Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...

Θα κάνετε το εμβόλιο?

66
63%
20
19%
3
3%
4
4%
6
6%
6
6%
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#694922
BARHonda έγραψε:Η μήτηρ έλαβε το Σάββατο και την 2η δόση του Pfizer και πλέον ατενίζουμε το μέλλον με μία λιγότερη ανησυχία. Κατεβάσαμε και το πιστοποιητικό από το emvolio (αμφιβάλλω εάν θα χρειαστεί κάπου)

Αναμένουμε τέλη του χρόνου τη σειρά μας :lol:


Δε σε έπιασε μια μεγάλη ανακουφιση;

Εμείς έχουμε 3/4 παππούδων κομπλέ με 2 δόσεις και νιώθουμε πολύ ανακουφισμένοι. Άντε να πάρει και σειρά η πεθερά (την πειράζουμε που μας βγηκε... νιάτο :P), για να είμαστε ακόμα πιο ήσυχοι.

Γενικά η όλη διαδικασία του εμβολιασμού κυλάει πολύ καλά, λες και δεν είσαι στην Ελλάδα. Παίζει να ειναι το μοναδικό τέτοιο πράγμα :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#695109

Ένας όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#695199 Ένα ωραίο στατιστικό για το πόσα βύσματα είχαν κάνει το εμβόλιο μέχρι 21/2:

Εικόνα

9213 (β' δόση στους 60-64 σημαίνει ότι έχουν κάνει Pfizer/Moderna άρα βύσματα :innocent: ) + 9939 = 19152
Βγάλε καμιά 100-150 πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες (πολύ λέω, τέλος πάντων) Μητσοτάκηδες, Τσίπρες κλπ που το έκαναν για να δώσουν το παράδειγμα :svivhaha:
Να έχει άραγε 19.000 γραμμένους στις τοπικές της ΝΔ ανά την επικράτεια; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#695248 Χθες έκανα το εμβόλιο στη μάνα μου. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι έγινε χρήση της μυστικής τεχνολογίας που μέχρι πρόσφατα ήταν γνωστή μόνο στα σώματα ασφαλείας και έτσι κατόπιν χρήσης SMS & email ειδοποιηθήκαμε εντός της ημέρας και πήγαμε τρεις ώρες νωρίτερα. Θέλω να συγχαρώ την κυβέρνηση που μέσα σε ένα μήνα κατάφερε να θέσει αυτές τις απόρρητες στρατιωτικές τεχνολογίες στην υπηρεσία του απλού πολίτη.

Και καλά που πήγαμε νωρίτερα γιατί αν είχαμε πάει 7.30 το βράδυ μπορεί να την πατούσα σαν την ΑΡΙΣΤΗ αντιδήμαρχο και να μου κάνανε κάποιο περισσευάμενο εμβόλιο και θα καταστραφόμουν σαν κι αυτή την κακομοίρα :(
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#695397 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει πρόβλεψη για μελλοντικό εμβολιασμό ατόμων που έχουν δυσκολία να μετακινηθούν, ώστε να πάνε στα υπάρχοντα εμβολιαστικά κέντρα; Θυμάμαι ότι στην Αθήνα είχε προσφερθεί ο Ιατρικός Σύλλογος να εμβολιάσει τέτοια άτομα κατ' οίκον, αλλά δεν θα έπρεπε να υπάρχει ένας κεντρικός σχεδιασμός;

Συγγενικό μου πρόσωπο έχασε το ραντεβού, επειδή λόγω ηλικίας και προβλημάτων υγείας δεν μπορούσε να πάει στο εμβολιαστικό κέντρο. Η επίσημη ιστοσελίδα για τον εμβολιασμό δεν αναφέρει κάτι, δεν έχει κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας, ενώ από το εμβολιαστικό κέντρο ανέφεραν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για αυτές τις περιπτώσεις.

Μήπως με τον ερχομό του J&J που δεν χρειάζεται ειδικές συνθήκες φύλαξης, γίνει δυνατή αυτή η διαδικασία;
Άβαταρ μέλους
By mirage
#695406 Το προβλημα ειναι πως δεν μπορεί να παει να κανει το εμβόλιο γενικά, οχι να κλείσει ραντεβού.
Ειχαν πει πως όταν το εμβόλιο της Astra και τη Johnson μπουν στο παιχνίδι θα έβρισκαν λύση γι αυτά τα άτομα γιατι ειναι πιο εύκολα στην μεταφορά τους. Για να δούμε.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#695425 Αυτό ακριβώς. Ραντεβού μπορείς να ξανά κλείσεις, το θέμα είναι ότι πιθανότατα δεν θα μπορεί να πάει ούτε την δεύτερη φορά. Συν ότι όλα αυτά τα εμβόλια είναι διπλά, οπότε μιλάμε για διπλές επισκέψεις.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#696262 Εγώ, Αγγλία.
31 Δεκ Πρώτη δόση, Pfizer, χωρίς συμπtώματα πέραν της αίσθησης μελανιάς όπως μετά από κάθε ενδομυική ένεση.
21 Ιαν τυχαία θετικός στον ιό, χωρίς συμπτώματα, χωρίς να κολλήσω γυναίκα και κόρη
9 Μαρ σήμερα θα κάνω τη δεύτερη δόση. Έχω ακούσει μερικούς να λένε για αδιαθεσία μετά τη δεύτερη δόση.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#696267 προσπαθω να βρω πως εμεις οι μη υγειονομικοί οι μη εχοντες σοβαρο νοσημα ( φτου φτου ) μη υπερήλικοι :) :) ( ο 50αρης ως γνωστόν ειναι ο νεος της εποχής αλλλααααααααα!! ) θα παρουμε σειρά......
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#696279
fokion έγραψε:προσπαθω να βρω πως εμεις οι μη υγειονομικοί οι μη εχοντες σοβαρο νοσημα ( φτου φτου ) μη υπερήλικοι :) :) ( ο 50αρης ως γνωστόν ειναι ο νεος της εποχής αλλλααααααααα!! ) θα παρουμε σειρά......
Φωκίωνα, με πολλη υπομονή...

Ελπίζω μέχρι να έρθει η σειρά μας να μη είμαστε στα δευτερα -ήντα.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By mirage
#696284 Όταν μπει και της J&J στο παιχνίδι θα αυξηθεί ο ρυθμός πιστεύω, που ειναι πολύ καλός στην Ελλάδα. Σημαντικό πως σε αντίθεση με το Ηνωμένο Βασίλειο τηρουνται οι οδηγίες των κατασκευαστων για το διάστημα μεταξύ των δόσεων.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#696287 Θεωρητικά από τον Απρίλιο θα πρέπει να διπλασιαστεί ο ρυθμός. Δυστυχώς όμως μόνο περί τα μέσα Απριλίου, και όχι νωρίτερα, θα έρθει το J&J όπως ανακοινώθηκε χτες.