Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By 224v
#769949 Στην Λουτσα δεν έχει, στην Εύβοια στην Ερέτρια δεν έχει έχω κάνει περίπου 10 μπάνια. Στην Ιθάκη λέει ο γιος μου έχει σε μερικές παραλιες.

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#769968 Παντού έχει, αν τις βοηθάνε οι συνθήκες. Και ο Σαρωνικός έχει, όταν έχει νοτιά. Το ΣΚ που πήγαμε για μπάνιο, είχε ο Αγιος Νικόλαος μεν, αλλά η Αγία Μαρίνα όχι και κάναμε μια χαρά. Την Κυριακή και ο Άγιος Νικόλαος ήταν μια χαρά, επειδή είχε βοριαδάκι. Τσεκάρεις τον αέρα και την συμπεριφορά του νερού, και βουτάς. Ακόμη και να σε τσιμπήσει μία, δεν είναι και το τέλος του κόσμου εξάλλου.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#769990 Φυσικά και έχει σημασία.

Θέλω να κάνω μπάνιο Α Μ Ε Ρ Ι Μ Ν Ο Σ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#770007 Αν το ζητούσε ευγενικά;

Λέω γω τώρα. :roll:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#770009
glf έγραψε:Άνοιξε το voucher για 300€ στη Σάμο ή 150€ για Β. Εύβοια.

Στο ίδιο link με το fuel pass
https://vouchers.gov.gr/

Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν
οι αιτήσεις έκδοσης άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας
για την 1η Φάση (Ιούλιος 2022), λόγω συμπλήρωσης του αριθμού των διαθέσιμων καρτών.

Σε ουτε δυο ωρες μεσα
Άβαταρ μέλους
By glf
#770017 Α εγώ το τσίμπησα πάντως. Άντε ευκαιρία να βάλω και το viva wallet.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#772485 Καλά πάει ο τουρισμός φέτος και χρήσιμο για την οικονομία ειδικά με τα δύσκολα που πέρασαν , και όλος ο κόσμος θέλει να βγει μετά την στέρηση κοβιντ κτλ .

Για το μέλλον αυτό το μοντέλο είναι καλό ; Δε θα πω τα κλασσικά δεν θα μπορούν να πάνε οι Έλληνες μόνο οι ξένοι λόγω ακρίβειας κτλ , δεν ξέρω καν αν ισχύει και δε με πολύ αφορά .

Αλλά αμα πήζει το σύμπαν η συνολική εμπειρία αρχίζει και είναι λίγο Μιεχ…. Για ντόπιους και επισκέπτες .
Και οκ άντε να πας the extra mile και να μείνεις κάπου prive κτλ… αλλά θες και να βγεις να περπατήσεις κάπου παραδοσιακά , να φας σε κάτι παραδοσιακό , να πας και να φύγεις χωρίς άγχος , να δεις και καμία γνωστή παραλία χωρίς ατελείωτο κόσμο όχι μόνο αν πας 8 το πρωί κτλ κτλ .
Οκ να μη διώξουμε τουρίστες και συνάλλαγμα αλλά μήπως θέλει και λίγο ισορροπία αυτή η αύξηση … εμπειρια πουλάς στις διακοπές , δε πουλάς ήλιο και χωριάτικη .
Μόνο για νούμερα διαβάζω ( πως να φέρουμε ολο και πιο πολλούς ).
Άβαταρ μέλους
By g8777
#772494 Oλα αυτα που ζητας μπορεις να τα απολαυσεις. Αλλα θα τα πληρωσεις. Πριβε και "παραδοσιακο" (....) με τιμαι Δρεπανου Θεσπρωτιας δεν παιζει.

Εν συντομια.

Αν θες εξκλουβιζιτα, θα πληρωσεις εξκλουβιζιτα. Απλο.

