Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#696161
Anonymous Founder έγραψε:ΥΓ: Είμαι βέβαιος πως με λίγο ψάξιμο, θα βρούμε βίντεο και για την τσαγιέρα του Russell. :s_wacko

Είπα να μην το αναφέρω εγώ γιατί, λανθασμένα όπως φαίνεται, πίστευα ότι το λύκειο τουλάχιστον το έχουν τελειώσει οι περισσότεροι εδώ μέσα και το συγκεκριμένο νομίζω ότι κάπου εκεί διδάσκεται
(παίζει και όχι βέβαια με τις αλλαγές της Κεραμεως)
Αλλά φαίνεται ότι στα non paper της η Πειραιώς δεν ασχολείται με φιλοσοφία δικαίου και λοιπές βαρετές έννοιες
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#696162
popolaros έγραψε:

για ακομα μια φορα,

λασπη στον ανεμιστηρα απο την γελοια ζαχαρακη
Είναι δυνατόν η λοιδωρια στην συζυγο του πρωθυπουργού να αποτελεί αφορμή, αιτία, δικαιολογία για επέμβαση;
Ποιά είναι, η Μαρία Αντουανέτα;

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#696165
Apostolos Pistolas
@appistol

Ο ΑΤ επιθυμεί διακαώς εκλογές πριν την εκλογή του νέου αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ. Κινδυνεύει, εάν οι εκλογές γίνουν στην ώρα τους, να τον βρουν με ποσοστό <10% και τρίτο κόμμα και να τελειώσει, εντελώς, πολιτικά. Γι αυτό βλέπετε όσα βλέπετε. Θα το εξηγήσω αναλυτικά σε άρθρο το ΣΚ


Ειναι και αυτο μια αποψη. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#696169
saxon_747 έγραψε:
DAP έγραψε:
rafi έγραψε:..............................................................................................................
Το οτι τηρουνταν εδω μεσα το πολιτικαλι κορεκτνες επειδη καποτε εγραφε ενας μπατσος ο οποιος το επαιζε τεχνηεντως μετριοπαθης, δε σημαινει οτι δεν γνωριζαμε ανεκαθεν οτι ολοι τους ειναι καθυστερημενοι κομπλεξικοι ηλιθιοι χωρις κανενα ιχνος ντροπης, αποδειξη το οτι αν ειχαν τσιπα και μυαλο θα παραιτουνταν προχτες.

Μηπως καποιος μοντ μπορει να απαντησει στη θεση του αποντος γιανικ;
Ναι.

Ο Γιάννης δεν είναι μπάτσος. Είναι πολύ ευαίσθητο παιδί και φάνηκε (μεταξύ άλλων) από το ενδιαφέρον που έδειξε (χωρίς να είναι υποχρεωμένος, χωρίς να κερδίσει κάτι) σε προσωπικό μου ζήτημα που έμαθε τυχαία.

Πολλοί θα πουν πως μπάτσος γεννιέσαι, είναι επιλογή σου, μπορείς να παραιτηθείς κτλ - διαφωνώ.


Συμφωνω μεχρι κεραίας. Εξαιρετικός, ειλικρινης και ανθρωπος.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#696171
trident1971 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:
trident1971 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:trident1971, αν δεν σου κάνει κόπο, τι προσπαθείς να πεις και ν'αποδείξεις; Επειδή δεν έχω καταλάβει.
Πώς ήταν στημένο; Πώς δεν έπεσε ξύλο; Πώς κακώς γίνεται θέμα; Πώς οι δαρμένοι ήταν συριζομαδούροι/αναρχικοί/όχι δικά μας παιδιά;
Όλα τα παραπάνω; Κάποια από τα παραπάνω; Όλα τα παιδιά; Σκόιλ Ελικίκου;

Καταλαβαίνω πως υπάρχει κάποιο ζόρι, αλλά μου διαφεύγει ποιο είναι αυτό. Κάποιοι άλλοι έχουν υιοθετήσει την επίσημη γραμμή του κόμματος. Εσύ;
Σε πληροφορώ πάντως πως φίλοι που μένουν στην περιοχή είναι εξοργισμένοι με αυτά που έγιναν. Και δεν είναι ζαίοι. Μήπως να τους ενημερώσεις για το τι έγινε; Γιατί φαίνεται πως πλανήθηκαν πλάνην...

Γραφει ο axel παρακατω αρκετα που με καλυπτουν. Η αληθεια δεν ειναι μια, ειδικα σε θεματα που βριθουν εντονων συναισθηματων, οπως η θρησκεια, η πολιτικη και το ποδοσφαιρο.
Οι φιλοι σου εχουν καθε λογο να ειναι εξοργισμενοι.

