Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#705429 Σιγα μην επρεπε να τον βαλουν στα κατεργα. Ειναι καιρος να σταματησει η πενυματικη ηγεμονια των γαβρων :shifty:, μην κανετε σαν Κουλες :shifty: , Σεμους (=σκληρους αλλα οχι φονιαδες* ) εχουμε δει απειρους στο ποδοσφαιρο , ετυχε και ο Τζιο να εχει κρυσταλλινα ποδια, ταφ λακ. Και να στο πω και αλλιως. Κανε μια γραμμη Αστρα, ακου, και προβληματισου.

Ποιος Τζιοβαννι τωρα μπροστα στον Χρηστο Κωστη. :roll: :iconcool: Αν το παιδι ειχε γεννηθει σε καμια φαβελα και τον ειχε αρπαξει κανα βαρβατο ιατρικο τιμ, τωρα δεν θα λεγαμε για Ζινταν, Ντιεγκους και Πελεδες (Mastercard :shifty: ).


* Για να εχουμε μετρο συγκρισης:




Το εχει το ονομα φαινεται. ΜΙΛΑ ΚΟΡΤΟ. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#705459 Ξάδερφος του Ραλφ
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#705673


Την ώρα που ο Ελληνικός Αθλητισμός δεν διανύει και τις πιο λαμπρές του ημέρες, υπάρχει ένας Σύλλογος, κατ'εμέ (και πολλούς άλλους) ο μεγαλύτερος σε όλον τον πλανήτη, που κερδίζει την συμμετοχή του σε έναν ακόμη ευρωπαϊκό τελικό.
Θα είναι ο τελικός Νο36 σε όλα τα σπορ και ο σκοπός είναι να έρθει Πειραιά η 15η κούπα.

Αυτά, για να δούμε που πάνε τα λεφτά από κάρτες μέλους και φιλάθλου, αλλά και εικονικά εισιτήρια.

@HF
κάτι έχουν πάθει τα preview του fb και δεν εμφανίζονται
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#705972 Μπάγιερν ο πυρετός έπεσε τώρα λέμε.
ΣΗΚΩΘΗΚΕ κάτι άλλο.

ΟΙ 15 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΙΤΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ:

Η κυριαρχία του Ολυμπιακού σε διεθνές επίπεδο συγκριτικά με όλες τις Ελληνικές ομάδες είναι καθολική. Οι Ερυθρόλευκοι μετρούν πλέον 15 διεθνείς τίτλους στα ομάδικά αθλήματα και έπονται ο Παναθηναϊκός με 8 και η ΑΕΚ με 4.

Ποδόσφαιρο: 1 Βαλκανικό κύπελλο (1963)
Μπάσκετ: 3 ευρωλίγκες (1997, 2012, 2013), 1 διηπειρωτικό κύπελλο (2013)
Βόλλευ ανδρών: 2 κύπελλα κυπελλούχων Ευρωπης (1996, 2005)
Βόλλευ γυναικών: 1 Challenge cup (2018)
Πόλο ανδρών: 2 Τσάμπιονς Λιγκ (2002, 2018), 1 Σούπερ καπ Ευρώπης (2002)
Πόλο γυναικών: 2 Ευρωλίγκες (2015, 2021), 1 Σούπερ καπ Ευρώπης (2015), 1 LEN Trophy (2014).

https://athlitiki-diaploki.blogspot.com ... 1Wp1qBGzUo


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#706048 Ένα τεράστιο μπράβο στην ομαδάρα μας, στις κοριτσάρες και τον προπονητή μας. ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΨΥΧΑΡΕΣ.
Ενα γιγάντιο μπράβο στον στρατηγό τον Μιχάλη Κουντούρη.

Και έναν τιτάνιο μπράβο στον Πρόεδρο μας τον Ευάγγελο Μιλτιάδου Μαρινάκη, που με την ανιδιοτελή του αγάπη γι αυτόν τον σύλλογο τον γιγαντώνει μέρα με τη μέρα ακόμα και περισσότερο.
Είμαστε ευλογημένοι που βρέθηκε αυτός ο άγιος άνθρωπος να αναλάβει το τιμόνι του Ολυμπιακού μας.

Αυτά να τα βλέπουν οι Ολυμπιακάρες που μόνο υψηλή κριτική είναι, αλλά ακόμα να κάνουμε sold out στα εικονικά εισιτήρια για τη φιέστα.
Ξυπνάτε γαύροι, στηρίχτε τον ερασιτέχνη.

