Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By koubeast
#761902 Θα πω κι εγώ όχι στο peugeot το οποίο δεν έχει μηχανικά μέρη piaggio (αυτό ισχύει στο 250/300) αλλά sym (symphony) και ούτε ποιοτικά είναι και η μεταπώληση είναι πραγματικά ανύπαρκτη. Οπότε αν είναι να πάει σε τέτοια λύση, ας πάει κατευθείαν στο sym symphony, το οποίο γενικά επισκιάζεται από τον ανταγωνισμό Yamaha/Honda/Piaggio (με το ανάλογο αντίτιμο βέβαια). Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον Νίκο
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#761945 Χαίρομαι για τη συμφωνία σας. Άρεσε πολύ η πρόταση για το Honda sh350, θα διερευνηθεί σοβαρά. Άλλωστε πριν το 3τροχο πάλι Honda ήταν το βασικό του μεταφορικό.
Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Θα επανέλθω με όποια εξέλιξη/απορία.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#761953 Αν δεν είναι πρόβλημα τα παραπάνω χρήματα, από την στιγμή που το χρησιμοποιεί πολύ, να ξαναδεί τα τρίτροχα πάντως, εκτός κι αν δεν υπάρχει κάποιο με επίπεδο πάτωμα!
Η αλήθεια είναι πως εκτός από το Peugeot, τα άλλα δεν έχουν επίπεδο πάτωμα... :ninja:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#761960 Ρε μανια με τα τριτροχα :lol: :lol:

Ειπαμε, κοστιζουν, ειναι βαρια, δεν πανε, καινε σαν αμαξι και χαλανε στο μπροστινο!
Φτιαχτηκαν για οδηγους ΙΧ που δεν καβαλησαν ποτε μηχανη και θελουν την ασφαλεια της παραπανω ροδας. Αν εχεις εμπειρια απο διτροχο σου φαινεται και ειναι "κουρσουμι"
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#761970 Εγώ από Honda θα αγόραζα ένα τέτοιο:

Εικόνα

Αλλά ούτε 3 ρόδες έχει ούτε επίπεδο πάτωμα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#763140 Τελικά βγήκε είδηση ότι θα έρθει το καινούριο 3τροχο yamaha tricity, ο αντικαταστάτης του μοντέλου του φίλου μου, οπότε μάλλον θα περιμένει να κινηθεί γι' αυτό.