Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#678328
saxon_747 έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Blacklist σειράρα. Τη συστήνω
Το ξεκίνησα πριν λίγες μέρες



Έχω φτάσει 3η σεζόν και έχω δει 20 επεισόδια, δηλαδή την τελειώνω.
Μην σηκώσεις πόδι από το γκάζι στην 1η σεζόν.
Βλέπε και θα καταλάβεις... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#678338
Corto Maltese έγραψε:Βλέπει κανείς ST:Discovery να κράξουμε παρέα;
Κάνα 1000 φορές καλύτερο από το Picard. Να τα λέμε αυτά.

Επίσης η Μπερναμ είναι ωραίο γκομενακι ειδικά τώρα που μακρυνε το μαλλί.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#678359 Άσε μας ρε σαλιαμάνγκουρα. Τί σχέση έχει το Πικάρ με αυτή την παπαριά; Το Πικάρ είναι Star Trek. Αυτό ΔΕΝ είναι. Μπορεί να είναι μία καλή space fiction σειρά, αλλά δεν είναι Star Trek.

Και συν τοις άλλοις: δεν αλλάζουμε το σύνδρομο White male Messiah με Black female Messiah. Το franchise που ήταν το σύμβολο της προσφοράς της ομαδικότητας και της ανιδιοτέλειας περιστρέφεται γύρω από μία εγωπαθή βλαμμένη με μεσσιανικό σύνδρομο. Και όλοι το βρίσκουν ΟΚ χαίρονται κιόλας.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#678397
Corto Maltese έγραψε:Μπορεί να είναι μία καλή space fiction σειρά, αλλά δεν είναι Star Trek.
Αυτό!
Δεν έχω ξεκινήσει το 2ο κύκλο του Ντισκάβερι αλλά αρκούσε ο πρώτος.
Και έχω δει τα πάντα εκτός από Phase 2, Lower Decks, Short Treks.

Έχω δει μέχρι και τα animated series των 70s...

Από τα ντεκς έχουν περάσει γυναικάρες, εμένα μου κόλλησαν δύο: Ro Laren και T'Pol...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#678420 Εγώ δεν έχω δει μόνο το Enterprise (θα το δω κάποια στιγμή). Honorable mention στη Τζάνις για τον αέρα Μπαρμπαρέλας που είχε φέρει τόσο παλιά. Να παρατηρήσω και ότι η 7 of 9 εξελίχθηκε σε πολύ μιλφάρα στον Πικάρ.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#678443
Corto Maltese έγραψε:Άσε μας ρε σαλιαμάνγκουρα. Τί σχέση έχει το Πικάρ με αυτή την παπαριά; Το Πικάρ είναι Star Trek. Αυτό ΔΕΝ είναι. Μπορεί να είναι μία καλή space fiction σειρά, αλλά δεν είναι Star Trek.

Και συν τοις άλλοις: δεν αλλάζουμε το σύνδρομο White male Messiah με Black female Messiah. Το franchise που ήταν το σύμβολο της προσφοράς της ομαδικότητας και της ανιδιοτέλειας περιστρέφεται γύρω από μία εγωπαθή βλαμμένη με μεσσιανικό σύνδρομο. Και όλοι το βρίσκουν ΟΚ χαίρονται κιόλας.

Καλά, δεν έκατσα να κάνω φιλμική ανάλυση κι ούτε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η τυπολογία του franchise και δεδομένου ότι τα τελευταία προϊόντα είναι το πολύ μέτρια, πρέπει να αποφασίσω που θα διαθέσω τον ελάχιστο χρόνο μου: ε, στο discovery τον διαθέτω, το Picard το σκυλοβαρέθηκα από το 1ο επεισόδιο. Άσε που είναι προβλέψιμο του κερατά.
Έχει και καλύτερες ερμηνείες το Discovery, επίσης.

ΕΕΠ το Enterprise είναι το πιο συμπαθητικό του franchise και παίζει και η by far καλύτερη γκόμενα, αν και κάπου την πέτυχα τελευταία πολύ σπασμένη, με κάτι χείλια τούμπανο από το υαλουρονικό και ξενέρωσα. Μαρίνα Πατούλη κατέληξε γαμώτο :(
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#678493 Στο Orville πασχίζουν να τελειώσουν τον 3ο κύκλο γιατί ο Seth Macfarlane μάλλον... βαρέθηκε και έχει ξεκινήσει άλλα projects οπότε υπάρχει μια διαφωνία.
Η Hulu που το πήρε θέλει να το συνεχίσει αλλά μόνο αν είναι μέσα ο Macfarlane, αυτός θέλει να σκοτώσει τον χαρακτήρα του στο τέλος του 3ου για να ξεμπερδέψει οπότε η φάση καρκινοβατεί μέχρι να τα βρουν. Κρίμα γιατί όντως ήταν το ST της εποχής στο πνεύμα. :hmmm:

Κατά τα άλλα συνεχίζω να το βλέπω "για την τιμή των όπλων", και έχω ξεκινήσει παράλληλα και το Enterprise που δεν το είχα δει παλαιότερα, μιας και το έχει στο νετφιξ κι αυτό.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#678495 Για μένα το πρόβλημα στο Orville είναι ότι έχουν στήσει την τρίτη σεζόν σαν BSG και όχι σαν Star Trek και δεν ξέρω που θα τους βγει.

Το Πικάρ Χρήστο είναι μια σειρά για τους φαν που έχει αναφορές κάθε δεύτερη σκηνή. Αυτό ήταν εξαρχής και αυτό είναι. Παρόλα αυτά είναι πολύ λιγότερο προσωποκεντρική από το Discovery όπου ούτε ένας χαρακτήρας εκτός της Μπέρναμ δεν μπορεί να κρατήσει μόνος του επεισόδιο. Στο TNG είχαμε επεισόδιο με την Τρόι και τη μάνα της. Στο DS9 με τον Τζέικ και τον Νογκ. Τώρα οι άλλοι χαρακτήρες είναι πιο αδιάφοροι και από ματς της Σουπερλίγκας. Ο Στάμετς και ο γιατρός το μόνο που κάνουν είναι να είναι gay. Ο Σαρού είναι ο πιο αξιολύπητος κυβερνήτης του Αστροστόλου σε όλη τη χιλιετία, η Τίλι είναι καρτούν, των άλλων χαρακτήρων δε θυμάμαι ούτε τα ονόματα εκτός από τη Γεωργίου. Πού τους είδες τις ερμηνείες; Μόνο το συγκαταβατικό ύφος της Μπέρναμ "παραείμαι καλή γι'αυτό το σύμπαν" υπάρχει.

Η αλήθεια είναι ότι την δεύτερη σεζόν με τον Σποκ και τον Πάικ ήταν καλά. Φέτος όμως ξανακυλήσαμε στα προβλήματα της πρώτης.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#679188 Your Honor
Από τον σεναριογράφο του Night of.
Χθες έπαιξε το 1ο επεισόδιο.

Με κάθε επιφύλαξη το προτείνω, δεν πρόλαβα ακόμη να το δω, αλλά φίλος που μοιραζόμαστε προτιμήσεις, συγκλονίστηκε από το 1ο.
Τελευταία επεξεργασία από JarnoT και 07 Δεκ 2020, 23:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#679244 Τελείωσα πρώτη σεζόν Suburra. Τί σειράρα είναι αυτή; Συνεχίζουμε.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#679253 Κάτω από 50 μοίρες πλάτος, 20 ώρες νύχτα, καιρικά φαινόμενα κάθε 5 λεπτά, σειρές δεν βλέπουμε :lol: