Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#705607 Και να έχω το κινητό για hot spot για τα λάπτοπ, τάμπλετ, κτλ; Και μπαταρία να πέφτει και να φορτίζω; Μπαααα :lol: Μου έστειλε η Cosmote τη σούμα: Για δύο (2) ξύλινες κολώνες (συν μία που πρέπει να βάλω εγώ στην αυλή μου) και 100 μέτρα περίπου καλώδιο €1178 :rant: Μετά το Πάσχα θα πάρω σβάρνα όσες εταιρείες προσφέρουν δορυφορικό internet και βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#705745 Ευχαριστώ πολύ όλους σας. Θα εξεταστούν όλες οι προτάσεις από βδομάδα, που θα έχω χαλαρώσει :svivhaha: από τις δουλειές :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#705862
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#705920 :oops: δεν είχα δει το router, που είχες γράψει. Μου το υπενθύμισε με pm ένας συμφορουμίτης. Θα το τσεκάρω από βδομάδα, γιατί είμαι 5 μέρες στο εξοχικό και ασχολούμαι με την αυλή, τα χόρτα και τον κήπο που φύτεψα. Αύριο έχω τραπέζι και από βδομάδα βάψιμο καγκελόπορτας και εξωτερικούς τοίχους.

Βy the way, δεν έχω πάγιο, €10 το μήνα κάρτα στη Cosmote και είμαι άρχοντας με τα 300' ομιλίας και με 1.5GB. Το καλό με τη cosmote είναι ότι σε περιόδους εορτών, έχει για ένα χρονικό διάστημα απεριόριστα GB με €4,90. Όπως και τώρα :iconcool: Αλλά το σήμα με το Xiaomi μου είναι κάπως μέσα στο σπίτι. Ενώ της :inlove: με Huawei είναι σούπερ.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#705985
Άβαταρ μέλους
By sargus
#707268 Ευχαριστώ φίλε!
Από ότι φαίνεται με καλύπτει (νομός Ηρακλείου). Απίστευτο μου φαίνεται!
Τους έστειλα κ ένα μειλ να δω τι θα μου απαντήσουν.
Αν ισχύει, και αν δεν έχει κάποιο άλλο μειονέκτημα, φτιάχτηκα εγώ!!
Γιατί ταχύτητες πάνω από 8-9 δε θα έβλεπα ούτε σε 20 χρόνια με επίγεια γραμμή. Άσε που μόνο κοσμοτε καλύπτει εδώ που είμαι.
Φοβερό νέο!!!
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#707987 Το παράκανε η μάνα μου με τα κινητά στον τελευταίο λογαριασμό, μίλησε πάνω από μια ώρα εκτός παγίου και χρεώθηκε ο λογαριασμός (σταθερό cOTE) περίπου 30€ + :dizzy:
Μάλλον βλέπω να τους κάνω αναβάθμιση στο 100ρι που έχει παραπάνω χρόνο ομιλίας προς κινητά, ή δεν ξέρω αν μπορεί να μπει φραγή όταν εξαντλείται ο χρόνος εντός παγίου.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#707988 Καντης ενα whatsup / cu στο κινητο. Φθηνοτερο θα σου βγει και εχει και κοφτη οταν υπερβεις τον δωρεαν χρονο ομιλιας.