Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#693676 Από το facebook του Προκόπη Δούκα:
Επειδή η Αυγούλα, η κάποτε ιστορική εφημερίδα του κόμματος, στο οποίο έδωσε τη ζωή του ο πατέρας μου, μου έκανε την τιμή να αναφερθεί στην εκπομπή μου στο Kosmos, σε ανυπόγραφο άρθρο για την κατάσταση της ΕΡΤ (προσπαθώντας να δημιουργήσει συγκρίσεις με τη δήθεν ανεκτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ) με τη φράση:
“Κανείς δεν άγγιξε την ραδιοφωνική εκπομπή του Προκόπη Δούκα, όπου σε πυκνά, πυκνότατα διαλείμματα των -ομολογουμένως καλών- μουσικών επιλογών του καθημερινώς καθύβριζε ανηλεώς και αδιαλείπτως την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.”
Και επειδή το ίδιο ψευδές επιχείρημα έχει αναπαραχθεί και από διάφορα τσογλάνια της δημοσιογραφίας στα social media, έχω να απαντήσω τα παρακάτω:

Το γεγονός ότι δεν τόλμησαν τελικά να κόψουν την εκπομπή μου, δεν σημαίνει ότι κάποιοι δεν προσπαθούσαν συνεχώς. Δεν σημαίνει ότι επί 4 χρόνια δεν ήμουν συνεχώς υπό το καθεστώς τρομοκρατίας και πίεσης. Δεν σημαίνει ότι δεν απειλήθηκα με πειθαρχικό, μετά από ανώνυμη καταγγελία. Δεν σημαίνει ότι δεν τελεσφόρησε η προσπάθεια να εκδιωχθεί (!) ο χορηγός μου, με αστείες δικαιολογίες. Δεν σημαίνει ότι ο τότε υπεύθυνος του σταθμού, Λεωνίδες Αντωνόπουλος δεν ήταν συνεχώς υπό το καθεστώς πίεσης και απειλής για το περιεχόμενο της εκπομπής μου και τα σχόλια μου. Και φυσικά, με έκοψαν από τη βασική μου δημοσιογραφική δουλειά, που είναι το δελτίο και οι εκπομπές στην τηλεόραση. Η ψυχούλα μου λοιπόν το ξέρει, πόσο "δεν με πείραξαν”.

Κάποτε ένας συνάδελφος, που έχει προσχωρήσει στις “Γέφυρες”, μου αντέτεινε ότι όλα αυτά δεν προέρχονταν από την κορυφή, δηλαδή την ίδια την κυβέρνηση, αλλά από διάφορους μέσα στην ΕΡΤ. Και λοιπόν; Ποιός διάλεξε τις τότε διοικήσεις; Ποιός παρέδωσε τον έλεγχο της ΕΡΤ στους διάφορους “αγωνιστές” και τους άφησε ανεξέλεγκτους; Ας διαβάσουν καλύτερα το βιβλίο του (έντιμου και μετριοπαθούς) ομοϊδεάτη τους Σπύρου Κρίμπαλη “Η ΕΡΤ εν Τάφω” - και ας σιωπήσουν.
Κι επειδή είναι κίτρινοι και στη χρήση των λέξεων, τους προκαλώ να μου φέρουν έστω κι ένα ηχητικό απόσπασμα, στο οποίο “καθυβρίζω” την τότε κυβέρνηση. Εκτός αν εννοούν ύβρι την σκληρή κριτική, μέσω άρθρων του καθημερινού τύπου και σχολίων, για τα διάφορα αδιανόητα που έκαναν.

Προς το παρόν, αφιερώνω το παρακάτω άρθρο του Guardian, σε όλους τους φανατικούς. Και τους λέω ότι ως πραγματικός και (ανένταχτος ως οφείλω) σοσιαλδημοκράτης, έχω πιο πολλούς φίλους από την πραγματική αριστερά, από ότι από τη δεξιά.