Α και να μη ξεχάσω. Μπουρδέλα ΑΡΔ, δεν είναι τεράστια επιτυχία για το ελληνικό πόλο, είναι τεράστια επιτυχία για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ (ΠΟΛΟ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ) ΕΝΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#706053 Καλά το κόλλησες το ποστ σου. Εκεί που τελειώνω με το "ανυπαρκτους".... :iconcool:

Μην ανοιγεσαι g μου.

Μόλις έρθει η 29η του Μάη, καλώς τα παιδιά θα έχουμε στον τελικό της ντροπής.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#706059 Make no mistake, Pep Guardiola’s football is a celebration of individuality

At Bayern, we learned so much from Guardiola – he knows big matches are decided by big players



Στα ουλα ο Μπαγερ; Στα ουλα ο Μπαγερ.

:lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#706062 Έγραψε φίλος Ολυμπιακός:

Να δωσω μερικες πληροφοριες σε αυτους που στελνουν συγχαρητηρια στην ομαδα.

Αφηνουμε στην ακρη τους 16 διεθνεις τιτλους σε 5 διαφορετικα αθληματα και 7 διαφορετικα τμηματα (ποδοσφαιρο ανδρων, μπασκετ ανδρων, βολει ανδρων, βολει γυναικων, πολο ανδρων, πολο γυναικων, παλη ανδρων) που ειναι ΡΕΚΟΡ και το μοιραζομαστε με το τεραστιο κλαμπ που λεγεται ΤΣΣΚΑ Μοσχας (σε αυτο το σημειο να τονισουμε πως η ΤΣΣΚΑ επαιρνε τα παντα στην Ευρωπη τον προηγουμενο αιωνα επειδη ολη η Σοβιετικη Ενωση χορευε στους ρυθμους της-καντε τις απαραιτητες συγκρισεις στα μεγεθη). Δεν υπαρχει αλλη ομαδα στην Ευρωπη με τροπαιο σε 7 διαφορετικα τμηματα.

Αφηνουμε στην ακρη πως ο Ολυμπιακος ειναι η ομαδα με τις περισσοτερες συμμετοχες σε τελικη φαση διοργανωσης (Φαιναλ 4 και οχι μονο). Για την Ευρωπη μιλαμε παντα. Δεν υπαρχει αλλος συλλογος με περισσοτερες συμμετοχες και μαλιστα δεν υπαρχει συλλογος που να μας πλησιαζει.

Ας μιλησουμε λιγο για το πολο.

Στο πολο ανδρων ο Ολυμπιακος βρισκεται στην τελικη φαση του Τσαμπιονς Λιγκ για 5η διαδοχικη χρονια και 8η συνολικα. Εχει κατακτησει 2 Τσαμπιονς Λιγκ, 1 Σουπερ Καπ Ευρωπης και εχει παιξει 11 τελικους τα τελευταια 25 χρονια.

Στο πολο γυναικων ο Ολυμπιακος ειναι για 2η φορα πρωταθλητης Ευρωπης, κατεκτησε το 4ο ευρωπαικο τροπαιο τα τελευταια 7 χρονια, εχει 12 συμμετοχες σε Φαιναλ 4 συνολικα και 9 τα τελευταια 10 χρονια, ενω εχει παιξει 9 τελικους με τους 8 απο αυτους να ειναι τα τελευταια 7 χρονια.

Θελετε να μιλησουμε και για κολυμβηση; Ο Ολυμπιακος ανεδειξε τον ανυπερβλητο Σπυρο Γιαννιωτη, το μεγαλυτερο Ελληνα κολυμβητη ολων των εποχων. Μια κολυμβηση που και εκει ο Ολυμπιακος εχει 3 ευρωπαικα τροπαια στην κατηγορια των υποδομων και ανοιξε τον δρομο την δεκαετια του 1970 για τις επιτυχιες της χωρας στον υγρο στιβο.

Ο Ολυμπιακος του υγρου στιβου λοιπον με τις τεραστιες ευρωπαικες επιτυχιες, με τα 7 ευρωπαικα τροπαια, με τα ολυμπιακα μεταλλια και τους περιπου 500 τιτλους (κολυμβηση, πολο, καταδυσεις) ΔΕΝ εχει δικο του κολυμβητηριο.