(Και οδυνηρο, ξερω, ξερω.)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#772495 Η Ελλάδα έχει χιλιάδες παραλίες, είναι δυνατόν να θέλεις να πας στις γνωστές και να είσαι και μόνος σου; Ή μήπως το μοντέλο είναι να βάλουμε είσοδο;
Υπάρχουν επίσης 1000άδες παραλίες που μπορείς να είσαι μόνος, αρκεί να αγοράσεις ένα μικρό σκαφάκι. Από ένα φουσκωτό με κάποιες 10άδες 1000άδες ευρώ, και μετά sky is the limit.
Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις πάντως, ειλικρινά.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#772498 Θελει να τον καλεσεις στο εξοχικο στην Κυπαρισσια ( καλοριζικο btw, εμαθα για φουλ αυτοματισμου, καλα εκανες, τα σαβανα δεν εχουν τσεπες).

Αυτο θελει.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#772500 Για τη διαμονή δεν υπάρχει θέμα βρίσκεις ότι θες /αρέσει .
Τα public domain είναι beyond πληρωμής
Είναι ευχάριστο σε κάποιον να περπατήσει πχ στη Σαντορίνη ; Ανεξαρτήτως του τι πληρώνεις και που μένεις
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#772502 Όσο ευχάριστο είναι να επισκευθείς το Λούβρο υποθέτω; Αν δεν σου αρέσει η πολυκοσμία, καλύτερα αντί να δεις τον Σηκουάνα, να πας στον Καλαμά, που έχει και ωραία καραβίδα και πλατάνια μπόλικα.
Η εναλλακτική είναι να πας off-season ή να μην πας καθόλου. Κι αυτό είναι γενικώς η αρχή για κάθε τουριστικό προορισμό.

Προσωπικά εδώ και χρόνια δεν πάω σε μέρη με πολύ κόσμο, ειδικά οι διακοπές μου θα είναι πάντοτε σε κάποιο μικρό νησί που δεν είναι ακόμη έντονα τουριστικό. Και πάλι βέβαια, αν πας Αύγουστο, στην Ελλάδα παντού θα έχει κόσμο.

Το πρόβλημα πάντως πια είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, δεν έχουν λεφτά για διακοπές και περιορίζονται σε μπάνια αυθημερόν με φαγητό από το σπίτι. Ήμουν στην Αρκίτσα αυτό το ΣΚ, επειδή η Κυπαρισσία μου έπεφτε μακριά (ευχαριστώ btw g8777 για τις ευχές), και πραγματικά, Κυριακή και οι ταβέρνες είχαν 3-4 παρέες. Και δεν μιλάμε τώρα για κάτι ακριβό, εμείς πληρώσαμε 50€ για να φάμε 4 άτομα ψάρια και θαλασσινά, αλλά και πάλι φαίνεται πως κι αυτά είναι πολλά για τον πολύ κόσμο.
Εδώ κι εμείς πλέον σπάνια καθόμαστε σε μαγαζί έξω, γιατί απλώς δεν βγαίνει ο λογαριασμός.

Από εκεί και μετά, αν κάποιος δεν θέλει να βλέπει κανέναν και τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα, μέχρι και νησί δικό του νοικιάζει. Άρα, εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω ποια είναι η πρόταση.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#772506 Δηλαδή όσοι ξέρουμε να πάμε σε άγνωστα μέρη η off season.
Για τον μέσο τουρίστα η εμπειρια του κοπαδιού που προσφέρουμε είναι οκ ;

Καλά ας πάμε τωρα για ρεκόρ κεφαλιών και το βλέπουμε σε 10-20 χρόνια (αμα είμαστε εν ζωή) πως θα δουλέψει συνολικά και τι Brand χτίζουμε

Προσωπικά δεν μπορώ να έρθω Ελλάδα off season εύκολα .
Έχω πάει Σαντορίνη δυο φορές στα νιάτα μου και δεν τη χόρτασα , πάντα το θυμάμαι ως εξαιρετικό μέρος . Αλλά με αυτά που βλέπω δεν πρόκειται να τολμήσω να ξαναπάω ούτε να το προτείνω σε κανέναν του κύκλου μου.
Λιμενι πέρυσι που ήρθα ήταν λόγω κοβιντ πολύ ήρεμα . Φέτος … οκ , καλά είμαστε αλλά δε θα ξανά έρθω .