Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#702020 O Geaκος προφανώς δε θυμάται επι ποίας κυβέρνησης είχαν γίνει αυτά που περιγράφονται και τελικά ποιος ήταν αυτός που έδιωξε τον πρέσβη, γιατί για να στείλεις πρέσβη στη δικαιοσύνη ( :s_laughat ), θα πρέπει να το παλέψεις λίγο περισσότερο απ τον Γεωργιαδη :iconcool:

Σου χω πει γκεάκο, είναι τόσο σάπιοι οι χαχόλοι της ΝΔ που θα τους γαμάνε τα παιδιά και θα σκούζουνε για τον σύρριζα :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#702031 Ρε σεις, δεν είχα καταλάβει πως έχουν στήσει ολόκληρη ιστορία με δαύτο!
Μέχρι και δηλώσεις Ιάσονα Πιπίνη είδα για το θέμα!
:lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#702052
Ο πρίγκιπας Φίλιππος πέθανε σε ηλικία 99 ετών, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και την ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου να σπεύδουν να στείλουν τα συλλυπητήρια τους, ενώ την ίδια μέρα δολοφονήθηκε δημοσιογράφος, για τον οποίο δεν είχαν τα αντανακλαστικά να πουν κάτι.

Ποιος ήταν ο πρίγκιπας Φίλιππος μέσα από ατάκες του, που συγκέντρωσε το Redfish:

«Μοιάζει με κάτι που θα έφερνε η κόρη μου από τα μαθήματα καλλιτεχνικών του σχολείου της,» (Ενώ σχολίαζε έργο τέχνης από την Αιθιοπία)

«Αν μείνετε εδώ πολύ περισσότερο, όλοι θα είστε σχιστομάτηδες» (Σε μια ομάδα Βρετανών μαθητών που σπούδαζαν στην Κίνα)

«Λοιπόν, ποιος έχει πάρει ναρκωτικά εδώ; ... Φαίνεται σαν να έχει πάρει ναρκωτικά» (Σε μια ομάδα αγοριών σε ένα κλαμπ νεολαίας του Μπαγκλαντές)

«Όλοι έλεγαν ότι πρέπει να έχουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Τώρα παραπονιούνται ότι είναι άνεργοι »(κατά τη διάρκεια της ύφεσης του 1981).

«Αν ταξιδεύατε όσο κι εμείς θα εκτιμούσατε τις βελτιώσεις στη σχεδίαση αεροσκαφών με λιγότερο θόρυβο και περισσότερη άνεση - υπό την προϋπόθεση ότι δεν ταξιδεύετε σε κάτι που ονομάζεται οικονομική θέση και ακούγεται άθλια.»

«Δουλεύεις σε strip club;» (Σε κοπέλα δόκιμη του ναυτικού)

«Είσαι γυναίκα, έτσι δεν είναι;» (Σε μια γυναίκα από την Κένυα που του πρόσφερε ένα δώρο)

«Κουφοί? Αν κάθεστε εκεί κοντά, δεν είναι περίεργο ότι είστε κωφοί.» (Σε κωφά παιδιά που ήταν κοντά σε χαλύβδινο τύμπανο της Καραϊβικής)

«Πόσα άτομα χτύπησες σήμερα το πρωί με αυτό το πράγμα;» (Σε άτομο με ειδικές ανάγκες που οδηγούσε ένα σκούτερ για να κινείται)


https://www.facebook.com/RosaProgressiv ... 7758473805
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#702061
g8777 έγραψε:Ολόκληρη Αθήνα και το πιο κοντινό εφημερευον φαρμακείο ήταν αυτό στην Καλλιθέα; Εκτός αν κατέβηκε εκεί για την αγορά, έχει πολύ καλή, φτωχομάνα.


Το οποίο ήταν κλειστό :s_shout




Καλά ρε πστ μου, ακόμα και σε αυτό πρέπει υποχρεωτικά να κάνουν παπάτζα :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#702077 Λαϊκισμός αλά Ηπαμερικη λέγεται. Κάτι τέτοια εκεί γίνονται για να δείξουν ότι και καλά δεν διαφέρουν από το λαό. Τρομάρα τους.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#702097 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#702098 O γιος της Μελίνας στην πάνω φωτογραφία?!! (δεν μοιάζουν πολύ?) ΛΟΛ
Άβαταρ μέλους
By taxidiwtis
#702117
Ove20 έγραψε:O γιος της Μελίνας στην πάνω φωτογραφία?!! (δεν μοιάζουν πολύ?) ΛΟΛ


David Bawie
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#702119
taxidiwtis έγραψε:
Ove20 έγραψε:O γιος της Μελίνας στην πάνω φωτογραφία?!! (δεν μοιάζουν πολύ?) ΛΟΛ


David Bawie


Λες να μην το ξέρω??? :s_shout
Άβαταρ μέλους
By markvag
#702278
cabala10 έγραψε:Εικόνα



Από τη μία αστείο - εκνευριστικό, από την άλλη απολύτως ενδεικτιό της κατάντιας του σχολείου, που δεν είναι καθόλου τυχαία.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#702329 Και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ με την αντιπολίτευση του σε καίρια σημεία (πείνα Κουφοντινα, Φουρθιωτηgate, τσιμέντα Ακρόπολης, τροχαιο Βουλής) έχει γονατίσει τη ΝΔ η Jackρη αναλαμβάνει να δώσει το τελειωτικό χτύπημα (στη χούντα όχι στο ΣΥΡΙΖΑ :lol: )

https://www.thetoc.gr/politiki/article/ ... is-tzakri/

Εκλογές- Ψήφος Αποδήμων: Θα ψηφίσουν όλοι χωρίς περιορισμούς...


ΥΓ: εξακολουθεί να υφίσταται η απορία μου --> ποιος παντελονιαζει πιο πολλά από τη χούντα, τα πετσωμενα πορνοκαναλα ή ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ;