Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#763296 Είστε σε μια χωμάτινη διαδρομή και driftάρετε ανελέητα μια GR Corolla. Φοβερή, ε; Εντάξει, δεν είστε, αλλά να πώς είναι η αίσθηση.

https://cartalk.gr/pos-einai-driftareis ... ppous-vid/
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#763302 Τι οδηγούμε αυτή την εβδομάδα;

Επιτέλους, τα πολυμορφικά ΔΕΝ έχουν πεθάνει. Το σημερινό μοντέλο είναι κουκλί, χωράει έναν 1.93 να κάτσει πίσω από έναν άλλο 1.93 χωρίς να βρίσκουν ούτε τα γόνατα ούτε το κεφάλι στην οροφή, είναι στενό (άρα κι ευέλικτο), πολύ ευκολοδήγητο, ενώ αν το σανιδώσεις, το λες και σβέλτο. Το καλύτερο; Δε μασάει στα χώματα.

https://cartalk.gr/odigoume-afti-tin-evdomada-2/
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#763306 Έφτιαξε μια χειροποίητη 911 πριν 50 χρόνια και τώρα που ετοιμάζεται για το μεγάλο ταξίδι, την προσφέρει ξανά στο μουσείο της γερμανικής εταιρίας.

https://cartalk.gr/cheiropoiiti-911-tar ... s-chronia/
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#763323 Garmin, αν χρειάζεστε να ρωτήσετε ποια είναι, τότε λογικά δε σας χρειάζεται ούτε το smartwatch που δίνουν δώρο με κάθε Fiat. Αν την ξέρετε, λογικά θα έχετε ήδη κάποιο από τα ρολόγια της.

https://cartalk.gr/fiat-tipo-panda-garm ... martwatch/
Άβαταρ μέλους
By edmond
#763328 Ας δώσουν ένα αναδρομικά σε ξιφ :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#763357 Σε βαθιά γεράματα αναμένεται να φτάσει το ηλεκτρικό VW Up, αφού ο κόσμος θέλει ευκολοδήγητα μικρά ηλεκτρικά, που θα κοστίζουν λίγο στην αγορά και ψίχουλα στη χρήση.

https://cartalk.gr/volkswagen-parateine ... id-2-id-1/
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#763363 Θέλετε να πεταχτείτε μέχρι την πίστα των Σερρών, αλλά προτιμάτε να πάτε με κάτι ιδιαίτερο. Σας έχουμε τη λύση:

https://cartalk.gr/sto-sfyri-mia-apo-mo ... rrari-333/
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#763393 Αποτυχία: 15/15 οχήματα ΔΕΝ κατάφεραν να αποφύγουν την πρόσκρουση με αντίθετα ερχόμενο όχημα. Τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού χρειάζονται πολλή δουλειά ακόμα.

https://cartalk.gr/systimata-ypostiriks ... osta-tous/
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#763439 Δώσε και σε μένα μπάρμπα. Φέρτε το εδώ να βρούμε την υγειά μας! Σε χρήματα όσο το Opel Crossland 1.2 με χειροκίνητο κιβώτιο, ο Κινέζος αγοράζει λιμουζίνα διαστάσεων Tesla Model S, με σούπερ αυτονομία και 550 ίππους.

https://cartalk.gr/leapmotor-c01-kinezi ... po-25-500/
Άβαταρ μέλους
By g8777
#763441
Αν μπορούσαμε να το αγοράσουμε κι εδώ σε αντίστοιχα χρήματα, αφενός θα πλημμύριζε ο κόσμος με δαύτα, αφετέρου μάλλον θα γέμιζαν τα νεκροταφεία,hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv:

Τα Τέσλα μου και τ" αντιδιαμουυυυυυυ

:s_rofl