Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By taxidiwtis
#683766
George_Prix έγραψε:
Stoukerman έγραψε:Πριν από 20 χρόνια μετακόμισε στο δρόμο (μονοδρομος στενός ) των γονιών μου ο Γ. Βουλγαρακης.
Επι 20 χρόνια οδηγάει scooter χωρίς κράνος και ΠΑΝΤΑ μπαίνει ανάποδα στο δρόμο γιατί αν κυκλώσει θα κάνει 150 μέτρα παραπάνω. Άπειρες φορές τον εχω κράξει αλλά το χαβά του ο αναίσθητος που έπρεπε δήθεν να δίνει παράδειγμα. Συνεχίζει μάλιστα και με την ανοχή της φρουράς του Μητσοτάκη που μένει πιο κατω. Βέβαια η φρουρά δεν είναι τροχαία αλλά τσιπα μηδέν.


Φωτογραφικη δεν εχει το κινητο σου? :hmmm:



Το βλέπω σποτάκι στη προεκλογική περιοδο

" Υπουργός κυκλοφορεί με ΣΚΟΎΤΕΡ ΑΝΑΠΟΔΑ σε μονόδρομο, μα πόσο ποιο κοντά στο
μέσο Έλληνα πια; "
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#686231 Δε μπορούσε κάποιος να κατέβει απ' τον συρμό με e-brake να τους σαπίσει στο ξύλο :rant:
Άβαταρ μέλους
By fokion
#687902 Αυτο που μου προκαλει εντυπωση ειναι οτι δεν παει πιο αργά απο το βεκτρα διπλα του... Δεν υποτιθεται οτι εχουν καποιο οριο τελικής?
( προφανως τα περι μη κρανους, της βλακώδους πορείας στην αριστερη κλπ δεν υπαρχει αναγκη περεταιρω σχολιασμου - ειναι αυτονοητα...)
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#688039
fokion έγραψε:Αυτο που μου προκαλει εντυπωση ειναι οτι δεν παει πιο αργά απο το βεκτρα διπλα του... Δεν υποτιθεται οτι εχουν καποιο οριο τελικής?
( προφανως τα περι μη κρανους, της βλακώδους πορείας στην αριστερη κλπ δεν υπαρχει αναγκη περεταιρω σχολιασμου - ειναι αυτονοητα...)



αυτο ενισχυει την υποψια μου οτι προκειται περι δαχτυλιασμενου μηχανηματος
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#688167 Εννοείται πως γίνεται και υπάρχουν εκεί έξω πατίνια τέρατα με τρομακτικές τελικές που τους βάζουν και κόφτη (αλλά όχι στα 25χλμ όπως στα συνηθισμένα, αλλά στα 140 ξέρω γω!).
Άβαταρ μέλους
By markvag
#688626
Anonymous Founder έγραψε:Εννοείται πως γίνεται και υπάρχουν εκεί έξω πατίνια τέρατα με τρομακτικές τελικές που τους βάζουν και κόφτη (αλλά όχι στα 25χλμ όπως στα συνηθισμένα, αλλά στα 140 ξέρω γω!).


Φαντάζομαι άνθρωποι που θεωρούν το να πέσουν από καμιά ταράτσα πολύ μπανάλ και προτιμούν να αυτοκτονήσουν πιο θεαματικά...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#691159 Προ ολίγου ακριβώς μπροστά μου, παπίκουλας σφάζει κόκκινο και σκάει στη δεξιά πλευρά οχήματος που έστριβε με πράσινο αριστερά. Ευτυχώς φορούσε κράνος, από κει και πέρα η δεξιά πλευρά του σώματος του έσκασε ολόκληρη πάνω στο αμάξωμα οπότε μπορεί να σπασε και τίποτα. :help:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#691969 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#694054 Disclaimer
Αγαπαμε ντελιβεραδες και ειμαστε παντα πολυ ανεκτικοι με τις ταρζανιες τους

Μαλλον ομως ο χτεσινος δεν αγαπουσε και τοσο πολυ την ζωη του για να την ρισκαρει τοσο φτηνα.
Σταματημενος στο κοκκινο στην Κηφισιας, εγω στην δεξια, στην αριστερη ενας γρηγορος με σμαρτακι
λεω γρηγορος γιατι τον βλεπεις που κουνιεται περα δωθε, περιμενωντας το πικοσεκοντ του πρασινου για να ξεχυθει σαν εμετος στην επιθεση :(

με το που αναβει πρασινο, περναει ΚΑΘΕΤΑ στην διαβαση ντελιβερας (σαν πεζος απο το ενα πεζοδρομιο στο αλλο), που εχει καβαλησει το πεζοδρομιο και χρησιμοποιει τις κιτρινες ραμπιτσες δεξια και αριστερα της διαβασης
Περασε σιφουνας
Ειλικρινα ο γρηγορος με το σμαρτακι παιζει να μην τον βρηκε για χιλιοστα :s_sorry