Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#693727 Στο internet αναφέρουν διάφορες πρακτικές, ώστε να το ανοίξεις χωρίς να του κάνεις ζημιά.
Από το να το βάλεις στην κατάψυξη για ώρες, ώστε να σκληρύνει το πλαστικό στην ένωση και να είναι πιο εύκολο να το ανοίξεις με ένα κατσαβιδάκι μετά (προσοχή στα χέρια σου!), μέχρι να βάλεις πετρέλαιο στην ένωση, το οποίο θεωρητικά μαλακώνει το πλαστικό και σε λίγα λεπτά είσαι έτοιμος να το ανοίξεις.
Επίσης, σκέψου ότι θέλεις να κάνεις την μικρότερη δυνατή ζημιά, γιατί μετά θα πρέπει να εφαρμόζει καλά για να το ξανα κλείσεις.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#769267 Έχω μια ρακέτα για τα κουνούπια με επαναφορτιζόμενη βάση. Την είχα καιρό στην άκρη και έβαλα να την φορτίσω. Σε κάποια στιγμή άρχισαν ν'ακούγονται τσιτσιρίσματα, οπότε την βγάζω κατευθείαν από την πρίζα και την έπιασα και ήταν ζεστή.

Την άνοιξα τώρα και είδα ότι έχει φουσκώσει, έκανε κοιλίτσα. Δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει κάποια αντίστοιχη στην αγορά για να την αντικαταστήσω

Δεν πειράζει, τα έβγαλε τα λεφτά της τόσα χρόνια και τόσα κουνούπια που 'χει κάψει :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#769281 Γιατί δεν παίρνεις μια απλή με AA μπαταρίες; Άλλωστε μόνο λίγους μήνες τη χρησιμοποιείς. Το φαινόμενο με τα φουσκώματα συνήθως γίνεται αν η μπαταρία δεν έχει μπει στη φόρτιση για πάνω από 2 μήνες και έχει αδειάσει τελείως άρα είναι για πέταμα.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#769295 Η κοιλίτσα πιθανότατα είναι από τα αέρια της μπαταρίας. Για λόγους ασφαλείας (πριν σκάσει η μπαταρία δηλαδή) καλύτερα να ανακλυκλωθούν (μπαταρία και ρακέτα) και να πας για άλλη.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#769297 Ήδη έχω παραγγείλει καινούργια. Παίζει να σκάσει και τώρα που την έχω αποσυνδέσει εντελώς;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#769300 Ναι, πολυ πιθανο. Εχεις κλωβο Faraday να την τοποθετησεις μεχρι να περασει η ομαδα του Δημοκριτου;
Άβαταρ μέλους
By Serf
#789453 Στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου μένουμε έχουμε αποθήκη στην οποία μέσα έχουμε καταψύκτη. Για δεύτερη φορά στα 11 χρόνια που μένουμε εδώ κάτι συνέβη, έμεινε η αποθήκη χωρίς ρεύμα, ξεπαγωσε ο καταψύκτης, κτλ. Δεδομένου ότι η αποθήκη ΔΕΝ είναι στο ίδιο ρολόι ρεύματος με το σπίτι, τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να έχουμε ενημέρωση ότι το ρεύμα έχει κοπεί; Πέρα από το να κατεβαίνουμε κάθε μέρα για έλεγχο :) Για πείτε καμιά έξυπνη ιδέα, γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#789472
drdino έγραψε:Ίντερνετ έχει;
Μέσω καλωδίου όχι. Ο router (WiFi) από τον πρώτο όροφο δεν φτάνει. Να δω μήπως το mesh που παρήγγειλα έχει καλύτερη τύχη... αλλά δε νομίζω.