Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#696030
Bayern7 έγραψε:https://www.to10.gr/podosfero/superleague/1430656/xylo-stin-touba-tin-epesan-ston-paschalaki-vid/

χαχαχαχαχα δειτε το βιντεο που τις τρωει ο βαψομαλλιάς. :lol: :lol:
Αυτά καλό είναι να μη γίνονται. :lipsealed:


+8777

Ντροπή και όνειδος να βλέπεις τέτοιες εικόνες μέσα στα γήπεδα.
Τα καταδικάζω από όπου και αν προέρχονται. Ναι, και στο Καραϊσκάκης αν ήταν, το ίδιο θα έλεγα.
Μέσα στα γήπεδα οφείλεις να είσαι κόσμιος.


Στα του παιχνιδιού χθες:

Έπαιζαν 2 ομάδες που η μία ήξερε πολύ καλή τι ήθελε να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο και έχει έναν θαυμάσιο προπονητή που από τότε που ανέλαβε τα ηνία από τον προηγούμενο, έχει επιτελέσει σπουδαίο ποδοσφαιρικό έργο.
Έτσι είναι μάγκες στο ποδόσφαιρο. Όταν επενδύεις στην ποδοσφαιρική λογική, αυτή σε ανταμείβει. Αναφέρομαι στον παοκ.


Από την άλλη, χθες για άλλη μια φορά επιβεβαίωσα πόσο ΤΙΤΑΝΑΣ είναι ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο τύπος αυτός από την Πορτογαλία, είναι ό,τι καλύτερο έχουν δει τα μάτια μου στην Ελλάδα, προπονητικά πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τα παιχνίδια.
Έδιωξε Μπρούνο και Μάνο. Μιλάμε για παίχτες που σε άλλες εποχές οι δημοσιογραφικές κλίκες, αν είχαν φίλο-κολλητό κανέναν τύπου Παντελάρα, θα έγραφαν "μα γιατί, μα πως" και θα τους τρώγαμε βασικούς στην 11άδα. Είναι αυτοί που έχουν καταστρέψει ομάδες, έχουν επηρεάσει όλους τους αμπαλίληδες (φύγε Χασάν, φύγε Μπουχαλάκη, αυτοί δεν θα περνούσαν έξω από του Ρέντη επί Κόκκαλη, λες και άμα απαριθμήσω τα παλτά που έπαιζαν με τους παιχταράδες μας τότε στην ίδια 11άδα, δεν θα έχουν τρύπα να κρυφτούν) να μας σκοτίζουν το ριπαπά κάθε φορά.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#696211 Bayern το διάβασα και έκλαψα ρε:

Ρε Κούλη η Χούντα πήγε και έναν τελικό Πρωταθλητριών τον βάζελο.
Εσύ θα μας πας φέτος τελικό Europa ή και εκεί μινάρας είσαι;


:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#696760 Δειτε τι πεναλτι εδωσαν με VAR στο Παρι-Μπαρτσα....
Το ποδοσφαιρο εχει ξεφτιλιστει γαμω την ουεφα
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#696984 Το πνιξε ο Σα :vava:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#696993 Ζει ο ΜΒιλά; Κρίμα το παιδί να πεθάνει τόσο νέος.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#696995 Θέλει προσοχή τώρα, μπήκε ο Ανδρούτσος.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#697005 Η ήττα έχει το ονοματεπώνυμο του προπονητή απόψε. Αύριο η ανάλυση. Καληνύχτα μάγκες.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#697072
diplomat έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Αύριο η ανάλυση.


Γιατί αργείς; ΓΙΑΤΙ



Γιατί είμαι απασχολημένος και θέλω να έχω όρεξη.


Ξεκινάω όμως:


Γιατί είπα ότι χθες φταίει ο Μαρτίνς;

1) Γιατί πήγε και άλλαξε το πετυχημένο σύστημα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη με τα 3 χαφ. Μετά Χριστόν προφήτης; ναι.
Αλλά εγώ δεν θα κουνούσα τον Εμβιλά από την 3άδα των χαφ. Ποιον θα έβαζα αμυντικό; τον οποιονδήποτε πλην της 3άδας των χαφ Καμαρά, Μπουχαλάκη, Εμβιλά που είναι μπετό. Ένα αυτό.
Είναι άλλο να παίζεις με Λαμία και να βάζεις εναλλακτικά τον Εμβιλά στόπερ, που εκεί δεν δέχεσαι πίεση, και άλλο με την Άρσεναλ.

2) Ο Βαλμπουενά δεν έπρεπε να ξεκινήσει βασικός όταν ο Φορτούνης οργιάζει με γκολ, ασίστς. Έπρεπε να ξεκινήσει βασικός και αν χρειαζόταν να μπει ο Γάλλος είτε παράλληλα, είτε να αλλάξει τον Κώστα.

3) Λάθος η αλλαγή Ελ Αραμπί. Ήταν σε χρονικό σημείο που είχε βρει τα πατήματα των αντίπαλων αμυντικών και ήταν κίνδυνος θάνατος για να βάλει κι άλλο γκολ. Βάζει στη θέση του τον Χασάν, ο οποίος όταν τον βάζεις μόνο του, χάνεται. Δεν είναι ελληνικό πρωτάθλημα εδώ. Τα κρίσιμα γκολ που έβαλε ο Χασάν, ήταν όταν έπαιζε με 2ο φορ παρέα. Με Αϊντχόφεν, με Μαρσέιγ.