People with extremist views less able to do complex mental tasks, research suggests
https://www.theguardian.com/science/2021/feb/22/people-with-extremist-views-less-able-to-do-complex-mental-tasks-research-suggests
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#693690 Επειδή ακούω των Προκόπη Δούκα καθημερινά και είναι μακράν η αγαπημένη μου εκπομπή, έχω να πω τα εξής :
-Βάζει όντως την καλύτερη μουσική, ειδικά οι επιλογές του σε jazz, funk, soûl, disco ειναι εξαιρετικές. Φοβερά και τα αφιερώματα που κάνει κατά καιρούς.
-Επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν εξαιρετικά δηκτικός με τους κυβερνώντες και πολύ καλά έκανε, αυτή είναι η δουλειά του δημοσιογράφου. Πότε δεν τον άκουσα να καθυβρίζει κανέναν, ζαιο ή μη.
-Επί της τωρινής κυβέρνησης, η κριτική του όμως είναι περίπου ανύπαρκτη. Συνεχίζει να ασχολείται με τον ΣΥΡΙΖΑ παρά με τα πεπραγμένα της κυβέρνησης. Ο ίδιος έλεγε επί ζαιων πως ο δημοσιογράφος οφείλει να είναι κριτικός και αντίθετος με την κυβέρνηση. Αυτό δεν το τηρεί όμως τώρα.
-Δεν γνωρίζω αν όντως επί ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι προσπάθησαν να τον διώξουν. Ξέρω πως επί ΝΔ έδιωξαν πολλούς συναδέλφους του όμως. Και αυτό επί ΣΥΡΙΖΑ δεν θυμάμαι να έγινε, το αντίθετο, άρα πάλι δεν είναι δίκαιος εδώ.
-Αμαυρώνει ο ίδιος το προφίλ του πάντως με το να παίρνει θέση. Γιατί ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος δεν διαλέγει στρατόπεδο.

Όπως και να χει βέβαια, εγώ κάθε πρωί αυτόν θ' ακούω, αλλά γνωρίζω πως είναι biased και γνωρίζω πως διαβάζει αποσπάσματα από φιλικά προς την κυβέρνηση μέσα πάντα. Δεν με χαλάει, κι εγώ διαβάζω κάποια εξ αυτών,αλλά ο ίδιος θα έπρεπε να εκπροσωπεί και την άλλη πλευρά,γιατί είναι δημοσιογράφος και έτσι θα έκανε την δουλειά του σωστά.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#693716 Βλέπω ο ΔΟΜ δίνει πόνο πάντως στο θέμα Λιγνάδη, ΣΥΡΙΖΑ κλπ, μέχρι και το Νίκο Παππά (ξανά)θυμήθηκε. Αναμένω οσονούπω και Καλογρίτσα, ενώ αν δεν πιάσει κι αυτό, υπάρχει πάντα και το Μάτι, που είναι παντός καιρού.
Για το Αλαφουζέικο δεν κουβεντιάζουμε, είναι γνωστά κι αγαπημένα εκεί τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#693765 θέμα συνειδήσεως 1973

http://greektv.net/movies/θέμα-συνειδήσεως-1973/


1:01:21 , αν δε μπεις σε κοπάδι θα σε φάνε τα τσακάλια.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#693826

Εικόνα

Μάλλον και ο Σορίν Ματέι δεν έφταιγε κατά βάθος, απλά είδε τη ταινία Heat και μπερδεύτηκε. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#693837
Zorz έγραψε:

Εικόνα

Μάλλον και ο Σορίν Ματέι δεν έφταιγε κατά βάθος, απλά είδε τη ταινία Heat και μπερδεύτηκε. :dizzy:


και μετα εχεις τα τριμπουρδελα που αναρωτιουνται εαν ειναι πολιτικο το θεμα.
ΓΤΧΣ
Άβαταρ μέλους
By g8777
#693839 Καλα, ΕΝΑΣ δεν βρεθηκε να πιασει την Μανδρου απο το μανικι ενω τα ελεγε αυτα; :hmmm:

Μα την αρχαια ελληνική γραμματεια ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗ; :s_shout Πας καλα μωρη; :rant: Τι θα πουλησουμε μεθαυριο για τα 200 χρονια Λευτεριας; :rtfm: Να πεταχτει κανας αναρχοαπλυτος να μας πει καμια εξυπναδα για τα κλεφτοπουλα; :lipsealed:




Εκτος και αν η Μανδρου ειναι τοσο πακτωμενη γι αυτα που λεει που θα της πλασουν μια Μανδρου αραχιδα. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#693847
Giuseppe Busso έγραψε:

Πάει και στους Έλληνες YouTubers;
Αυτά που λέει ο Θείος βέβαια :lipsealed:
οφ-μπάλανς καταστάσεις

:s_thumbsup εξηγεί πολλά
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#693849 Η Μάνδρου είναι ο Μπούμπκα της ξεφτίλας. Σπάει κάθε μέρα το παγκόσμιο ρεκόρ ξεφτίλας πόντο-πόντο.