Και ΔΕΝ εχει δικο του κολυμβητηριο οχι γιατι επαιτει απο το κρατος οπως οι υπολοιπες ΔΕΚΟ του αθλητισμου αλλα γιατι δεν του παραχωρουν τις εκτασεις που δικαιουται για να το χτισει με χρηματα του ΗΓΕΤΗ του, Ευαγγελου Μαρινακη.

Απο χτες το βραδυ λοιπον ΑΥΤΟΙ στελνουν συγχαρητηρια. ΑΥΤΟΙ που διεκοψαν ολα τα εραιστεχνικα πρωταθληματα εν μεσω πανδημιας σε αντιθεση με την υπολοιπη Ευρωπη και οχι μονο η ομαδα μας δεν ειχε ματς και αγωνιστικο ρυθμο αλλα ΔΕΝ μπορουσε καν να προπονηθει.

Αυτο που εκαναν ο Χαρης Παυλιδης και τα κοριτσια του, να ΝΙΚΗΣΟΥΝ κατα κρατος την ελληνικη κυβερνηση, την ευρωπαικη ομοσπονδια (ειχαμε πει σε προηγουμενη αναρτηση για τα εμποδια της ΛΕΝ), την πανδημια, χωρις ξενες αθλητριες, χωρις προετοιμασια, χωρις αγωνιστικο ρυθμο και χωρις τον απαιτουμενο ρθυμο προπονησεων, με εφηβα κοριτσια και ισως το μικροτερο μεσο ορο ηλικιας που ειχε ποτε ομαδα που εφτασε στην κορυφη της Ευρωπης, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΟΛΥΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#706158
g8777 έγραψε:Δακρυσα και γω Μπουσσε.

Με τις αναθυμιάσεις του Τσιλιλή; :lol: :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#707189 Κρίμα ρε Αλέξη. Έπεσε στη Β' Εθνική η ομάδα :sorry:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#707249
g8777 έγραψε:Δακρυσα και γω Μπουσσε.

Και εγώ δακρύζω από αλλεργία αυτό τον καιρό. :lol:

