Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#685952
danso έγραψε:Επιτέλους! Εφαρμοσμένη επιχειρηματικότητα στα Πανεπιστήμια :metalo:

Ζήτα αυτό που θέλεις, στην τιμή που θέλεις!

:twisted:

Επιτέλους! Οι υπηρεσίες που λείπανε για όλους. Κάποτε για ν'απολαμβάνεις τα ίδια, έπρεπε να γραφτείς στην ΔΑΠ-ΝΔΦΚ! Μια μεγάλη κατάκτηση του κινήματος, εύγε!
:metalo:
Άβαταρ μέλους
By pro
#685955 Περίεργη διαδικασία είχατε στο ΕΜΠ (αν δεν κάνω λάθος). Στο ΑΠΘ απλά πήγαινες στα φωτοτυπάδικα της Μελενίκου, ή έκοβες κανένα χαρτάκι με τηλέφωνο στον πίνακα ανακοινώσεων/κολώνα/κυλικείο/καρτοτηλέφωνο του Πολυτεχνείου.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#685961 Εγώ Πάτρα. Η αλήθεια είναι πως είχαμε κι εμείς παρόμοιες διαδικασίες με αυτές που λες. Αλλά δυστυχώς με ελάχιστες εξασφαλίσεις... Σε αντίθεση με αυτή που αναφέρω.
Άβαταρ μέλους
By pro
#685963 Οι καταστάσεις που λες υπήρχαν, αλλά νομίζω περισσότερο αφορούσαν συγκεκριμένους καθηγητές με συγκεκριμένες πολιτικές αποχρώσεις, που ηταν προς όλες τις κατευθύνσεις, σε μας τουλαχιστον. Αυτά που λέει το site πάντως, δλδ σημειωσεις, παλιά θέματα, εργασίες, διπλωματικές επι πληρωμή μια χαρά τα έβρισκες και στην πιάτσα.
Άβαταρ μέλους
By danso
#685965
pro έγραψε:Οι καταστάσεις που λες υπήρχαν, αλλά νομίζω περισσότερο αφορούσαν συγκεκριμένους καθηγητές με συγκεκριμένες πολιτικές αποχρώσεις, που ηταν προς όλες τις κατευθύνσεις, σε μας τουλαχιστον. Αυτά που λέει το site πάντως, δλδ σημειωσεις, παλιά θέματα, εργασίες, διπλωματικές επι πληρωμή μια χαρά τα έβρισκες και στην πιάτσα.


Ναί, αλλά τώρα έχουν προστεθεί και υπηρεσίες "άμεσης εξυπηρέτησης", συμπεριλαμβανόμενης και της συμμετοχής σε εξέταση μαθήματος!
Άβαταρ μέλους
By markvag
#685976 Πάντως, μην αγχώνεστε, μπαίνει τάξη στα πανεπιστήμια:

Πανεπιστήμια: Προσλήψεις 1.000 ειδικών φρουρών για φύλαξη ΑΕΙ

:twisted: :twisted: :twisted:

Έτσι λοιπόν, λύνονται τα δύο μεγάλα προβλήματα της κυβέρνησης σχετικά με τα ΑΕΙ:

1) Νόμος και τάξις ή αλλιώς ησυχία, τάξις και ασφάλεια και

2) Πως θα βρούμε τρόπο να βολέψουμε μερικά ακόμα βύσματα στα πανεπιστήμια! :s_yes

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια και πραγματικά βγάζω το καπέλο στην άριστη κυβέρνηση του Αγίου Μωυσή για το ότι κατάφερε ταυτόχρονα να κλείσει το μάτι της θεούσας τόσο στο πάντα παρών ακροδεξιό - χουντικό κοινό της, όσο και σε όσα μέλη της ΟΝΝΕΔ - βαφτιστήρια δεν πρόλαβαν να βολευτούν αλλού.

Είμαι σίγουρος πως αυτό το μέτρο δεν θα δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα, ενώ γνωρίζω και ακριβώς τον αριθμό προβλημάτων των ΑΕΙ που θα λύσει (0). Εξάλλου, τί μπορεί να πάει λάθος όταν βάλεις βυσματίες ΟΝΝΕΔίτες ειδικούς φρουρούς με μηδέν εκπαίδευση με μπόλικη εξουσία όμως δίπλα πχ στο ΕΑΑΚ... :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#685980 Εξαιρετική κίνηση. Είναι κάτι που έλειπε από τα ΑΕΙ μας τόσα χρόνια. Μπράβο στην κυβέρνηση που δεν λύγισε στα απαράδεκτα αιτήματα για περισσότερες προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών, δασκάλων και καθηγητών, αλλά φρόντισε να προσληφθούν οι σαφώς πιο χρήσιμοι ειδικοί φρουροί και στα ΑΕΙ.
Ελπίζω μόνον να προσέξουν με την επιλογή, γιατί η κυριαρχία της αριστεράς στα σώματα ασφαλείας πρέπει να λάβει τέλος. Και να γίνουν και γρήγορα, η νομιμότητα δεν γίνεται να περιμένει.

