Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#732364 Ναι κι εγώ αυτό είδα. Ότι για την τιμή του το 245 προσφέρει αξεπέραστο πακέτο. Οι έξτρα δυνατότητες του 6 Pro στον μέσο χρήστη όπως είμαι εγώ δεν νομίζω ότι θα λείψουν. Και το χάσμα της τιμής είναι μεγάλο. Ξεκινά από 471 ευρώ το 47mm.

.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#732371 Με γεια! και καλα τρεξίματα
Σε κανα μηνα εχει Black Friday και ισως επαιζε καμια προσφορα αλλα οκ, και παλι καλα το πήρες
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#733319 Παρέλαβα μέχρι στιγμής ευχαριστημένος. Μια ερώτηση, όταν επιλέγουμε μια άσκηση δεν μπορεί να ανοίγει αυτόματα η μέτρηση παλμών όπως στα άλλα ρολόγια; Το έχω κλειστό για την υπόλοιπη χρήση γιατί δεν με ενδιαφέρει η 24ωρη μέτρηση και τρώει και μπαταρία.

.
Άβαταρ μέλους
By theo13
#733517
KiloMeater έγραψε:Με γεια! και καλα τρεξίματα
Σε κανα μηνα εχει Black Friday και ισως επαιζε καμια προσφορα αλλα οκ, και παλι καλα το πήρες
Τα Garmin δεν πέφτουν ούτε σε Black Friday

.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#733519
Ove20 έγραψε:Παρέλαβα μέχρι στιγμής ευχαριστημένος. Μια ερώτηση, όταν επιλέγουμε μια άσκηση δεν μπορεί να ανοίγει αυτόματα η μέτρηση παλμών όπως στα άλλα ρολόγια; Το έχω κλειστό για την υπόλοιπη χρήση γιατί δεν με ενδιαφέρει η 24ωρη μέτρηση και τρώει και μπαταρία.

.


εγω το εχω ανοικτο παντα οποτε δεν το εχω ψαξει
ακομα και ετσι κραταει πολλες μερες παντως, δε χαλασε ο κοσμος να το φορτιζεις που και που, μια φορα τη βδομαδα
τι να πουνε αυτοι με τα apple watch που δεν τους βγαζει μια μερα :lol:
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#733534 Eχεις ένα δίκιο.

Πάντως αυτή η οθόνη του είναι όλα τα λεφτά. Οποτε θες βλέπεις την ώρα χωρίς να χρειάζεται να σηκώνεις το χέρι σαν τον χαζό όπως στα oled smartwatches. Την μέρα είναι υπέροχη. Οταν φωτίζεται βέβαια με το φωτισμό του ρολογιού είναι λίγο ξεπλυμένη αλλά είναι λίγες οι φορές που το χρειάζεσαι. Επίσης πανάλαφρο. Το λουράκι του έξυπνα σχεδιασμένο να εφαρμόζει χωρίς να ενοχλεί και το θυλικάκι δεν κουνιέται καθόλου γιατί μπαίνει στη τρύπα.

Garmin απέκτησες έναν φανατικό χρήστη. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#733542
Ove20 έγραψε:Πάντως αυτή η οθόνη του είναι όλα τα λεφτά. Οποτε θες βλέπεις την ώρα χωρίς να χρειάζεται να σηκώνεις το χέρι σαν τον χαζό όπως στα oled smartwatches.


Ποια ακριβως ειναι η διαφορα με τις αλλες οθονες?

Εγω εχω ενα Samsung Gear Sport. Πρεπει πραγματι να κανω τη συγκεκριμενη κινηση σαν το χαζο για να δω την ωρα, αλλα δεν ειναι αυτο που με χαλαει πολυ. Το πολυ χαλαστικο σκελος ειναι οτι δεν πιανει παντα με τη μια και πρεπει να επαναλαβω τη χαζη κινηση του χεριου μερικες φορες. Ακομα χειροτερα οταν μουλαρωνει εντελως και πρεπει να πατησω κουμπι για να φωτιστει και να δω την ωρα :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#733545 H transflective οθόνη χρησιμοποιεί το φως για να απεικονίσει στοιχεία και άρα όσο υπάρχει ήλιος ή φως στο δωμάτιο δείχνει συνεχώς εν αντιθέσει με τις amoled-lcd που φωτίζονται αφού πατήσεις το κουμπί ή κάνεις την κίνηση για να δεις την ώρα.

