Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#686633 Και αν σε πετύχει κανένας γνωστός, λες ότι αναγκαστηκες να μείνεις στο ξενοδοχείο μέχρι να φορτίσει το αμάξι :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#687150 Έμεινα από ρεύμα αγάπη μου! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#687792 Δεύτερη δωρεάν φόρτιση σήμερα, σε φορτιστή της Blink αυτή τη φορά, έξω από Praktiker. Η πρώτη ήταν σε φορτιστή της Fortizo. Η διαφορά ήταν ότι αυτός της Fortizo ήταν plug and charge, χωρίς apps και κάρτες (και χωρίς απρόοπτα), ενώ αυτός της Blink ήθελε έναρξη φόρτισης από το app ή την κάρτα της Blink. Η έναρξη ήταν εύκολη υπόθεση, μέσω από το app (είχε και κάρτα, αλλά είπα να δω το app), αλλά η διακοπή ήταν λίγο περιπετειώδης μιας και ούτε μέσω της εφαρμογής ούτε με την κάρτα σταματούσε η φόρτιση (και η αποδέσμευση του καλωδίου). Αφού έκανα δυο - τρεις προσπάθειες με το app (έβγαζε "δεν είναι διαθέσιμη η επιλογή" ...), ψάχνοντας το τηλέφωνο της Blink η εφαρμογή ξεμπλόκαρε και η φόρτιση διακόπηκε. Έχει lag; Έφαγε κόλλημα; Δεν ξέρω, αλλά με ανακούφιση μάζεψα το καλώδιο κι έφυγα.

Από 55% πήγε στο 78% σε 40 λεπτά περίπου.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η αντίδραση του κόσμου. Θεωρούσα πως η φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου δεν θα προκαλούσε πια ενδιαφέρον, σίγουρα όχι σε τέτοιο βαθμό. Καλύτερη όλων ήταν μια κυρία που με ρώτησε απορημένη "μπορούμε να βάλουμε βενζίνη εδώ;" :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#687809 Ώπα. ΏΠΑ!

Δωρεάν θα είναι οι φορτίσεις; :omg:

Μιλάτε ρε παιδιά, τί τα κρατάτε κρυφά αυτά και καθόμαστε να ρουφάμε τα ντουμάνια κάθε μέρα;;;; :vava:

Έτσι αλλάζει το πράγμα. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#687984
Άβαταρ μέλους
By g8777
#687992 40 λεπτα. Ο,τι πρεπει για χαζεμα στο Πρακτικερ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#688002 Αν η φορτιση διαρκουσε 2μιση ωρες θα ηταν οκ, τωρα ειναι κριμα να καθεται ταμαξι με τον φορτιστη πανω και να δεσμευω τα ρευματα απο αλλους.