Εμένα κάθε άλλο παρά με καλύπτουν πάντως. Το βίντεο που ψάχνει ο axel12 είναι δουλειά της αστυνομίας να το παρέχει ή όσων δεν δέχονται την άποψη των υπολοίπων. Μέχρι τώρα, έχουμε δει αστείες εξηγήσεις, ακόμη πιο αστείες θεωρίες, βλακώδεις ισχυρισμούς και μπόλικο τσαμπουκά και τρομοκρατία από την κυβέρνηση, την αστυνομία και τα τρολ της ΝΔ.
Μέχρι λοιπόν να έρθουν σοβαρές αποδείξεις για το αντίθετο, η στάση σου, είναι απλώς στον αέρα, αφού δεν στηρίζεται πουθενά.
Απλώς για πολλοστή φορά έχεις βρεθεί στην αντίπερα όχθη, φωνάζοντας για το "δίκιο σου" και απλώς δείχνεις ο τρελός του χωριού (και μάλιστα αντιπαθής τρελός).
Να μην θυμίσω κι εγώ πάλι την ιστορία με το προσφυγάκι... Και εκεί κανείς δεν κατάλαβε για πιο λόγο έγινες τόσο αντιπαθής (δεν θα πω κάτι χειρότερο, αν και όλων στα χείλη συγκεκριμένη λέξη έρχεται...).
Και τώρα, αν ο λόγος είναι για να στηρίξεις την ψήφο σου, να το καταλάβω. Υπάρχουν αντίστοιχα ποστ εδώ μέσα, που κάνουν ακριβώς αυτό. Αυτό είναι ειλικρινές , πανηλίθιο επίσης, αλλά πιο ειλικρινές από το ήξεις αφήξεις το δικό σου.

Να το πω με απλά λόγια: χθες μπάτσοι, στα καλά καθούμενα έδειραν κόσμο στην πλατεία. Αν δεν το δέχεσαι το γεγονός, εσύ έχεις το πρόβλημα.
Να το πω κι αλλιώς: οφείλεις να το δεχτείς, μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Η μία πλευρά έχει καταθέσει όλα τα αποδεικτικά. Η άλλη όχι. Μέχρι τότε, διαλέγεις πλευρά ή σταματάς να πρήζεις με βερμπαλισμούς που κανέναν νοήμονα δεν πείθουν.
:s_roses


Διαβαζω οτι εδαρη ενα τυπονι που τους ειχε επιτεθει νωριτερα με αλλους και αναγνωριστηκε και αντισταθηκε στη συλληψη, που ειναι αδικημα.

Ειτε σου αρεσει ειτε οχι, υπαρχει και αυτη η αποψη. Μενει να αποδειχτει στη δικαιοσυνη. Αν αθωωθει, ειχες δικιο, αδικο ηταν. Αν οχι, παλι ειχες δικιο, μπατσοι ηταν, τον παγιδευσαν.

Βασικα στις τελευταιες εκλογες δεν πηγα να ψηφισω οποτε δεν εχω σκορδοκαϊλα για να υπερασπιστω την ψηφο μου. Αλλοι μπορει να εχουν λαμβανειν χαρτζηλικι, οχι εγω ομως.

Τελος το τι θα δεχτω σαν πραγματικο ή οχι, και ποια πλευρα θα παρω στα γεγονοτα, προφανως δεν θα μου το υποδειξεις εσυ, δεν εχουμε χουντα, ετσι δεν ειναι? :s_roses



Koίτα να δεις, επειδή και τα μπλέντερ δεν ειναι για μυαλά, το βίντεο ειναι ξεκάθαρο. Το παιδί που σακατέψαν στο ξύλο, τους εχει πιάσει την κουβέντα και ξαφνικά πετάγεται ο άλλος και τον σαπακιάζει με πτυσόμενο κλομπ. Άνθρωπο που νωρίτερα
1) Είχε παει να σου βουτήξει το όπλο :s_shout
2) Ειχε κάνει επίθεση

Δεν κάθεται να πιάσει ψιλοκούβεντο με τον αστυνομικό.

