Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pro
#695804 Ο δις MVP καταρχάς δεν παίζει στο ελληνικό all star που ήταν η κουβέντα μας. Αν το εννοείς σε επίπεδο εθνικής, είναι να σε πιάνει μεγαλύτερη απελπισία, γιατί έχουμε ένα πυρηνικό όπλο αλλά δεν εχουμε το ροστερ που θα το αξιοποιούσε. Συν του ότι αυτοί που αποφασίζουν παίζουν σκεπτόμενο μπάσκετ, κι αν για τον Γιάννη κάνουν με βαριά καρδιά μια εξαίρεση, ο Ντορσει δεν τους κάνει για παράδειγμα.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#695810 Αυτό με τον Ντόρσεϊ ήταν έγκλημα το καλοκαίρι του 2019, ευελπιστώ να μην επαναληφθεί. Ειδικά αν αλλάξει η ηγεσία τής Ομοσπονδίας.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#696067


Γιάνναρος :superman:
Άβαταρ μέλους
By pro
#696073 Ο Curry και ο Lillard εντωμεταξύ πυροβολούσαν από τα 8, 9, 10, 12 μέτρα :lol: :metalo: :superman:

Θελω να κατεβασουν σε καποιο τουρνουα καμια δυνατή ομαδα οι αμερικανοι να δω τι θα πρωτομαρκαρουν οι καλές ευρωπαικές άμυνες.
Άβαταρ μέλους
By melos86
#696258 Σε αλλα νεα...
https://www.sdna.gr/mpasket/817412_koyf ... in-ethniki
Ο Κωστακης ο Κουφος μετα απο αμετρητα καλοκαιρια μπασκετικης δουλειας για να φερουν την επιθυμητη βελτιωση (2-3 ποντους ΜΟ στην Ευρωπη) δηλωσε υπηρετης της εθνικης! :yahoo:

Δεν γαμ....μαστε ρε κωστακη?!?! :x
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#697712 Mar 10, 2021 , συνέντευξη

Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#697715 Από τους αγαπημένους μου παίχτες τότε στον Ολυμπιακό, μαζί με τον Ράμπο Γιώργο Σιγάλα, όσον αφορά τους Έλληνες.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#697889 Συγκινητική εμφάνιση χθες για το αεκάκι, χωρίς σχεδόν όλο το βασικό ροτέισον (τραυματισμοί+κόβιδ). Χωρίς 5άρι, χωρίς τους καλύτερους αμυντικούς μας, τι να πω.. αυτή η ομάδα μοιάζει ότι αυτοκτονεί όταν είναι πλήρης.
Να δούμε πόσο θα αντέξουμε μέχρι τέλους σεζόν. Είναι καιρός να τραβήξει ο Λανγκ (όπως χθες) και οι δευτεροτριτάτζες τύπου Λίνου, Μωραΐτη, κλπ (όπως επίσης χθες). Ευτυχώς ήρθε αυτή η παικτούρα ο Μέικον και βουλώνει κενά σε ασσίστ και σκοράρισμα (όχι χθες).
Άβαταρ μέλους
By edmond
#697978 https://www.gazzetta.gr/monimes-stiles/masonikes-retro-istories/article/1574718/sergkei-panof-sto-gazzettagr-nomiza-oti-tha-pethano-vids
Σαν χθές, πρίν 26 χρόνια, ακόμα δεν έχει βρεθεί ο φταίχτης... :shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#698106 Τι λέει αυτός; εγκρίνεται;

Οι Μπακς πήραν τον Πι Τζέι Τάκερ από τους Ρόκετς

https://www.gazzetta.gr/stili/oi-prwtag ... -pics-vids

Sources: Houston is trading PJ Tucker, Rodions Kurucs and Bucks’ 2022 first-round pick back to Milwaukee for DJ Augustin, DJ Wilson and 2023 unprotected first-round pick. Houston also gets right to swap its 2021 second-round pick for Milwaukee's FRP pick unless it falls 1-9.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#698215 Πόσο στα σοβαρά να πάρεις πρώην παίκτη του Άρη; :lol:

Πιστεύω ότι είναι αυτό που χρειάζεται για ξύλο στη ρακέτα όταν ο Μπρουκ θα παθαίνει τα γνωστά μπλακ άουτ των πλέι οφ. Από την άλλη θα λείψει ο Αυγουστής ως μπακ απ του Τζρου, αλλά αυτή τη στιγμή έχοντας βγει από το Στέπιεν rule το Μιλγουόκι μπορεί να κάνει κι άλλη κίνηση. Κάπου πήρε το μάτι μου για τον Τόμας που θα είναι καλή κίνηση.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#699230 RIP