Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#777038 Μια διόρθωση, "όσο δούλευα στην ΕΚΟ" ήθελα να γράψω. Προ μερικών μηνών παραιτήθηκα :) ΕΚΟ και ΒΡ είναι ίδια εταιρεία, τα πρόσθετα αλλάζουν βέβαια. Εγώ, αν δεν είναι ανάγκη, βάζω πάντα στο Μενίδι, σε πρατήριο που παίρνει ο ίδιος τα καύσιμα με δικό του βυτίο, βάζει στο κάθε διαμέρισμα του βυτίου ίδιο προϊόν (πχ δε βάζει σε διαμέρισμα που είχε πετρέλαιο θέρμανσης μετά αμόλυβδη) και ξέρω ότι είναι γκαραντι. Αλλιώς εταιρικό.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#777039 Λεωφόρο Δημοκρατίας?
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#777127 Ναι Μήτσο, όπως μπαίνεις στο Μενίδι, δεξιά.
Άβαταρ μέλους
By m_m538
#777141 Εχει κανείς άποψη για ενα εταιρικό(όπως βλέπω στο fuel.gr) BP στην Κλεισθενους 201,Αγια Παρασκευή , κοντά στον Γερακα, πάνω απο Αττική οδό ?
Μου κάνει εντύπωση οτι εχει πολλαπλάσια reviews (και όλα πρασινα) απο καθετί άλλο στην ευρύτερη περιοχή. Να το εμπιστευτώ? Εβαλα εκεί για πρωτη φορά. Η τιμή του σε 95αρα ειναι σταθερά στα +10/12 λεπτά απο την τελική τιμή διυλιστηριου, όσες φορές εχω κοιταξει τον τελευταίο μήνα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#777143
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#777223 Βoγιάννης Γιώργος, είναι όλη η οικογένεια. Έχει και ένα ΒΡ στη Φυλής, στο Ίλιον. Πρώην αμαρτωλό, του πήρε δύο χρόνια να το επαναφέρει και να το εμπιστευθούν. Στο ΒΡ έχει και LPG. Δεν ήξερα ότι έχεις γνωστό στην ΕΚΟ, στείλε με μήνυμα το όνομα του...

m_m538 το πρατήριο στη Κλεισθένους είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά της ΒΡ, έπαιρνε σχεδόν κάθε μέρα ένα βυτίο. Στέλναμε πάντα εταιρικό βυτιοφόρο, δεν έχει ακουστεί κάτι.
Άβαταρ μέλους
By m_m538
#777225 Ευχαριστώ πολύ.
Κι άλλη ερώτηση, αν γνωριζει κανείς, για 2 πρατηρια στον παλιο δρομο Κορινθου-Αργους, ενα Avin Ξηλουρης στο Σολωμο και ενα BP Παπανικολαου κατω απο ενα νταμαρι, περιοχη Γκα. Το πρωτο δημοσιευει στο fuel.gr, το 2ο όχι. Προτιμαμε καποιο απο τα δυο?
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#777228 Για τον Παπανικολάου δε ξέρω στα Αθίκια, τουλάχιστον δεν είχα ακούσει κάτι άσχημο, ξέρω όμως πως σίγουρα θα γέμιζα στο ΒΡ στον Ισθμό της Κορίνθου. Κύριος και με δύο δικά του βυτία.
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#777307 Πάντως διαπίστωσα μια αποκλιμάκωση, χτες έβαλα BP, Κοζάνη με 1.98