Αναμένω κατακόρυφη αύξηση της ζήτησης και από το εξωτερικό για σπουδές στα πανεπιστήμιά μας μετά από αυτό το καταπληκτικό νέο. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#686020 Απο την αλλη μερια ομως, φανταστειτε 1000 καλα εκπαιδευμενους ειδικους φρουρους, ποσα USB sticks μπορουνε να βρουνε μεσα στα ΑΕΙ :omg:

Κι ως γνωστον σε κατι τετοια στικακια κρυβουν τα πλανα τους ολες οι τρομοκρατικες οργανωσεις :rtfm:

Οποτε μπορει να μην εχουμε καλο συστημα υγειας κι εκπαιδευσης, αλλα πλεον αισθανομαστε ασφαλεις σαν πολιτες :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Serf
#686084 Ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ δασκάλους: https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 8185783355Εικόνα

< Note >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#686553 Γιατί, τελικά, υπάρχουν δωρεάν ΑΕΙ στην Ελλάδα;

Γιατι Αντωνη; :hmmm:

Είναι ένα σύστημα που δίνει την ευκαιρία μόρφωσης σε όλους τους Ελληνες; Υποτίθεται ότι αυτή την ανάγκη θα κάλυπτε το Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Παρά το ότι μοιάζει να έχει εξελιχθεί σε ένα διαδικτυακό συμβατικό πανεπιστήμιο. Εκτός αν στόχοι όπως: «Η δημιουργία και ανάπτυξη στελεχών του Τουρισμού με θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις» και «πρακτική εφαρμογή μεθόδων οργάνωσης και λειτουργίας του δημοσίου τομέα» έχουν προκύψει από την ανάγκη για διεύρυνση του πνεύματος. Πρέπει να απαντηθεί ένα ακόμα ερώτημα. Οταν το κράτος δημιουργεί μια σχολή αναλαμβάνει την υποχρέωση της επαγγελματικής αποκατάστασης του πτυχιούχου στο αντικείμενο του; Δηλαδή, να απαντηθεί το αν όλες αυτές οι ιστορίες τρόμου με τους πτυχιούχους της αρχιτεκτονικής που έχουν τυπώσει σε φωτοτυπίες το πτυχίο τους για να τυλίγουν σουβλάκια και τους ταξιτζήδες που μετά το κατέβασμα της σημαίας αναλύουν Κίρκεγκορ, οφείλεται σε ένα άχρηστο κράτος που δεν μπορεί να τους βρει δουλειά ή επειδή τελικά παράγουμε περισσότερους αρχιτέκτονες και αναλυτές του Κίρκεγκορ από όσους μπορούμε να καταναλώσουμε. Κάποια στιγμή εκτός από τα μέτρα τακτικής, όπως είναι οι αξιολογήσεις και οι αιώνιοι φοιτητές στη δημόσια Παιδεία, πρέπει να εξεταστεί η στρατηγική. Υπάρχει για να μπορούν να μορφωθούν τα ένα, εκατό, χίλια παιδιά που έχουν την ικανότητα αλλά όχι το χρήμα; Πολύ ωραία. Και με υποτροφίες γίνεται. Μόνο που τότε οι θέσεις θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα περιορισμένες. Υπάρχει για να βοηθάει την οικονομία επαρχιακών πόλεων και να μειώνει τον αριθμό των ανέργων στις φοιτητικές ηλικίες; Τότε κοροϊδευόμαστε. Αλλά αν αυτοί που πιάνονται κορόιδα δεν διαμαρτύρονται, καλώς κάνουν οι κυβερνήσεις και το συνεχίζουν. Υπάρχει επειδή είναι μια μηχανή χωρίς φρένα που καμιά κυβέρνηση δεν μπορεί να σταματήσει; Θα το καταλάβαινα στη λογική ότι σε εποχή πανδημίας μια κυβέρνηση δεν μπορεί να ανοίγει καινούργια μέτωπα. Μόνο που με τις αξιολογήσεις και την αστυνομία των πανεπιστημίων μέτωπα ούτως ή άλλως θα ανοίξουν. Πηγή: Protagon.gr


Καταλαβα Αντωνη. Το αρθρο διαβαζεται οπως ακριβως γραφτηκε.

Με Mortlach 12αρ'.

Και επειδη εδω μεσα ξεπλενετε το στομα σας με κρασι (σε κολωνατο κρυσταλλινο ποτηρι κρατημενο απο δεικτη-αντιχειρα και το μικρο δαχτυλακι ορθιο- λες και κανετε πιτα στον Βαγγελα Μαρινακη ) ταχαμου ταχαμου , προχωρω σε εμβολιασμο κατα της ταγαροβλαχιας σας:

Εικόνα

Πιειτε κανα μπουκαλι και μετα διαβαστε Αντωνιο. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#686597
g8777 έγραψε:
Γιατι Αντωνη; :hmmm:



Γιατί το κάθε μουνοπανο που είναι σωνει και καλά "κάποιος" σε αυτό το μπουρδέλο μπορεί να βρει βήμα να αμολησει τον οχετο του, αρκεί να εξυπηρετεί το σκοπό του..

Ο κάθε Πανούτσος έπρεπε να μείνει σ αυτό που "ξέρει" όπως πχ ποιος διαιτητής σφύριξε πέρσι στραβά και γιατί.


< >
Άβαταρ μέλους
By mirage
#686598
kovathe έγραψε:
g8777 έγραψε:
Γιατι Αντωνη; :hmmm:



Γιατί το κάθε μουνοπανο που είναι σωνει και καλά "κάποιος" σε αυτό το μπουρδέλο μπορεί να βρει βήμα να αμολησει τον οχετο του, αρκεί να εξυπηρετεί το σκοπό του..

Ο κάθε Πανούτσος έπρεπε να μείνει σ αυτό που "ξέρει" όπως πχ ποιος διαιτητής σφύριξε πέρσι στραβά και γιατί.


< >
Σοβαρά τώρα;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#686599 Καποιος το εκανε στ αληθεια αυτο με το Mortlach :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Κοβαθε ερχομαι να σε παρω να παμε Γκυζη. :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: