- 25 Ιαν 2022, 19:21
Συγχαρητήρια και καλή αρχή Δημήτρη!
Μου άρεσε πως παρά το γεγονός πως είναι ένα ολοκαίνουργιο site, υπάρχει ήδη αρκετό υλικό.
Η προσθήκη του ιχνηλάτη εξαιρετική!
Κάποιες φιλικές παρατηρήσεις:
- Θα ήθελα ίσως κάποιο logo ή φώτο στο header banner, γιατί τώρα μου φαίνεται αρκετά άδειο, αυτό το άσπρο στην κορυφή.
- Οι γραμματοσειρές στις φωτογραφίες όπως και στα breadcrumbs θα ήθελα να ήταν ένα click μεγαλύτερες.
- Στο carousel με τις δοκιμές στην αρχική σελίδα, θα ήταν καλό να έχεις πολλαπλάσιες του τέσσερα, γιατί τώρα όπως γυρίζει εμφανίζει κενά (π.χ. έχει μόνο το Fiat 500 και δίπλα τρεις θέσεις κενές).
- Θα συμφωνήσω απόλυτα με τους υπολοίπους, ότι δεν μου φαίνεται καλή ιδέα να υπάρχει το παιδί στις φωτογραφίες. Συν τοις άλλοις μου φαίνεται ότι χαλάει και την επαγγελματική εικόνα που έχει το υπόλοιπο site.
- Στο λίγα λόγια για εμάς, έχω την εντύπωση ότι ο Ξενοφών πρέπει να μπει πριν τον Αναγνώστη.
- Πρόσεξα επίσης, ότι δεν έχεις σε όλες τις δοκιμές συνολική φωτογραφία του εσωτερικού (π.χ. Honda CR-V, VW ID3). Καλές οι λεπτομέρειες στις οποίες εστιάζεις, αλλά νομίζω πως πρέπει να υπάρχει πάντα και μια φωτογραφία του εσωτερικού στο σύνολο του.
- Δεν έχεις αφήσει χώρο για διαφημιστικά banner!

Είχα σκεφτεί και κάτι ακόμη για να προσθέσεις στα δεξιά, αλλά δυστυχώς αυτή την στιγμή μου διαφεύγει.
Υ.Γ. Ξενοφών, στο κείμενο σου ξέχασες να αναφέρεις ότι μπορούμε να σε βρούμε και στο Google Earth, σχεδόν σε κάθε γωνιά (σε κάθε κορυφή σίγουρα) της ηπειρωτικής Ελλάδας.