Βέβαια, μεταξύ μας τώρα, αν τυχόν κακολογούσαν την σύζυγο του πρωθυπουργού όπως μας ενημέρωσε η κυρία Βούλτεψη, εκεί κι εγώ ειμαι μαζί σου. Και λίγες έφαγαν :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By mirage
#696173 Εγω θα το ξαναβάλω για εμπέδωση γιατι τώρα το ειδα
https://mobile.twitter.com/Ralloukr/sta ... 9933928448
Φυσικα όπως και σε άλλες περιπτώσεις εντύπωση προκαλεί πως κανένας συναδελφος δεν επεμβαίνει για να σταματήσει την όλη φαση. Μπορει βεβαια και να επεμβαίνουν, δεν ειναι ξεκάθαρο αλλα εκει καπου η φαση εχει ηδη ξεφύγει.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#696176 Ναι αλλά δεν ξέρουμε τι έγινε πριν ρε mirage, μπορεί να είχε βάλει πχ μαρούλι στο πιτόγυρο ή να είχε φτιάξει γύρο από κουνουπίδι το προηγούμενο βράδυ, να μην φάει μερικές γκλομπιες να στρωσει;
Άβαταρ μέλους
By mirage
#696177 Δεν ήξερα πως έπρεπε να πάμε στο τι είχαν φάει για πρωινό ολοι αυτοί.
Περα από την πλάκα η όλη φαση ζεχνει αντιεπαγγελματισμο, απο αυτούς που πληρώνονται για να διαχειρίζονται τετοιες καταστάσεις. Bεβαια όταν ο Ποτσεπης θεωρείται άξιος για συνοριοφυλακας τι άλλο να πει κανείς.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#696179 Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι έβαλαν μπασκίνες να ελέγξουν αν γίνεται σωστή χρήση μάσκας. :dizzy:
ΧΟΥΝΤΑ

Επί ΝΔ το 2008 ένας σκ@τομαλάκας Κορκονέας δολοφονεί ένα 15χρονο. 13 χρόνια μετά πάλι επί ΝΔ, μια μπασκινοσυμμορία προσπαθεί να επιβάλει την Τάξη.
Έτσι για την Ιστορία.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#696186 Guys,
Θα γινει ΕΔΕ, θα γινουν πορειες, ολοι ευχαριστημενοι θα ειναι.

Καμερουλες να βαλουμε και ολα θα λυθουν, μετα κανενας δεν θα μπορει να ειναι θυτης ή θύμα.
Εχετε αντιρρηση?
Άβαταρ μέλους
By mirage
#696189 Ναί guy, ετσι είναι
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#696190 Το ωραίο είναι πως ο trident1971 θέλει κι άλλες κάμερες, της αστυνομίας, τα βίντεο που ανέβηκαν από τα κινητά τόσου κόσμου, δεν του φτάνουν!
Άβυσσος η ψυχή. . .
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#696193
Geo f1 έγραψε:Οταν εκαναν προληπτικες προσαγωγες και το ομολογουσε η Γεροβασιλη, τοτε δεν ηταν χουντα ομως. :lol: :lol:
Η οταν πλακωνανε τους συνταξιουχους..οχι οχι!!!!


Τι μου θύμησες τώρα...

https://www.capital.gr/epikairotita/334 ... eli-tzakri

μόκο όμως τότε, τώρα χούντα και φασισμός ξέρω γω.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#696195
Anonymous Founder έγραψε:Το ωραίο είναι πως ο trident1971 θέλει κι άλλες κάμερες, της αστυνομίας, τα βίντεο που ανέβηκαν από τα κινητά τόσου κόσμου, δεν του φτάνουν!
Άβυσσος η ψυχή. . .


Οχι, δεν φτανουν οι αυθεντικες μαρτυριες του μπαρμπα-ταξικη παλη και του καθενα επαναστατη τουιτερα για το πριν, γιατι μπορει να λενε πιπες οπως πολλες φορες εχει γινει.

Καμερουλες και οι αστυνομικοι λοιπον, και παντου, να εχουμε πληρη εικονα. Οποιος κανει |λογοκρισία|, θα φανει στο βιντεο.

Το "τοσος κοσμος αφου" δεν μου λεει απολυτως τιποτα. Αν εσενα σου κάνει, δεν εχω προβλημα.


@drifter
Το ερωτημα ειναι, κρεβατι πηρες τελικα?


panos2171 έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Οταν εκαναν προληπτικες προσαγωγες και το ομολογουσε η Γεροβασιλη, τοτε δεν ηταν χουντα ομως. :lol: :lol:
Η οταν πλακωνανε τους συνταξιουχους..οχι οχι!!!!


Τι μου θύμησες τώρα...

https://www.capital.gr/epikairotita/334 ... eli-tzakri

μόκο όμως τότε, τώρα χούντα και φασισμός ξέρω γω.


Αμα ειναι ο αλλος φασιστας, δεν πιανεται.