Αυτό που βλέπεις στην φωτό το βλέπεις συνέχεια, δεν σβήνει.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#733547 Τρομερο!!!

Μου τρεχουν τα σαλια εδω και χρονια με τα Garmin, κυριως για τη διαρκεια της μπαταριας τους. Απο καλουδια, ακομα κι αυτα που εχει το δικο μου ειναι πολυ περισσοτερα απο οσα χρειαζομαι/χρησιμοποιω αλλα εχω βαρεθει να το φορτιζω καθε μερα το ρημαδι.

Φανταστειτε ποσους κουβαδες σαλια εχω να ριξω τωρα που εμαθα και για την οθονη :lol:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#733549 Με διαφορετική ερμηνεία βέβαια, η οθόνη δείχνει λιγο "παλιακή" έναντι του eye candy των oled αλλων επιλογών.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#733558 Έχει τρομερή πλακα το να μιλάς στο ρολόι, θυμίζει τον ΚΙΤΤ , όπως και η τρομοκρατία του μη επαρκούς υπνου. :s_mad

Νομίζω ότι μετράει τα βήματα με υπερβολικο τρόπο ή είναι ιδέα μου;
Huawei gt2Εικόνα

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#733559 Ναι είναι γνωστό ότι τα Huawei μετράνε παραπάνω βήματα. Επίσης αν δεις βίντεο ενός αυστριακού στο YouTube που έχει δοκιμάσει μεταξύ άλλων και την ακρίβεια των μετρήσεων του ύπνου με επαγγελματικά εργαλεία θα δεις ότι τα ρολόγια είναι μόνο καλά στο να σου πουν πότε κοιμήθηκες και πότε ξύπνησες. Σε όλα τα άλλα δείχνουν ότι να ναι. Κοινώς μην πολύ δίνετε σημασία στο rem και ελαφρύ ύπνο βαθύ ύπνο που σας λέει.

Edit : αυτός https://youtube.com/c/TheQuantifiedScientist

.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#733582
JimClark έγραψε:Με διαφορετική ερμηνεία βέβαια, η οθόνη δείχνει λιγο "παλιακή" έναντι του eye candy των oled αλλων επιλογών.
Το ξεπερνάς πολύ γρήγορα αυτά ενώ τα πλεονεκτήματα του τα ζεις κάθε μέρα
Πχ μπαταρία που κρατάει πολλές μέρες , κουμπάκια για λειτουργίες στο τρέξιμο με 100% επιτυχία χωρίς καν να χρειαστεί να κοιτάς την οθόνη τα πατάς μέσα από το μανίκι με γάντια κτλ

βλέπω και τα Apple Watch που έχουμε σπίτι και δε βλέπω για πιο λόγο να το πάρει κανείς και να τρως τόση ταλαιπωρία με τη φόρτιση κάθε λίγο και λιγάκι …. Για τα ωραία γραφικά ;
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#733583 Kαλά η ημερήσια φόρτιση σε ρολόι είναι άλλο ένα μαρτύριο που βάζεις στο κεφάλι σου μετά το smartphone. Και το κακό είναι ότι αντί να φτάχνουν τα πράγματα, χειροτερεύουν. Είχα το Samsung Galaxy Watch 1 με 4 ημέρες αυτονομία. Υποφερτό. Μετά πήρα το GW3 πέσαμε στη 1μιση με το ζόρι. Τώρα το GW4 με wear os δεν βγάζει μέρα. Δεν τόλμησα να το πάρω. Πήρα το Garmin και δεν το μετανιώνω. Δεν με ενδιαφέρουν πλέον οι "smart" δυνατότητες σε ένα ρολόι. Θέλω αξιόπιστο fitness και να κρατάει 1 εβδομάδα. Η οθόνη που δείχνει συνέχεια πληροφορίες είναι όλα τα λεφτά. Με είχε κουράσει το άνοιγε-κλείσε με τη κίνηση του χεριού.