Αγαπάω Μπούσο για την υφή του οπαδισμού του.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#707330
Κάποιοι βιάζονται να μας υποβιβάσουν και κάποια σιχάματα, δήθεν ΑΕΛάρες μόνο όταν έπαιρναν τα χοντρά μεροκάματα, έγραψαν και άρθρα εναντίον της αναδιάρθρωσης, χωρίς να έχουν επάνω τους ίχνος τσίπας με ότι πιο υποτιμητικό σημαίνει αυτή η έκφραση.
Όλοι όμως καταλαβαίνουν πόσο δικαιώνομαι για το στήσιμο της ΑΕΛ στα play– out από όλες τις ομάδες δυστυχώς, εκτός από τον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα.
Ο Βόλος απέναντι στον ΟΦΗ, στον Παναιτωλικό και στην Λαμία έπαιξε με παιδάκια και χθες μήπως και στραβώσει τίποτα έβαλε και τον Δουβίκα.
Τα Γιάννενα ξευτίλισαν την έκφραση «σηκώνω τα πόδια» και «το εργαλείο» Κάργας καθάρισε και για τον ΟΦΗ και για τον Παναιτωλικό, ο Λισγάρας ο υπάλληλος της Ξάνθης και ο καλύτερος φίλος του Καρασαλίδη επί 5 χρόνια καθάρισε το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Απόλλωνα, αλλά το μεγαλύτερο σίχαμα, άλλωστε για αυτό κάθισε 5 χρόνια με τον Λιμπάντση στην Κέρκυρα και τον έδιωξαν κλοτσηδόν από τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο, ονομάζεται Μιχάλης Γρηγορίου.
Ο ηθοποιός – προπονητής με το φυτεμένο μαλλί, που χθες στην Λαμία καθάρισε και την περίπτωση η ΑΕΛ να κέρδιζε τον Βόλο, από τα πρώτα λεπτά.
Όλοι αυτοί σε λίγο θα καταλάβουν ότι έκαναν μία τρύπα στο νερό, αφού εκτός μίας ενδεχόμενης αναδιάρθρωσης, εκκρεμεί και η καταγγελία μας εις βάρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και απλώς απέδειξαν πόσο ξεδιάντροποι είναι.
Όλοι αυτοί δεν έχουν καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο για μένα είναι μέρος της γενικότερης προσωπικής μου κουλτούρας και ότι η ΑΕΛ είναι το παρόν και το μέλλον μου στο ποδόσφαιρο για όσα χρόνια θα ζήσω και όσα χρόνια θα είμαι ακμαίος να κερδίζω χρήματα από την επιστήμη μου και να την χρηματοδοτώ σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται.
Θέλω να ευχαριστήσω με τα πιο θερμά λόγια τους κ.κ. Festa, Φουσέκη και Παναγούλη για όσα προσέφεραν στην ΑΕΛ για να επιτευχθεί το ακατόρθωτο, όπως απεδείχθη, αφού η τύχη μας ήταν προδιαγεγραμμένη και σχεδιασμένη από τον Γιαννάκη και τα αφεντικά του ότι και να κάναμε, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην πιο βρώμικη ομάδα της SuperLeague 1 με τον άγνωστο ή τους άγνωστους ιδιοκτήτες από το 2015, την ομάδα θα κοουτσάρει ο ακάματος εργάτης της ΑΕΛ και συνεργάτης του Πρωταθλητού Ελλάδας Γιάτσεκ Γκμόχ, Μιχάλης Ζιώγας με γυμναστή τον κ. Κώστα Μαντζιώκα και προπονητή τερματοφυλάκων τον Βαγγέλη Τσότσα.
Την εικοσάδα θα αποτελέσουν μόνο οι ποδοσφαιριστές που μαζί με τους τραυματίες Graur, Zizic, Γλυνό θα είναι η βάση της ΑΕΛ για την επόμενη ημέρα σε όποια κατηγορία θα αγωνίζεται.
Το κλάμα του Acuna, του Jakimovski, του Μπέρτου, και του νεότερου αρχηγού στην ιστορία της ΑΕΛ Πινακά, δείχνει τον δρόμο και το ποιοί παίκτες Έλληνες και ξένοι πρέπει να αγωνίζονται στην ΑΕΛ.
ΥΓ1. Εγώ δεν είμαι Πηλαδάκης να έχω εισπράξει μέσω της ΑΕΛ δεκάδες εκατομμύρια, να την έχω χρεώσει 19.000.000€ και μόλις η ομάδα υποβιβάζεται να την εγκαταλείπω στα τοπικά πρωταθλήματα και να έχω το θράσος μόλις την αναλάβει αξιόπιστος και με χρήματα ιδιοκτήτης να εισπράττει και 2.200.000€ ενοίκιο.
ΑΕΛ στα εύκολα, ΑΕΛΑΡΑ στα δύσκολα.

ΥΓ2. Μην ξεχνάτε ότι εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα και κανέναν, όλα τα λαμόγια παντός είδους τα έχω για πρωινό, γιατί είμαι από πλουτώνιο και έχω την δύναμη να αποφασίζω ποιά θα είναι η ζωή μου και η καθημερινότητα μου».



hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv:

Εικόνα


:metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#707944
Σήμερα το απόγευμα, οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν ξαφνικά στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, αφού προπηλάκισαν τους αρχαιοφύλακες. Από την Αστυνομία εκτιμάται ότι ο αριθμός των οπαδών ήταν περίπου 500 άτομα.
Το φυλακτικό προσωπικό της Ακρόπολης αντέδρασε με ψυχραιμία. Κάλεσε την Αστυνομία και προσπάθησε να τους κρατήσει εκτός του χώρου, αλλά ο αριθμός των οπαδών ήταν συντριπτικά μεγαλύτερος. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανέβηκαν στον Βράχο, και αφού κράτησαν για λίγα λεπτά πανό της ομάδας τους, αποχώρησαν. Όπως φώναζαν, απαίτησαν να κάνουν ό,τι είχαν κάνει και οπαδοί του Παναθηναϊκού, σε αντίστοιχο περιστατικό στις 25 Ιουνίου 2016. Το συμβάν διήρκεσε περίπου 15 λεπτά.
Υπογραμμίζεται ότι δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός και καμία φθορά σε μνημείο


https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ ... olitismou/


:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Ο ΛΥ ΜΠΙΑ ΚΟΣ

Ο ΛΥ ΜΠΙΑ ΚΟΣ