Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#774989 Μολις ειδα τη φωτο αναγνωρισα την πιο προσφατη αποτυχια μου. Ειχα ανοιξει κι εγω τη δικια μου να αλλαξω μια γραμμη λεντ που ειχε καει, αλλα την κατεστρεψα διαλυοντας καποια καλωδιοταινια καπου. Δεν ειχα υπομονη να συνεχισω την επισκευη και πηρα καινουρια
Άβαταρ μέλους
By Chris
#774995 Και μια ερωτησουλα τωρα που το θυμηθηκα. Παραλληλογραμμο προφιλ αλουμινιου, 2x4cm χοντρικα, το εκοψα μεχρι τη μεση με τροχο, ξερωγω τα 2 απο τα 4 cm. Με κατι τετοιο:

https://www.theloladia.gr/el/epokseidika/quiksteel-epokseidikos-stokos-episkeuis-alouminiou-56-8g.html

το μπαλωνουμε? Εξωτερικος χωρος, και το κοψιμο ειναι 2-3mm φαρδος, οσο ο δισκος που το κοψε
Άβαταρ μέλους
By dimik
#775001
glf έγραψε:Νωρίς ξεκίνησε το hobby μας αχαχαχα
Ποιο απ όλα;

Προσπάθησε να βοηθήσει δεν έχω παράπονο, άσε που τελικά μπορεί να μου έκανε και χάρη Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By fokion
#775640 Ξερω οτι συνηθως τα θεματα των εργαλειων του lidl ( που παρεπιπτοντως εχει παλι απο σημερα δραπανοκατσαβιδο και οχι μονο) προσεξα οτι αλλαξαν σχημα οι μπαταριες!!!!!

Αρα οσοι εχουμε "παλια σειρά" οι μπαταριες που εχουμε δεν κανουν ?????? στα νεα εργαλία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
By pro
#775642 Δεν ξέρω σε πόσο παλιά εργαλεία αναφέρεσαι, αλλά τα εργαλεία που έχει τώρα φοράνε την 12V μπαταρία. Υπάρχει και η σειρά με την 18V. Νομίζω δεν έχουν αλλάξει εδώ και αρκετό διάστημα. Φυσικά η μια δεν ταιριάζει στα εργαλεία της άλλης σειράς.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#775704 Σήμερα στερέωσα στον τοίχο ένα μέρος ενός συνθέτου. Πριν τρυπήσω χρησιμοποίησα τον ανιχνευτή Bosch PMD 10 που έχω και όλα καλά, μπήκε το έπιπλο.

Άλλωστε από τη μεριά αυτή του τοίχου κατεβαίνει μόνο μια πρίζα, μια κεραία κι έχει και στο ύψος του μπουάτ το a/c

Πάω μετά να τσεκάρω πιο δίπλα για να βάλω ένα άλλο μέρος του συνθέτου και παντού σ'όλον τον ελεύθερο τοίχο που έχει μείνει χτυπάει παντού συνεχόμενο alarm με ένδειξη ρεύματος. Σα να περνάνε δηλαδή πίσω από όλον τον τοίχο καλώδια. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#775714 Όχι δεν άλλαξα, αλλά δοκίμασα και τις 2 περιπτώσεις μήπως είχα αλλάξει κατά λάθος. Και στις 2 τρελαίνεται

Επίσης κάτι άλλο. Θέλω να σβήσω κάποια σημάδια μολυβιού από τον τοίχο όσο πιο απαλά γίνεται. Το χρώμα που έχει βάλει ο κατ/στής είναι της πλάκας και με την παραμικρή πίεση φεύγει :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#775823 Βρήκα πού οφειλόταν η ένδειξη! Πατώντας σε συγκεκριμένο πλακάκι γινόταν κάποιου είδους σώμα με τη συσκευή. Όταν μετακινόμουν δεξιά ή αριστερά ήταν οκ! Το διαπιστώσαμε 2 άνθρωποι.
Δεν ξέρω τι υπάρχει κάτω από το πλακάκι, ίσως καμιά σωλήνα νερού ή σιδερόβεργα. Ρεύματα δεν περνάνε από κάτω απ'όσο ξέρω.
:dizzy:

Τρύπησα τελικά και όλα καλά :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#777249 Τωρα που βρηκαμε παπα, ας θαψουμε 5-6 :shifty:

Αν και δεν εχω πολλες ελπιδες για το συγκεκριμενο, αφου ειδε τη φωτο ενας υδραυλικος (που βαριοτανε να ερθει :s_tongue) και μου ειπε "για πεταμα"... Πριν κανενα διμηνο ειδα οτι δεν εχω ζεστο απο τον ηλιακο. Σκεφτηκα οτι θα θελει συμπληρωμα απο πανω με νερο κι αντιψυκτικο. Αρχισα να ριχνω να ριχνω και να μη γεμιζει, μεχρι που ειδα να τα χανει (με ρυθμο ποταμιου) απο την κατω πλευρα, εκει που ενωνει το τζαμι (???) με το πλαισιο:

Εικόνα

Κι οπως καταλαβατε, ολο αυτο το διαστημα με κωλοπιανει η καργιολα η Ζενιθ με το αεριο για το ζεστο νερο :rant: