Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#714112 ειχα "κοντραριστεί" με ένα ελαφρώς φτιαγμένο κάποτε. Στις καμπές Βρυσιας -> Φαρσάλων, ακολουθούσε τον τιράντα αξιοπρεπώς.

Επίσης, ίσως το καλύτερο μπλε χρώμα που θυμάμαι σε φιατ.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#714357 μην γενικεύεις όταν δεν τα γαλβανιζαν τότε συνέβαινε αυτό. ξάδερφος με μανία σε Lancia, είχε πάρει την Beta 1.6 το 74 νομίζω με μπορντό χρώμα. του άλλαξαν τα φτερά νομίζω κλπ. παρόλα αυτά μετά πήρε την Trevi 1.8 με το ταμπλό κόσμημα. την έχει ακόμα ως ιστορικό. τώρα έχει την Libra 1.8, απίστευτη ποιότητα κύλισης. η 1.6 είναι άλλη φάση. είχα οδηγήσει την trevi compressor τότε στην Ιταλία, φοβερή στο στήσιμο. τώρα το δικό μου 2.24v όταν το πήρα είχε σε δύο σημεία φουσκώματα. στις κολώνες πίσω. Δεν έχω ασχοληθεί να τα φτιάξω γιατί έχουν μείνει όπως ήταν 20 χρόνια τώρα. δεν έχω βρει μάστορα να μου πει ότι θα τα φτιάξει σημειακά. λένε να το βάψουν όλο, και δεν θέλω.
εάν δεις στη φωτογραφία πλάι στο σήμα της maserati που είναι η τάπα βενζίνης, και μεταξύ του πίσω τζαμιού, θα δεις το φούσκωμα.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#714358 Πιθανόν η τσιμούχα του ανοιγόμενου παραθύρου δεν κάνει σωστά την δουλειά της και περνάει νερό μέσα στο φτερό. Θεωρώ πως μέσα θα έχει γίνει μπόλικη ζημιά και καλό θα ήταν να βρεις σοβαρό μάστορα να στο φτιάξει. Σημειακά δεν μπορεί να γίνει, πρέπει να βγει το παράθυρο, η ταπετσαρία και να δουν μέχρι πού έχει φτάσει η ζημιά.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#714375 στο Ghibli μετά το έκαναν σταθερό!!!. όχι νερό δεν μπαίνει, αλλά ο νεροχύτης στον ουρανό, το καθοδηγεί πλάι στο τζαμί που ανοίγει προς τα έξω. το καπάκι - συνέχεια του νεροχύτη κατεβαίνοντας μειώνει το πλάτος κάτω στο τέλος και μάλλον μαζεύει λάσπη εκεί και δεν αποχετευει όπως πρέπει. τώρα που το ξέρω το πρόβλημα μετά από βροχή το προσέχω και δεν κρατάει υγρασία. άλλωστε τρεις μήνες κυκλοφορεί, αλλοιώς είναι σε πυλωτη. έτσι δεν εξελίχθηκε η σκουριά. αυτή η λαμαρίνα της κολώνας είναι διπλή. η εξωτερική είναι η σκουριασμενη.. έχω δει λυμένο μέσα έξω αυτό το σημείο χωρίς ταπετσαρία κλπ. και γίνεται τοπικά αρκεί να είναι μερακλής για το χρώμα.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#717702 Πώς ομορφαίνεις ένα Grand Vitara; Του πετάς ένα καγιάκ στην οροφή και καμιά δεκαπενταριά άλογα μπροστά από το καπό. Μπροστά, όχι μέσα...ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#717744 το μονο πραγμα που δεν μου αρεσε σε αυτο το αυτοκινητο ειναι το ποσο ψηλα ειναι η θεση οδηγησης με αποτελεσμα το τιμονι να πεφτει πολυ κοντα με τα ποδια....

κατα τα αλλα, ωραιο συνολικα.