Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#706806 Λογικό δεν είναι να έχουν μείνει ελάχιστοι ηλεκτρονικοί; Οι εταιρείες δεν βγάζουν service manual και ανταλλακτικά και οι περισσότεροι επιλέγουν να αντικαταστήσουν την συσκευή τους παρά να την επισκευάσουν, εκτός και αν είναι πολύ χαμηλό το κόστος επισκευής. Αλλά σε αυτή την περίπτωση πως θα βγάλει τα έξοδα και το μεροκάματο του ο ηλεκτρονικός;
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#706810 Και εγώ τον fubar θυμήθηκα! :lol:
Επειδή τα μεταφορικά από εξωτερικό είναι υψηλότερα από την τιμή του ανταλλακτικού, ρίξε μια ματιά και σε καταστήματα ηλεκτρονικών στην Ελλάδα.




Η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκω το συγκεκριμένο στα 9V DC, αλλά πιθανότατα να ταιριάζει κάποιο άλλο. Επίσης, λογικά το κατάστημα θα γνωρίζει και κάποιον που να μπορεί να αναλάβει την επισκευή.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#706818 Ακριβώς έτσι το σκέφτηκα κι εγώ, πώς σε ένα ηλεκτρονικό θα κάνω την δουλειά καλύτερα και σωστότερα και θα αποφύγω αλλά λάθη.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#707164 Δεν χρειάζεται να είναι omron, τον πέρνεις στο χέρι για να δούνε τα στοιχεία του σε ωolt και ampere και πας σε ένα Καυκά ή σε Σκρέκη και με λιγότερο από 10 € κάνεις τη δουλειά σου, με άλλο ένα 10ευρω αγοράζεις και ένα κολλητήρι 40-50 watt από μαγαζί με βιομηχανικά να το έχεις και για άλλες δουλειές, αν έρθεις εδώ φέρτο να σου το αλλάξω ή να δανείσω μερικά κολλητήρια. :yahoo: Κερνάω και καφέ.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#707408 θελω να παρω ενα λαστιχο για να το συνδεσω στην βρυση σε μπαλκονι του 1ου οροφου και να το πεταξω απο κατω στην πιλοτη για προφανη χρηση. Ποσα μετρα θα χρειαστω; Σκεφτομαι για 15μ ισως, η θεση του αυτοκινητου πιθανον να ειναι ακριβως απο κατω απο το μπαλκονι και ισως το μισο μεσα στην πιλωτη. Οι διατομες στο λαστιχο και η συνδεση στην βρυση ειναι στανταρ στην Ελλαδα; Καποιο λαστιχο/σετ να προτεινετε απο Leroy Merlin; Στο μελον μαλλον θα παρω μπαλαντεζα (υπαρχει και πριζα στο μπαλκονι) και πιεστικο αν ειναι λειτουργικη η κατασταση.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#707412 Με 3-4€ το πλένεις σε ένα Labiko κλπ χωρίς όλη αυτή την βαβούρα. Δεν θα κάνεις ποτέ απόσβεση ούτε για το λάστιχο που λέει ο λόγος. Αν επιμένεις, αγόρασε ένα λάστιχο 20 ή 25 μέτρα και ταχυσυνδέσμους για την βρύση ώστε να το βάζεις βγάζεις εύκολα.