα, είναι πρατήριο που παίρνει αρκετά κυβικά ανά δύο μέρες, ίσως και καθημερινά. Τα δύο εταιρικά Καλυψώ στην Κηφισιά επι της Τατοϊου επίσης είναι καλά.
Για το Σελλ είπα ότι είναι εταιρικό.
Το ΕΚΟ δεν είναι. Αλλά είναι τίμιοι άνθρωποι που το έχουν.
17 χρόνια βάζω σε αυτούς. Ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα ή παράπονο.

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#777036
Dodger έγραψε:...που όσο δουλεύω στην ΕΚΟ...


Δεν ηξερα οτι δουλευεις στην αγαπημενη μου εταιρια καυσιμων! Να σας συγχαρω για την 100αρα σας. Εδω και χρονια στο σκουτερακι (μιλαμε για ΤΟ χρεπι) βαζω μονο 100αρα. Δεν το μεταμορφωνει αλλα το κανει να στεκεται λιγο πιο αξιοπρεπως.

Παλιοτερα ειχα κολλησει με τη ΒΡ, η οποια πλεον ειναι υπο εξαφανιση στην Ελλαδα. Η Σελλ ποτε δε με εντυπωσιασε αλλα κι αυτη την εβαζα για χρονια κι ηταν σιγουρα καλυτερη απο την 95αρα. Τελευταια δοκιμασα ΕΚΟ 100αρα και μου αρεσε. Αν πω οτι καταλαβα διαφορα στο (μηδαμινο) γκαζι, θα πω ψεματα. Αλλα ακουω καλυτερα τον ηχο ρε παιδες. Σα να ανεβαζει πιο γρηγορα τις στροφες ενα πραγμα και μαλιστα πιο καθαρος/αγριος ηχος.

Παιζει να εχω δικιο απο το ηχητικο συμπερασμα ή λετε οτι ειναι εντελως στο μυαλο μου το θεμα? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#777038 Μια διόρθωση, "όσο δούλευα στην ΕΚΟ" ήθελα να γράψω. Προ μερικών μηνών παραιτήθηκα :) ΕΚΟ και ΒΡ είναι ίδια εταιρεία, τα πρόσθετα αλλάζουν βέβαια. Εγώ, αν δεν είναι ανάγκη, βάζω πάντα στο Μενίδι, σε πρατήριο που παίρνει ο ίδιος τα καύσιμα με δικό του βυτίο, βάζει στο κάθε διαμέρισμα του βυτίου ίδιο προϊόν (πχ δε βάζει σε διαμέρισμα που είχε πετρέλαιο θέρμανσης μετά αμόλυβδη) και ξέρω ότι είναι γκαραντι. Αλλιώς εταιρικό.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#777039 Λεωφόρο Δημοκρατίας?
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#777127 Ναι Μήτσο, όπως μπαίνεις στο Μενίδι, δεξιά.
Άβαταρ μέλους
By m_m538
#777141 Εχει κανείς άποψη για ενα εταιρικό(όπως βλέπω στο fuel.gr) BP στην Κλεισθενους 201,Αγια Παρασκευή , κοντά στον Γερακα, πάνω απο Αττική οδό ?
Μου κάνει εντύπωση οτι εχει πολλαπλάσια reviews (και όλα πρασινα) απο καθετί άλλο στην ευρύτερη περιοχή. Να το εμπιστευτώ? Εβαλα εκεί για πρωτη φορά. Η τιμή του σε 95αρα ειναι σταθερά στα +10/12 λεπτά απο την τελική τιμή διυλιστηριου, όσες φορές εχω κοιταξει τον τελευταίο μήνα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#777143
Dodger έγραψε:Ναι Μήτσο, όπως μπαίνεις στο Μενίδι, δεξιά.

Θύμισε μου το όνομα του ρε συ,από αυτόν έχω βάλει πολλές φορές θέρμανσης μετά από παρότρυνση φίλου που δουλεύει μέσα στην εκο.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#777223 Βoγιάννης Γιώργος, είναι όλη η οικογένεια. Έχει και ένα ΒΡ στη Φυλής, στο Ίλιον. Πρώην αμαρτωλό, του πήρε δύο χρόνια να το επαναφέρει και να το εμπιστευθούν. Στο ΒΡ έχει και LPG. Δεν ήξερα ότι έχεις γνωστό στην ΕΚΟ, στείλε με μήνυμα το όνομα του...

m_m538 το πρατήριο στη Κλεισθένους είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά της ΒΡ, έπαιρνε σχεδόν κάθε μέρα ένα βυτίο. Στέλναμε πάντα εταιρικό βυτιοφόρο, δεν έχει ακουστεί κάτι.
Άβαταρ μέλους
By m_m538
#777225 Ευχαριστώ πολύ.
Κι άλλη ερώτηση, αν γνωριζει κανείς, για 2 πρατηρια στον παλιο δρομο Κορινθου-Αργους, ενα Avin Ξηλουρης στο Σολωμο και ενα BP Παπανικολαου κατω απο ενα νταμαρι, περιοχη Γκα. Το πρωτο δημοσιευει στο fuel.gr, το 2ο όχι. Προτιμαμε καποιο απο τα δυο?
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#777228 Για τον Παπανικολάου δε ξέρω στα Αθίκια, τουλάχιστον δεν είχα ακούσει κάτι άσχημο, ξέρω όμως πως σίγουρα θα γέμιζα στο ΒΡ στον Ισθμό της Κορίνθου. Κύριος και με δύο δικά του βυτία.
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
#777253
rafi έγραψε:Που γεμίζουμε με καλό πετρέλαιο το captur κοντά στο Γαλάτσι και ΒΠ; Θα είναι ανοιχτά 15αυγουστο;
Shell την κάθοδο της Πρωτοπαπαδάκη, ΕΚΟ στην άνοδο της Γαλατσίου, Avin στην Ορφανίδου. Τα δύο πρώτα λογικά θα είναι ανοικτά.
Άβαταρ μέλους
By postruck
#777256
Dodger έγραψε:Για τον Παπανικολάου δε ξέρω στα Αθίκια, τουλάχιστον δεν είχα ακούσει κάτι άσχημο, ξέρω όμως πως σίγουρα θα γέμιζα στο ΒΡ στον Ισθμό της Κορίνθου. Κύριος και με δύο δικά του βυτία.

Για τον Παπανικολάου στον κόμβο του Γκα δεν έχει ακουστεί κάτι,αν και λίγο ποιο ακριβός συνήθως απο τους άλλους.Σε αυτόν βάζουν και μερικά απο τα φορτηγά που δουλευουν στο λατομείο του Λαρσινού,αν και τα περισσότερα βάζουν στο avin του Ξυλούρη μέσα στον Σολωμό.Και ο Ξυλούρης έχει δικά του βυτία,στα χρώματα της avin και όχι λευκά... :iconcool:
Ο Παπαδημητρίου στον Ισθμό, έχει και το απέναντι avin και άλλα πρατήρια σε Κορινθία-Αργολίδα.
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#777307 Πάντως διαπίστωσα μια αποκλιμάκωση, χτες έβαλα BP, Κοζάνη με 1.98