4) Ίσως ο λιγότερο σημαντικός λόγος που φταίει αλλά τον αναφέρω. Ο Ζοζέ Σα είναι σε κακό φεγγάρι εδώ και πολύ καιρό. Λες και έχει γίνει κάτι και έχει χάσει τη συγκέντωσή του. Εύχομαι να είναι καλά το παλικάρι και να μην έχει κάποιο οικογενειακό θέμα υγείας, ειδάλλως εικάζω ότι ίσως κάτι παίζει με τη Ρακέλ και την κωλάρα της. Κάνα ξενογαμησάκι; κάνα κερατάκι; δεν έχω πληροφορίες, απλά εικάζω.


Πάμε παρακάτω.

Εκτός των παραπάνω, είχες και παίχτες σε κακή βραδιά. Ο ένας όπως ανέφερα ήταν (πάλι) ο Σα. Ο Μπρόυμα άφαντος και ένα σουτ που έκανε ήταν αλα Ποντένσε, δηλαδή ξεψυχισμένο. Ενώ για άλλη μια φορά ο Μασούρας απέδειξε ότι θέλει 75 τελικές για να βάλει ένα γκολ. Δεν είσαι Ελ Αραμπή ρε Γιωργάκη. Δώσε τη γαμημένη πάσα. Έλεος που θέλετε όλοι να γίνετε ήρωες.

Έπειτα οι ατυχίες με τους τραυματισμούς. Το ότι έριξα το φταίξιμο, μετά Χριστόν προφήτης όμως, στον Μαρτίνς, δεν σημαίνει ότι δεν έχει σοβαρότατο άλλοθι. Είναι οι τραυματισμοί και ειδικά της αμυντικής γραμμής. Πως να αντικαταστήσεις τον Σεμέδο; πως να αντικαταστήσεις τον Μπα.
Ας έπαιρνες πέρσι από τη Λίβερπουλ τον Φαν Ντάικ και θα σου έλεγα εγώ αν έκανε την πορεία που έκανε.
Φυσικά σε αυτό έχει παίξει ρόλο και η ΕΠΟ μας η αγαπητή. Συνεχή παιχνίδια με "ωραίες" κληρώσεις. Βαρύ πρόγραμμα κάθε 72 ώρες. Κάκιστοι αγωνιστικοί χώροι. Είναι λογικό και επόμενο να υπάρξουν θέματα τραυματισμών.
Και δεν έχει φταίξει μόνο σε αυτό, αλλά και στο παρακάτω.

Φυσικά η Ελλάδα είναι εδώ και χρόνια το μαύρο πρόβατο διαιτητικά. Για άλλη μια φορά το είδαμε χθες.
Μέτρησε ένα γκολ (το 2ο της Άρσεναλ) που ήταν επιθετικό φάουλ και κάρτα στον επιθετικό.
Σας θυμίζω μια φάση. Κάνει επίθεση από αριστερά ο Ολυμπιακός, έχει ο Ρέαμπτσιουκ τη μπάλα και του κάνει φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή ένας παίχτης της Άρσεναλ. Δεν δίνει φάουλ, χάνει τη μπάλα ο Ολυμπιακός και στην κόντρα κάνει φάουλ ο Μπούχαλος και παίρνει και κάρτα.
Τι άλλο θέλεις;


Βάλτα όλα αυτά μαζί στην εξίσωση και έχεις το χθεσινό.

Φυσικά τίποτα δεν έχει κριθεί και το ξέρουν πολύ καλά οι της Άρσεναλ. Αρκεί να ακούσεις τις δηλώσεις του Αρτέτα.
Την άλλη Πέμπτη πάμε για το 1-4 στο εξοχικό μας στο Λονδίνο σύντροφε.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#697074 Γενικά τα είπες όλα (αν και προσωπικά δεν ασχολούμαι ποτέ με το διαιτητικό κομμάτι).

Το 1 και το 3 δείχνουν ότι πόσο τόπι ξέρεις :s_howdy . Ειδικά η κίνηση με τον Εμβιλά ήταν κομβικό λάθος.
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#697097 Θα συμφωνήσω κι εγώ με μπούσο.Εφόσον έχεις πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με μπα βάζεις στόπερ χολεμπας,και τον εμβιλα τον αφήνεις στην θέση του που την ξέρει από καλά καλύτερα.Ο χολεμπας παρόλο που έχει τα χρόνια του είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση,και θα τρέξει,και θα κοψει και θα πηδήξει για μια κεφάλια.Όσον αφορά το γκολ επειδή θέλω να είναι αντικειμενικός ,νομίζω δεν ήταν φάουλ καθώς είναι ήδη στον αέρα και τον βρίσκει στο κατέβασμα,δεν τον εμπόδισε να σηκωθεί για κεφάλια.Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι η διαιτησία βοήθησε την Άρσεναλ λόγω ονόματος σε φάσεις όπως αυτή του ρεαμπτσιουκ που αναφέρθηκε αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι αν το γκολ της Άρσεναλ το έβαζε ο Ολυμπιακός θα το δίνανε φάουλ και δεν θα μιλούσε κανείς γιατί υπάρχει επαφή καραμπινάτη.Πάντως αν ο μαστουρας έδινε την κωλοπασα και γινόταν το 1-1 στο ημίχρονο θα είχαμε τελείως διαφορετική πορεία στο ματς.Όπως και να έχει , εγώ θα ζω με ένα όνειρο τρελό,ο θρύλος να σηκώσει,το ευρωπαϊκό!Παμε
Για το 0-3 και όχι για το 1-4!!!